Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Igazad van csak bosszant hogy végre eldöntöm,majd mikor megvenném már nincs :S és mindig így járok...... túl jó lett volna neked az a gumi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Kicsit elszomorodtam....tegnap még a yokohama Parada 26990volt,ma meg mikor megrendelném 29990 :D :D Viszont van Goodyear eagle F1 195/45R17 22900ést...Lehet azt kellene megvennem :) Lanti egy hete mondta h rendeld meg, mondjuk nem az ár miatt hanem, hogy biztosan legyen. a 195 nem tul keskeny? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Meg lehet másképpen is oldani, pl. a kagylóüléshez rögzíteni valahogyan, vagy a hátsó ülésen ne legyenek utasok? Még az Astrába se szivesen paszírozok be senkit hátra nemhogy egy Korzába :) micsoda szadizmus :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Még az Astrába se szivesen paszírozok be senkit hátra nemhogy egy Korzába :) micsoda szadizmus :D nem mind1, ha te elöl ülsz? ha nem teccik neki akkor nézzen ki magának vmi bkv járatot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 nem mind1, ha te elöl ülsz? ha nem teccik neki akkor nézzen ki magának vmi bkv járatot :D jó, de én egy kedves ember vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 nem mind1, ha te elöl ülsz? ha nem teccik neki akkor nézzen ki magának vmi bkv járatot :D Én is így vagyok vele, de akkor is velem akarnak jönni. Nem értem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Igazad van csak bosszant hogy végre eldöntöm,majd mikor megvenném már nincs :S és mindig így járok...... Figy, írj nekik mailt, hogy azon az áron megvennéd. Próbálkozni szabad. (Hátha maradt egy garnitúra nekik amit odaadnak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 jó, de én egy kedves ember vagyok :D De mindíg?? :D :D Vagy csak akkor ha előreülhetsz ?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Lanti egy hete mondta h rendeld meg, mondjuk nem az ár miatt hanem, hogy biztosan legyen. a 195 nem tul keskeny? A felnik itt vannak a lakásba....Na már most azt tudni kell hogy nincs lift.Úgy akartam hogy a héten megrendelem pénteken elmegyek érte,és akkor nem kell még1x felhoznom mivel igen magas a 4.emelet......A pincében meg nem szívesen hagynám.....Amúgy meg az Azev felnin 195ös gumi volt,és nem éreztem hogy hátrány lenne.Sőt,nem vezeti meg annyira az úthiba,könnyebb tekerni a kormányt,és ami még mellete szólna hogy jobban feszülne a 8" széles felnin a gumi...de még akkor se tudom mi legyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Figy, írj nekik mailt, hogy azon az áron megvennéd. Próbálkozni szabad. (Hátha maradt egy garnitúra nekik amit odaadnak) Ez nem jött be.....Köszi Lanti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Négy pontos övet hova érdemes rögzíteni? Láttam sok mindenkinél, hogy a hátsó ülés öveibe volt becsatolva a váll pántja. Meg lehet másképpen is oldani, pl. a kagylóüléshez rögzíteni valahogyan, vagy a hátsó ülésen ne legyenek utasok? kagylóűléshez nehogy :) hátsó öv bekötési ponthoz lehet. Ez szimpatikus megoldás. A hasnál lévő öv két pontja hol van rögzítve? Kívül lehet a rendes biztonsági öv rögzítési ponthoz, belül már mókásabb. Ott vagy az űlésrögzítési ponthoz, ha jó helyen van, vagy fúrni kell a kardánalagutat, és megerősíteni egy lemezzel még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Kívül lehet a rendes biztonsági öv rögzítési ponthoz, belül már mókásabb. Ott vagy az űlésrögzítési ponthoz, ha jó helyen van, vagy fúrni kell a kardánalagutat, és megerősíteni egy lemezzel még. Nekem a gyári pontokhoz volt fölrakva és teljesen stabil és jó volt, megmaradt a gyári öv is biztonság esetére :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Nekem a gyári pontokhoz volt fölrakva és teljesen stabil és jó volt, megmaradt a gyári öv is biztonság esetére :D Az nekem is megvan... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Az nekem is megvan... :) nekem meg csak az van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 nekem meg csak az van :D Még :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Akkor élnék a lehetőséggel márc. 22-23.-tól, köszönöm szépen előre is! (Igencsak tartozok neked már akkor egy pár üdítővel :) ) Coupe! Az eaglenek is K jó a mintája :D szerintem ... Megvan az amit az enyémből szedtem ki. Szívesen kölcsön adom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Coupe! Az eaglenek is K jó a mintája :) szerintem ... képen jo a mintája, de ha elkezd kopni....nemszép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Coupe! Az eaglenek is K jó a mintája :) szerintem ... Csak nem ez alapján vennék gumit...:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Az eaglenek is K jó a mintája :) szerintem ... Szerintem a tapadás az elsödleges szempont, csak utána a minta. A Paradánál mindkettő K jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Csak nem ez alapján vennék gumit...:S Nade azzal mi a baj mert én is goodyear eagle f1-et néztem még ki tavaly és lassan itt a gumivásárlás ideje sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 én is tavaly f1 eagle/toyo tr1/yoko/falken 512 között kerestem, mindnek jók voltak a teszt adataik... und hallottam személyesen is jót mindről... igaz már későn :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Nade azzal mi a baj mert én is goodyear eagle f1-et néztem még ki tavaly és lassan itt a gumivásárlás ideje sajna. Az egy nagyon jó gumi az F1 kopottabb állapotban is hatalmasat fog psze szárazuton! :D Vizesen már elég hamar felúszik! pl Dunlop SP Sport 2000 még kopottansem úszott fel könnyen szárazon meg hatalmasat fog kopottan is! :D Nade a minta akkor jó ha szép is és melett fog is de elsősorban a tapadás a lííínyeg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 én is tavaly f1 eagle/toyo tr1/yoko/falken 512 között kerestem, mindnek jók voltak a teszt adataik... und hallottam személyesen is jót mindről... igaz már későn :D falken z512 <<<< jó gumi nekem 1 gondom volt vele 1,5 -2 éves korában valami hihetetlen módon felkeményedett a gumi pedíg amikor vettem friss gyártású volt és nemtudom miért de nem csak ez az egy típus, hanem szinte az összes falken-nel ez a problem, több emberke is panaszkodott erre! Vajon mitől lehet??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Használtat kell venni olcsón ami már kicsit félre van kopva és akkor nem sajnálod füstölni meg kanyarodni meg b@szni neki géesifíííling ááááááá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Amúgy YOKOHAMA :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts