Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Ne nyavajogjál már.

Te Kadett-ed ott volt dilibogyó ? :) :D

Egyébként, ha az Astra evolúciójára gondoltok, akkor a Kadett is Astra, vagy fordítva.

Az Angoloknál a Vauxhall Astra "E"-nél kezdődött, nem "F"-nél, mint nálunk.

Elküldve
Na ja. A szívem csücske mindhárom. :D

Három?! :) :D :D Hát tényleg a szíved csücske, de megértelek. Én az A-Corsával még csak 2 darabnál tartok, dehát még fiatal vagyok... ;) :P

Elküldve
Egyébként, ha az Astra evolúciójára gondoltok, akkor a Kadett is Astra, vagy fordítva.

Az Angoloknál a Vauxhall Astra "E"-nél kezdődött, nem "F"-nél, mint nálunk.

De a Günterek kezdték gyártani a Kadettet nem a meleg angolok, azoknál még a menetirány is el van rontva, különcködnek azé van minden másképp. Tehát E Kadett az igazi nem E Astra. :)

Elküldve
volt Daewoo-bol is gsi! :) :D

De volt ám... digit müszerfallal és aszfaltszaggató 73 lóerővel, amit egy 1.5ös mocibol sikerült kipréselni

Elküldve
Látom percre pontosan merült fel bennünk a kérdés :) :D :D

Azt tudom, hogy voltak izmosak belőle, de úgy tudom GSi nem volt, csak GT (vagy GT/E), azért kérdem.

Egy Mantás majd megmondja :D

Szégyeljétek magatokat. Ezt nem tudni. :P

Először csak a GSI Mantának volt dupla kerek lámpája aztán lett egy ráncfelvarrás után mindnek a gyártás végefelé.

Egy haveromnak volt egy 88-as utolsó szériás GSI-je.

Szépen belevolt hímezve a GSI felirat a Recaro ülésbe és piros szegéllyel voltak megvarrva a szürke ülései.

Elküldve

Igen. Iker körlámpa, négylyukas hűtőmaszk (ezek ráncfelvarrás után minden Mantára jellemző), jellegzetes GSi első és hátsó lökös, küszöbspoiler, Recaro belső (asszem Opel jeles szövettel), GSi műszerfal, 2.0 injektoros 20E motor, ötsebességes váltó. Ezek a jelemzői.

Elküldve
Te beszélsz???Milyen autóval is jöttél??? :) :D

mintha neked nem lett volna adott a lehetőség, bagoly mondja..... :D

van aki szégyenli h kadettja van, hát ezek a kadettosok már csak ilyenek :D

Elküldve

Megvannak az új felnik. :)

buy_54686.jpg

A felni magában nem is olyan vészesen néz ki, de szerintem autón (pláne calibrán) elég rettenet lesz...

Na mind1, viszonylag könnyű és széles és most ez volt a szempont. Ja meg új felni mivoltához képest olcsó is...

Elküldve
paraméterek???

7.5x16 ET40 szóval nem hasraesős, de ennek is örülök, hogy egyáltalán ilyet találtam 5x110ben...

Meg ez 9.5 kiló, ami azért nem mind1. :)

Elküldve
7.5x16 ET40 szóval nem hasraesős, de ennek is örülök, hogy egyáltalán ilyet találtam 5x110ben...

Szép felgen. :D

Elküldve

te az enyem valami 7 kilo 8*17 el :D szal nem valami könnyü :D

én is azt hittem a oz polaris ra hogy konnyü aztan megvettem a BBS Rc -t ;) :P :D

Elküldve
mennyiért adnak mostanság 4 ilyet? :)

tényleg tom mennyi az annyi mert nekem ebay rol volt a 4db bss 80ba miutan a gumit eladtam rola

nme lett volna 1xrübb neked is arra fele körül nézni ?

Elküldve
futo kollega ha a voszinak oda adom holnap a tüít :) akkor az magácskának megfele ugye

mert most csüt is melozok szal nem tok menni dobalni :D

tökéletes :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.