Xray Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 Akartam kérdezni Hankook-ot használt valaki??? ha igen mik a tapasztalatok?? sógi ott dolgozik és kedvezménnyel kap gumát :) csak hogy érdemes e :D
Zsoltee Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 Akartam kérdezni Hankook-ot használt valaki??? ha igen mik a tapasztalatok?? sógi ott dolgozik és kedvezménnyel kap gumát :) csak hogy érdemes e :D Nekem a téli virsli elöl Hankook. Gondolom te nyárira gondoltál és egy kicsit szélesebbre mint 175. :D
Xray Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 Nekem a téli virsli elöl Hankook. Gondolom te nyárira gondoltál és egy kicsit szélesebbre mint 175. :) Aham :D olyan 195- és 205 ben gondolkodom :D
Tápiószecső Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 kagylóűléshez nehogy :) Széttöri balesetnél? Egyébként menniyre használható a 3 pontos a kagylókoz? Gondolok itt elsősorban az alsó övrészre. Fogja valamennyire a hasrészt vagy teljesen felül az ülés két szélére?
mackosajt Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 A Wanli az milyen guma? made in china? ócó kici kínai. Ócó, de lehet sz@rt sem ér? talán nem véletlen olyan olcsó. :) néztem én is 225/45r17-ben, hogy a wanli csak 15e értelmesebb, márkásabb gumik meg 24-től felfelé kezdődnek ebben a méretben. Lehet nem kockáztatom meg a családom életét vele.
coupe Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 A Wanli az milyen guma? Olyan van most Dininek a kadetton.....Egy jó nagy nulla az a gumi.... Több emberrel is beszéltem,azok voltak töbségben akik a goodyear ellen voltak.állítólag annyira hangos mintha a kerékcsapágy szólna.Megrendeltem a Pirellit az már 1x bevállt.205/40R17lett végül,így ül még a kocsim 1-1.5 centit :) :D :D
Albert Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 ül még a kocsim 1-1.5 centit :) :D :D Igen, erre mindenképp szükség volt :D
Gelko Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 anno mikor gumit kerestem óvtak az F1től- a gumis...hangos meg nem is olyan jó..jó döntés sztem :)
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 Olyan van most Dininek a kadetton.....Egy jó nagy nulla az a gumi.... 205/40R17lett végül,így ül még a kocsim 1-1.5 centit :) :D :D Az a gumimagasság elég is mert annak a kicsi felninek kell valami ami felfogja a puha gátló melett a koppanást :D
opel16v Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 Nekem a gyári pontokhoz volt fölrakva és teljesen stabil és jó volt, megmaradt a gyári öv is biztonság esetére :) Csakhogy belül nincs gyári öv rögzítési pont, mivel ott a patronos övfeszítő van. Így van az ülésrögzítési pont, meg a kardánalagút, mint lehetőség :D Széttöri balesetnél? Egyébként menniyre használható a 3 pontos a kagylókoz? Gondolok itt elsősorban az alsó övrészre. Fogja valamennyire a hasrészt vagy teljesen felül az ülés két szélére? Igen, simán eltörne az űlés egy nagyobb ütközésnél. A kagylóűlésekben külön van kialakítva az öv helye, így semmi gond nincs vele.
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 http://gumi.altavizsla.hu/tyresearch.php?w...D=SEASON_SUMMER Innen néztem ki esetleg a Dunlopot. 195/40/16 de lehet 45 lesz csak.
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 Hol vetted nitrós szörnyet ? Lurdyban is van olyan bolt de én a lehel úton. http://www.modell.hu/ de már újra a régi ára van. Mindennel együtt kilóra jön ki.
Tápiószecső Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 Igen, simán eltörne az űlés egy nagyobb ütközésnél. A kagylóűlésekben külön van kialakítva az öv helye, így semmi gond nincs vele. A külső részen persze, de a belsőn bekötésnél mindig át kell bújtatni a csatot, nem? De akkor minden gond nélkül használható a 3 pontossal is? :)
opel16v Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 A külső részen persze, de a belsőn bekötésnél mindig át kell bújtatni a csatot, nem? De akkor minden gond nélkül használható a 3 pontossal is? :) Nem értem a gondod...
Tápiószecső Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 Nem értem a gondod... http://www.velo.com.au/images/Milano_main.jpg A csat üléshez rögzített része az ülés külső részén van. Bekapcsolásnál vagy a ülés pereme felett kapcsolod be vagy a lyukon bújtatod át az övcsatot. Gyári övvel. Nem túl macerás ez, egyáltalán elfér ott az ember keze?
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 csak nem veszel egyet? Így legalább lenne egy bármikor használható autóm nem ? :) De asszem inkább mégis a tiédet töröm össze majd valamikor :D :D
Rattesid Dénes Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 mintha neked nem lett volna adott a lehetőség, bagoly mondja..... :) van aki szégyenli h kadettja van, hát ezek a kadettosok már csak ilyenek :D Ez így nem igaz csak nagyon kaka idő volt.Meg aztán kb 1órát ha voltam ott :D
Rattesid Dénes Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 A Wanli az milyen guma? Hááát nem egy ütős guma az biztos. Viszont ha azt szeretnéd hogy a 215öt még 3.ban is tekerje akkor király. :) :D
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 Így legalább lenne egy bármikor használható autóm nem ? :D De asszem inkább mégis a tiédet töröm össze majd valamikor :D :D Na máris lemondtál róla és más fa..ával vernéd a csalánt? Hát... :)
Rattesid Dénes Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 Na máris lemondtál róla és más fa..ával vernéd a csalánt? Hát... :) Bírja az,nekem sem sikerült tönkre tenni. :D :D Azért bennem volt a para. :D
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 Azért bennem volt a para. :) Há annyiért bennem is bennem van a para., pedig az sajátom, de 80nál odacsapod sok szerintem nem marad belőle. Nem tank ez.
Lanti Elküldve Március4, 2008 Elküldve Március4, 2008 Így. Beírod a youtube-os video url-jét, kiválasztod milyen formátumban szeretnéd, aztán elindítod a konvertálást, majd letöltöd. ez működik valakinek?
Recommended Posts