Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Akartam kérdezni Hankook-ot használt valaki??? ha igen mik a tapasztalatok?? sógi ott dolgozik és kedvezménnyel kap gumát :) csak hogy érdemes e :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Akartam kérdezni Hankook-ot használt valaki??? ha igen mik a tapasztalatok?? sógi ott dolgozik és kedvezménnyel kap gumát :) csak hogy érdemes e :D Nekem a téli virsli elöl Hankook. Gondolom te nyárira gondoltál és egy kicsit szélesebbre mint 175. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Nekem a téli virsli elöl Hankook. Gondolom te nyárira gondoltál és egy kicsit szélesebbre mint 175. :) Aham :D olyan 195- és 205 ben gondolkodom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 kagylóűléshez nehogy :) Széttöri balesetnél? Egyébként menniyre használható a 3 pontos a kagylókoz? Gondolok itt elsősorban az alsó övrészre. Fogja valamennyire a hasrészt vagy teljesen felül az ülés két szélére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 A Wanli az milyen guma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 A Wanli az milyen guma? made in china? ócó kici kínai. Ócó, de lehet sz@rt sem ér? talán nem véletlen olyan olcsó. :) néztem én is 225/45r17-ben, hogy a wanli csak 15e értelmesebb, márkásabb gumik meg 24-től felfelé kezdődnek ebben a méretben. Lehet nem kockáztatom meg a családom életét vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 A Wanli az milyen guma? Olyan van most Dininek a kadetton.....Egy jó nagy nulla az a gumi.... Több emberrel is beszéltem,azok voltak töbségben akik a goodyear ellen voltak.állítólag annyira hangos mintha a kerékcsapágy szólna.Megrendeltem a Pirellit az már 1x bevállt.205/40R17lett végül,így ül még a kocsim 1-1.5 centit :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 ül még a kocsim 1-1.5 centit :) :D :D Igen, erre mindenképp szükség volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 anno mikor gumit kerestem óvtak az F1től- a gumis...hangos meg nem is olyan jó..jó döntés sztem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Olyan van most Dininek a kadetton.....Egy jó nagy nulla az a gumi.... 205/40R17lett végül,így ül még a kocsim 1-1.5 centit :) :D :D Az a gumimagasság elég is mert annak a kicsi felninek kell valami ami felfogja a puha gátló melett a koppanást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Nekem a gyári pontokhoz volt fölrakva és teljesen stabil és jó volt, megmaradt a gyári öv is biztonság esetére :) Csakhogy belül nincs gyári öv rögzítési pont, mivel ott a patronos övfeszítő van. Így van az ülésrögzítési pont, meg a kardánalagút, mint lehetőség :D Széttöri balesetnél? Egyébként menniyre használható a 3 pontos a kagylókoz? Gondolok itt elsősorban az alsó övrészre. Fogja valamennyire a hasrészt vagy teljesen felül az ülés két szélére? Igen, simán eltörne az űlés egy nagyobb ütközésnél. A kagylóűlésekben külön van kialakítva az öv helye, így semmi gond nincs vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 http://gumi.altavizsla.hu/tyresearch.php?w...D=SEASON_SUMMER Innen néztem ki esetleg a Dunlopot. 195/40/16 de lehet 45 lesz csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 .... Hol vetted nitrós szörnyet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hol vetted nitrós szörnyet ? Lurdyban is van olyan bolt de én a lehel úton. http://www.modell.hu/ de már újra a régi ára van. Mindennel együtt kilóra jön ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 . csak nem veszel egyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Igen, simán eltörne az űlés egy nagyobb ütközésnél. A kagylóűlésekben külön van kialakítva az öv helye, így semmi gond nincs vele. A külső részen persze, de a belsőn bekötésnél mindig át kell bújtatni a csatot, nem? De akkor minden gond nélkül használható a 3 pontossal is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 A külső részen persze, de a belsőn bekötésnél mindig át kell bújtatni a csatot, nem? De akkor minden gond nélkül használható a 3 pontossal is? :) Nem értem a gondod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Nem értem a gondod... http://www.velo.com.au/images/Milano_main.jpg A csat üléshez rögzített része az ülés külső részén van. Bekapcsolásnál vagy a ülés pereme felett kapcsolod be vagy a lyukon bújtatod át az övcsatot. Gyári övvel. Nem túl macerás ez, egyáltalán elfér ott az ember keze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 csak nem veszel egyet? Így legalább lenne egy bármikor használható autóm nem ? :) De asszem inkább mégis a tiédet töröm össze majd valamikor :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 mintha neked nem lett volna adott a lehetőség, bagoly mondja..... :) van aki szégyenli h kadettja van, hát ezek a kadettosok már csak ilyenek :D Ez így nem igaz csak nagyon kaka idő volt.Meg aztán kb 1órát ha voltam ott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 A Wanli az milyen guma? Hááát nem egy ütős guma az biztos. Viszont ha azt szeretnéd hogy a 215öt még 3.ban is tekerje akkor király. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Így legalább lenne egy bármikor használható autóm nem ? :D De asszem inkább mégis a tiédet töröm össze majd valamikor :D :D Na máris lemondtál róla és más fa..ával vernéd a csalánt? Hát... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Na máris lemondtál róla és más fa..ával vernéd a csalánt? Hát... :) Bírja az,nekem sem sikerült tönkre tenni. :D :D Azért bennem volt a para. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Azért bennem volt a para. :) Há annyiért bennem is bennem van a para., pedig az sajátom, de 80nál odacsapod sok szerintem nem marad belőle. Nem tank ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Így. Beírod a youtube-os video url-jét, kiválasztod milyen formátumban szeretnéd, aztán elindítod a konvertálást, majd letöltöd. ez működik valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts