Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
majd ha 13k-t adtok egy csőért ami kb 15cm akkor megértitek! :)

ha lenne hidraulikus kinyomócsapágyad, még örülnél is ennek az összegnek. :D :D

az még kisebb is méretileg.

Elküldve
nah csak beszóóóóó :D :D :D

föleg most, hoyg a kék már nem elég... :P

Még nincs benne a motor ;) és amúgy is bőven elég lesz a kék is :D ;) majd csak figyelj.Ha mégse akkor még mindig ott a vésztartalék.Az ellen esélyed sincs :) :D

Elküldve
Még nincs benne a motor ;) és amúgy is bőven elég lesz a kék is :D :P majd csak figyelj.Ha mégse akkor még mindig ott a vésztartalék.Az ellen esélyed sincs :) :D

bocsi, de te hol voltál pénteken? :D :D

Elküldve
bocsi, de te hol voltál pénteken? :) :D

Ott ahol Te....de nem rémlik hogy lett volna változás.....vagyis volt amikor nagyokat hibáztam :D ;) ;) .Tudod bárhol bármikor bármivel :D :D :D :P

Elküldve
Ott ahol Te....de nem rémlik hogy lett volna változás.....vagyis volt amikor nagyokat hibáztam ;) :D :P .Tudod bárhol bármikor bármivel ;) :) :D :D

majd ír fel az orvos feledékenységre valamit.... még pénteken megkűzdhetünk utoljára :D :D

Elküldve
majd ír fel az orvos feledékenységre valamit.... még pénteken megkűzdhetünk utoljára :D :D

Csak nehogy úgy járj mint már sokan,hogy szombaton már mögöttem húzva tudjál lejönni Bodmérra ;) ;) :D

Gyógyszer meg nem kell...Ahhol Te 2 ben én 3ban és mégis én voltam elörébb... :) :D :D :P

Elküldve
A csat üléshez rögzített része az ülés külső részén van. Bekapcsolásnál vagy a ülés pereme felett kapcsolod be vagy a lyukon bújtatod át az övcsatot. Gyári övvel. Nem túl macerás ez, egyáltalán elfér ott az ember keze?

Ki az a kretén, aki ilyen űléshez a gyári övet használja? :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.