Rattesid Dénes Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Há annyiért bennem is bennem van a para., pedig az sajátom, de 80nál odacsapod sok szerintem nem marad belőle. Nem tank ez. Max kapsz egy Xe-t,azt te is jól jársz én meg nem. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Max kapsz egy Xe-t,azt te is jól jársz én meg nem. :D :) éniiiiiiiissssssssssssssssss :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 éniiiiiiiissssssssssssssssss :D mihez csapjam oda? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 éniiiiiiiissssssssssssssssss :D Hmhm te már közel jársz hozzá.Már csak találni kéne valakit aki beszereli. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hmhm te már közel jársz hozzá.Már csak találni kéne valakit aki beszereli. :) :D Neki nem kell azt is elbaszarintya. Amúgyis előszőr lakatolni kéne hogy ne szakijja szét az erő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 mihez csapjam oda? :) Hát a nemi himbilimbidhez ha nekimehetek 80al akkor tied az xe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 mihez csapjam oda? :) Jól elbeszélgetsz magaddal amúgy ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hááát nem egy ütős guma az biztos. Viszont ha azt szeretnéd hogy a 215öt még 3.ban is tekerje akkor király. :) :D Ha ugyanezt egy rendes gumival is el akarod érni akkor dobj egy privit Lantinak, van egy eladó bivaj c20ne mocija. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ha ugyanezt egy rendes gumival is el akarod érni akkor dobj egy privit Lantinak, van egy eladó bivaj c20ne mocija. :) :D Erre Gabi is ráfázott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 köcsögök! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ha ugyanezt egy rendes gumival is el akarod érni akkor dobj egy privit Lantinak, van egy eladó bivaj c20ne mocija. :) :D Na akkor nem is kell neki XE. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Sziasztok, ha valaki tud 800 000-ig eladó de ajánlott gsi-t azt megköszönném! :) (c20xe DIS) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hejhó Dini THX mégegyszer a klaffogókat szépen szólnak :D :D És ha lessz előre 2db magas is majd akkor vevőlennék arra is a legközelebbi személyes talin :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Na akkor nem is kell neki XE. :D :D vizcső 13k :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 vizcső 13k :) melyik annyi?? a "kunkori"?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 vizcső 13k :D Eldurrant egy vizcső ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 nem durrant el csak kell.... a 3 ágú... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 nem durrant el csak kell.... a 3 ágú... :) Megmondtam, hogy ki kell cserélni a vezérlést :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Megmondtam, hogy ki kell cserélni a vezérlést :) :D egy használt vezérlésbe mindig van meg 80-100k km :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Megmondtam, hogy ki kell cserélni a vezérlést :) :D az ki is lesz, az már elméletileg meg is van. De vízcsövet akkor nem szoktak cserélni vagy igen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 az ki is lesz, az már elméletileg meg is van. De vízcsövet akkor nem szoktak cserélni vagy igen? nagy talány.. az uj mocin xar a csö és jobb lecserlni most mert ugyis folyni fog.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 az ki is lesz, az már elméletileg meg is van. De vízcsövet akkor nem szoktak cserélni vagy igen? Semmi összefüggés, még tőlem is gyenge poén volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 melyik annyi?? a "kunkori"?? :) Az nekem 4200vóót.. ezer éve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Az nekem 4200vóót.. ezer éve annyi az utángyártott...csak azt mondta Viktor hogy nagyon xar, és hiszek neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 annyi az utángyártott...csak azt mondta Viktor hogy nagyon xar, és hiszek neki :) Nem baj, jhogy Laci másik csőről beszél ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts