PetiGSI Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 ez nektek a "pub" képek???? szemetek!!!! :D :D :)
Stefan Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 ezt a videot hogy kaphatnám meg? Így. Beírod a youtube-os video url-jét, kiválasztod milyen formátumban szeretnéd, aztán elindítod a konvertálást, majd letöltöd.
kiskecso Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Így. Beírod a youtube-os video url-jét, kiválasztod milyen formátumban szeretnéd, aztán elindítod a konvertálást, majd letöltöd. köszi
Xray Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Említettem erőműlátogatást még az elején van rá lehetőség csoportban is 5-6 fő erejéig ha esetleg érdekel még valakit szóljatok és megbeszéljük egyeztetünk mikor ki hányfő stb!
opel16v Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Említettem erőműlátogatást még az elején van rá lehetőség csoportban is 5-6 fő erejéig ha esetleg érdekel még valakit szóljatok és megbeszéljük egyeztetünk mikor ki hányfő stb! Engem továbbra is érdekel :)
Pehi Csabi Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 egy vidi. Nem voltak túl sokan. :) Ez nem is HGDC tali volt hanem Astra tali. 1 kadett há neharagudjatok mán, kicsit trendiesedik mindenki elfelé, szőrnyű.
Xray Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Így. Beírod a youtube-os video url-jét, kiválasztod milyen formátumban szeretnéd, aztán elindítod a konvertálást, majd letöltöd. Van erre egy progim ha érdekel benneteket feldobom az oldalamra és leszedhetitek pont ehhez van!
Xray Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Engem továbbra is érdekel :) Gabi szólsz melyik nap jönnél, előtte 1 héttel lekell adnom az adataid és arra a napra kész a belépőd :D de ez érvényes a csoportosra is :D
Xray Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Ez nem is HGDC tali volt hanem Astra tali. 1 kadett há neharagudjatok mán, kicsit trendiesedik mindenki elfelé, szőrnyű. csabi nem 1 kadett volt csak én láttam 4-5 db még kezdéskor ! :)
opel16v Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Gabi szólsz melyik nap jönnél, előtte 1 héttel lekell adnom az adataid és arra a napra kész a belépőd :) de ez érvényes a csoportosra is :D Én is úgy gondoltam, hogy csoportban mennénk le innen Pestről páran :D Remélem akad még jelentkező :D
Xray Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Én is úgy gondoltam, hogy csoportban mennénk le innen Pestről páran :D Remélem akad még jelentkező :) Semmi kadálya, jobban megéri csoportban lejönni főleg most már talán jobb idők is lesznek miegymás lehet kirándulni :D
redline Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Ez a lehetőség hétvégén is él? Mert hétközbne nem tudok menni, de nagyon megnézném :)
Xray Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Ez a lehetőség hétvégén is él? Mert hétközbne nem tudok menni, de nagyon megnézném :) Lehet igen, most kérdeztem ! :D
Pehi Csabi Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 csabi nem 1 kadett volt csak én láttam 4-5 db még kezdéskor ! :) Háde háde. 4-5? Jaj az még mindíg karcsú. Hun vannak a tunyingok?
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 csabi nem 1 kadett volt csak én láttam 4-5 db még kezdéskor ! :) És Manta GSi? :D
Xray Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 És Manta GSi? :D Van olyan? :D :) aztsetudom az hogynéz ki a Mantát tudom...
Stefan Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Látom percre pontosan merült fel bennünk a kérdés :) :D :D Azt tudom, hogy voltak izmosak belőle, de úgy tudom GSi nem volt, csak GT (vagy GT/E), azért kérdem. Egy Mantás majd megmondja :D
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 De van ám! Az váltotta a Manta GT/E-t. Íme: Tehát nem csak Kadett, Corsa és Astra, de Manta GSi is volt. Amiről sokan elfeletkeznek. :)
Stefan Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 ...Amiről sokan elfeletkeznek. :D Tegyük hozzá, hogy méltatlanul :)
Pehi Csabi Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 De van ám! Az váltotta a Manta GT/E-t. Íme: http://manta.ulanchenko.com/html/images/opel_manta_gsi.jpg Tehát nem csak Kadett, Corsa és Astra, de Manta GSi is volt. Amiről sokan elfeletkeznek. :) és ez jol néz ki igy ahogy van
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Tegyük hozzá, hogy méltatlanul :) Én emlékszem rá. :D Az enyémen is erőteljes lesz a Manta GSi hatás. :D
Stefan Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Én emlékszem rá. :D Az enyémen is erőteljes lesz a Manta GSi hatás. :D Tényleg a Manta c. filmben is egy irmschereset nyer a srác (nem a Manta, Manta -ban, hanem a der film -ben). :D Nagyon nagy autó ez a rája... :)
mélykék76 Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Ez nem is HGDC tali volt hanem Astra tali. 1 kadett há neharagudjatok mán, kicsit trendiesedik mindenki elfelé, szőrnyű. Ne nyavajogjál már. Te Kadett-ed ott volt dilibogyó ? :) :D
Recommended Posts