Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/1896185 O.O :) a régi szép emlékek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 ITTEN vannak az én képeim is a taliról.. (HGDC) bár nem sok.. nem volt kedvem nagyon kattintgatni :D Öregszem :DD Jók ezek a képek is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 De a Günterek kezdték gyártani a Kadettet nem a meleg angolok, azoknál még a menetirány is el van rontva, különcködnek azé van minden másképp. Tehát E Kadett az igazi nem E Astra. :) :D Ezzel teljesen egyetértek. Csak védeni akartam a Kadettet, hogy az az Astra papája, úgyhogy nem kő nagyon lesajnálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Szégyeljétek magatokat. Ezt nem tudni. :D .... Nyóvanna! :) Mondom, hogy még fiatalok vagyunk! És különben is, mit vártok egy Corsástól? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Háát :D Nem fáj a szívem érte, leraktam az előleget a kárpitosnál már az új belsőre :D csak very ritka ez, und ráadásul ez is jóállapotú és 5 ajtós... erről jut eszembe kelleni fog nekem majd egy vezető oldali ülés kölcsönbe amíg készül a kárpitom :) a régi szép emlékek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=85313 :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Jók ezek a képek is :) Akkor nézzétek meg ezeket a képeket!! Parkolóban égő személygépkocsihoz riasztották a tűzoltókat hétfőn este a IV. kerületben. A xxxxxxx utcában egy Suzukit gyújtottak fel, melynek következtében a mellette parkoló Renault Clio és Citroën Xsara személygépkocsi is megrongálódott. Szemtanúk szerint a tűz fellobbanása után közvetlenül két fiatalember szaladt el a Suzukitól, melyet lopás miatt köröztek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 ... :D :) :D Nem lehet mondani, hogy nem tombolnak az érzelmek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Akkor nézzétek meg ezeket a képeket!! wtf? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Akkor nézzétek meg ezeket a képeket!! na bazz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=85313 :D :) :D Szinte majdnem biztos hogy nem jó a 4x100as átalakító :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 erről jut eszembe kelleni fog nekem majd egy vezető oldali ülés kölcsönbe amíg készül a kárpitom :) Megvan az amit az enyémből szedtem ki. Szívesen kölcsön adom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Kicsit elszomorodtam....tegnap még a yokohama Parada 26990volt,ma meg mikor megrendelném 29990 :D :D Viszont van Goodyear eagle F1 195/45R17 22900ést...Lehet azt kellene megvennem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 tényleg tom mennyi az annyi mert nekem ebay rol volt a 4db bss 80ba miutan a gumit eladtam rola nme lett volna 1xrübb neked is arra fele körül nézni ? A MAK SONIC :) 7*17 volt 18 kiló, a voszi 7*17 OPC felnije 9,5, ezekhez képest szerintem nem rossz. 75 volt a 4 darab egyébként. Nyilván van könnyebb is, de szerintem a nehezebb a gyakoribb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Kicsit elszomorodtam....tegnap még a yokohama Parada 26990volt,ma meg mikor megrendelném 29990 :D :D Viszont van Goodyear eagle F1 195/45R17 22900ést...Lehet azt kellene megvennem :) Én azt biztos nem venném... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Négy pontos övet hova érdemes rögzíteni? Láttam sok mindenkinél, hogy a hátsó ülés öveibe volt becsatolva a váll pántja. Meg lehet másképpen is oldani, pl. a kagylóüléshez rögzíteni valahogyan, vagy a hátsó ülésen ne legyenek utasok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Én azt biztos nem venném... Magyarázd is meg :D ,mert Ákos esköüszik rá....Vagy a méret miatt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Négy pontos övet hova érdemes rögzíteni? Láttam sok mindenkinél, hogy a hátsó ülés öveibe volt becsatolva a váll pántja. Meg lehet másképpen is oldani, pl. a kagylóüléshez rögzíteni valahogyan, vagy a hátsó ülésen ne legyenek utasok? Ha az üléshez rögzítenéd akkor nem lenne semmi értelme :D Hátul ne legyenek utasok....menjenek busszal :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Négy pontos övet hova érdemes rögzíteni? Láttam sok mindenkinél, hogy a hátsó ülés öveibe volt becsatolva a váll pántja. Meg lehet másképpen is oldani, pl. a kagylóüléshez rögzíteni valahogyan, vagy a hátsó ülésen ne legyenek utasok? Öcsémében úgy van hogy a hátsó biztiövhöz van rögzitve a négypontos, de benne van hagyva a gyári 3pontos is, így ha nagyon utazni akar valaki hátul akkor a négypont szétköt és marad a 3. Ha meg extra safety akar lenni akkor mindkettőt beköti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Kicsit elszomorodtam....tegnap még a yokohama Parada 26990volt,ma meg mikor megrendelném 29990 :D :D Viszont van Goodyear eagle F1 195/45R17 22900ést...Lehet azt kellene megvennem :) nézd a másik oldalát, legalább nem lement az ára miután megvetted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ha az üléshez rögzítenéd akkor nem lenne semmi értelme ;) Hátul ne legyenek utasok....menjenek busszal :D :D :P :) nem taxi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 nézd a másik oldalát, legalább nem lement az ára miután megvetted :) Igazad van csak bosszant hogy végre eldöntöm,majd mikor megvenném már nincs :S és mindig így járok...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 nézd a másik oldalát, legalább nem lement az ára miután megvetted :) Úgyszokott lenni , megveszed 2-3 nap és wow ugyanott sokkal ocsóbb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 :) nem taxi :P Nem hát....... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 :) nem taxi :D Családi Caravan... :D Öcsémében úgy van hogy a hátsó biztiövhöz van rögzitve a négypontos, de benne van hagyva a gyári 3pontos is, így ha nagyon utazni akar valaki hátul akkor a négypont szétköt és marad a 3. Ha meg extra safety akar lenni akkor mindkettőt beköti :D Ez szimpatikus megoldás. A hasnál lévő öv két pontja hol van rögzítve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts