Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
ezt a videot hogy kaphatnám meg?

Így. Beírod a youtube-os video url-jét, kiválasztod milyen formátumban szeretnéd, aztán elindítod a konvertálást, majd letöltöd.

Elküldve

Említettem erőműlátogatást még az elején van rá lehetőség csoportban is 5-6 fő erejéig ha esetleg érdekel még valakit szóljatok és megbeszéljük egyeztetünk mikor ki hányfő stb!

Elküldve
Említettem erőműlátogatást még az elején van rá lehetőség csoportban is 5-6 fő erejéig ha esetleg érdekel még valakit szóljatok és megbeszéljük egyeztetünk mikor ki hányfő stb!

Engem továbbra is érdekel :)

Elküldve
Így. Beírod a youtube-os video url-jét, kiválasztod milyen formátumban szeretnéd, aztán elindítod a konvertálást, majd letöltöd.

Van erre egy progim ha érdekel benneteket feldobom az oldalamra és leszedhetitek pont ehhez van!

Elküldve
Engem továbbra is érdekel :)

Gabi szólsz melyik nap jönnél, előtte 1 héttel lekell adnom az adataid és arra a napra kész a belépőd :D de ez érvényes a csoportosra is :D

Elküldve
Ez nem is HGDC tali volt hanem Astra tali. 1 kadett há neharagudjatok mán, kicsit trendiesedik mindenki elfelé, szőrnyű.

csabi nem 1 kadett volt csak én láttam 4-5 db még kezdéskor ! :)

Elküldve
Gabi szólsz melyik nap jönnél, előtte 1 héttel lekell adnom az adataid és arra a napra kész a belépőd :) de ez érvényes a csoportosra is :D

Én is úgy gondoltam, hogy csoportban mennénk le innen Pestről páran :D

Remélem akad még jelentkező :D

Elküldve
Én is úgy gondoltam, hogy csoportban mennénk le innen Pestről páran :D

Remélem akad még jelentkező :)

Semmi kadálya, jobban megéri csoportban lejönni főleg most már talán jobb idők is lesznek miegymás lehet kirándulni :D

Elküldve

Látom percre pontosan merült fel bennünk a kérdés :) :D :D

Azt tudom, hogy voltak izmosak belőle, de úgy tudom GSi nem volt, csak GT (vagy GT/E), azért kérdem.

Egy Mantás majd megmondja :D

Elküldve
Én emlékszem rá. :D Az enyémen is erőteljes lesz a Manta GSi hatás. :D

Tényleg a Manta c. filmben is egy irmschereset nyer a srác (nem a Manta, Manta -ban, hanem a der film -ben). :D

Nagyon nagy autó ez a rája... :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.