Xray Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Nem tudom átérezni, én 4-5 sörtől nem szoktam K.O. lenni :) :D Hát annyitól énmár igen :D De 0,33 -as ra vagyok hitelesítve :D:lol: amikor már bepöszülök az 2 sör :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Hát annyitól énmár igen :D De 0,33 -as ra vagyok hitelesítve :):lol: amikor már bepöszülök az 2 sör :D Még1 economy klubtag :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Nem mert nem érdekel.....sőt most már annyira elegem van belöle,és a vele járó szívásokal hogy legszívesebben az első embernem eladnám,vagy felgyújtanám....... remélem még idejébe odaérek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Még1 economy klubtag :D :D Irigykedsz,miiiii? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Hát ha épp ottéri az álom utól :) nemtehet ő arról :P :D :D Így van, tavassszi ellen nincs vitamin :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Szigethalom-Budapest 8 liter víz elfogy, akkor az szerinted csak csöpög ? :D :D 100 km alatt teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....több Szighal-Bp távon... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Így van, tavassszi ellen nincs vitamin :) Ottkell aludni ahol a szervezet megkívánja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 100 km alatt teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....több Szighal-Bp távon... ;) :P Jah úgy már egészen más.... :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Még1 economy klubtag :P ;) :) No azért néha elengedem ám magam szal ha bulivan bulivan,, esetleg ha megkérdezik miylenvolt majd aztmondom amég emlékszem rá addíg szuper :D:lol: Azonkívül nekem eszméletlen :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Irigykedsz,miiiii? :) :D Jó nektek, hogy ilyen lowcost be tudtok baszni...nekünk Piiistával egy havi fizu egy éjszaka... :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Jah úgy már egészen más.... :) :D :D :D ugyehogyugye??? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Jó nektek, hogy ilyen lowcost be tudtok baszni...nekünk Piiistával egy havi fizu egy éjszaka... :D :D :P ;) Ugyehogyugye? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 100 km alatt teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....több Szighal-Bp távon... :D :D 100 km alatt 8 liter ? Teljesen normális, akkó nem szóltam :) :D ui: ha megszorul a vízpumpa, akkor 1 hengerfej móka olcsó az Audi-hoz ? :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Irigykedsz,miiiii? :) :D Arra, hogy leitatnak a csajok ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 ui: ha megszorul a vízpumpa, akkor 1 hengerfej móka olcsó az Audi-hoz ? :D :D Nem értessz Te ehhez. Az AUDI-hoz minden fillérekért van...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Nem értessz Te ehhez. Az AUDI-hoz minden fillérekért van...:) Hát ha nem próbálom ki sose tudjuk meg... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Nem értessz Te ehhez. Az AUDI-hoz minden fillérekért van...:D Igaz, Opel árakhoz vagyok szokva :) Ahhoz képest fillérek és gombok ugye ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Hát ha nem próbálom ki sose tudjuk meg... :) :D :D Jogos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 100 km alatt 8 liter ? Teljesen normális, akkó nem szóltam :) :D ui: ha megszorul a vízpumpa, akkor 1 hengerfej móka olcsó az Audi-hoz ? ;) :D Attilának van egy tarcsiba legalább tud majd vele mit kezdeni.....Azt mondta el is visszi majd gépmühelybe,úgy is kelleni fog :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Igaz, Opel árakhoz vagyok szokva :) Ahhoz képest fillérek és gombok ugye ? :D :D 15 egy hatos váltó...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Miért érzem úgy, hogy az Antinak hiba volt ma feljönnie?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 15 egy hatos váltó...:D fokozatonként... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Miért érzem úgy, hogy az Antinak hiba volt ma feljönnie?:) Sima ügy... :D Coolerezésed megvanmár??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Miért érzem úgy, hogy az Antinak hiba volt ma feljönnie?:) Én nem bántom,mert megsértődik....... ;) :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Én nem bántom,mert megsértődik....... :P :) :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts