Xray Elküldve Március2, 2008 Elküldve Március2, 2008 azért az off-road-on a sárga fékdob szépen virít. Az fontos hisz tudjátok az ilyesmi akár csak egy NO FEAR matrica akár 20LE -is dobhat :) :D Petya hozzájárulsz hogy az oldalamon pár képet kitegyek?? :D
PetiGSI Elküldve Március2, 2008 Elküldve Március2, 2008 Az fontos hisz tudjátok az ilyesmi akár csak egy NO FEAR matrica akár 20LE -is dobhat :) :D Petya hozzájárulsz hogy az oldalamon pár képet kitegyek?? :D természetesen :D
Xray Elküldve Március2, 2008 Elküldve Március2, 2008 természetesen :D Ok köszi! :D Amiket telefonnal csináltam és nem volt fény hát azok aztán minőségiek hiába 2 MPX a telefon az csak telefon! :)
PetiGSI Elküldve Március2, 2008 Elküldve Március2, 2008 Peti, Elvoltál a rendszámokkal ? :) :D végén már untam :D
Lanti Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Tettem fel képeket meg 2-3 videot a hazajövetelröl. Összefutottunk egy aranyos ,sárga ferrarival. Képek: Lurdy képek Videok: Ferrari Minden tömörítve van.Ki kell csomagolni. Rendszámokat kitöröltem meg sok helyen megváltoztattam. :D ez nektek a "pub" képek???? szemetek!!!! :) :D
sárgaGSI Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 ez nektek a "pub" képek???? szemetek!!!! :) :D géptetőre kéne egy kis gitt :D :D :P
Lanti Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 géptetőre kéne egy kis gitt :) :D :D tök mind1 mert az erő miatt úgyis eltekeri a kasztnit és nem tudsz vele mit csinálni :D :P
sárgaGSI Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 tök mind1 mert az erő miatt úgyis eltekeri a kasztnit és nem tudsz vele mit csinálni :) :D eccer talán átérzem majd ha astrám lesz :D ats-el persze :D
Lanti Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 eccer talán átérzem majd ha astrám lesz :P ats-el persze :D álmodozni mindíg szabad :) :D :D
Lanti Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 már égek a vágytól, hogy több képet is lássak link
redline Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Tettem fel képeket meg 2-3 videot a hazajövetelröl. Összefutottunk egy aranyos ,sárga ferrarival. Képek: Lurdy képek Videok: Ez a ketto k.urvajó: 100_1144.jpg 100_1187.jpg Egyébként mi voltunk a legcsövesebb társaság :D én a halál retkes fehérrel, Tomi első Laci4 hátsó lökös nélkül, Lanti a géptetőjével, coupe a fényezetlen maszkjával, sárga a 80-as évekbeli taxiskárpittal, Dinó a törött első lökössel.....mégis mi birtuk a legtovább :) :D
mélykék76 Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 már égek a vágytól, hogy több képet is lássak link Miről beszél amúgy ? :) :D
Xray Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Ez a ketto k.urvajó: 100_1144.jpg 100_1187.jpg Egyébként mi voltunk a legcsövesebb társaság :D én a halál retkes fehérrel, Tomi első Laci4 hátsó lökös nélkül, Lanti a géptetőjével, coupe a fényezetlen maszkjával, sárga a 80-as évekbeli taxiskárpittal, Dinó a törött első lökössel.....mégis mi birtuk a legtovább :) :D Sztem jókvoltunk, másik táborban mindenki ült a kocsijában mi az időjárással dacolva egykupacba gyültünk :D Szal akkor is jobbak voltunk mindenféle szempontból :P
Xray Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Hazafelé, furcsavolt hogy lakotterület vitt a forgalom 100-110 el :) így is majdnem letolt egy Crazy Calibra :D láttam hogy biztos lehet benne még olaj mert kb úgy füstölt mint a Hondám szegény :D Nade ahol füstvan ott erő is :D :P ;)
Gelko Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Peti te direkt fényképezed az autók hibáit ? :D az off road astrához van vmi sztori ? így akarta mert földút mellett lakik, esetleg lejár Somogybabodra ?:D vagy csak tuning ? :)
Xray Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Peti te direkt fényképezed az autók hibáit ? ;) az off road astrához van vmi sztori ? így akarta mert földút mellett lakik, esetleg lejár Somogybabodra ?:D vagy csak tuning ? :) Na hát nemjöttünk rá milehet benne az okosság :D de szerintem az uttartáshoz lehet valami köze :D :D :P
Gelko Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 de szerintem az uttartáshoz lehet valami köze :) :D :D utálja ha fekszik az autó szereti ha instabil :D
ivannorbi Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Bennem is felmerült a kérdés, hogy csak nem egy összkerekes Astra-t látok? :) :D
redline Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Azt mondta utánfutót húz vele azért ilyen magas.
mackosajt Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 emelt magasságút? Mert még Endlosnak meg is értem az Offroad kadett célt, na de amikor szép citromsárga a dobfék, csilivili a felni, akkor az utánfutó miatti emelést már kevésbé értem.
Xray Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Azt mondta utánfutót húz vele azért ilyen magas. Ezt rögtönözte?? :D Mindegy ha neki így tetszik nekem is jó :)
Xray Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 emelt magasságút? Mert még Endlosnak meg is értem az Offroad kadett célt, na de amikor szép citromsárga a dobfék, csilivili a felni, akkor az utánfutó miatti emelést már kevésbé értem. Na igen más porig ülteti ő meg felemeli na de érted kinek a pap kinek a papné :) lehet ez lessz a divat :D
kiskecso Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 egy vidi. Nem voltak túl sokan. :) ezt a videot hogy kaphatnám meg?
PetiGSI Elküldve Március3, 2008 Elküldve Március3, 2008 Peti te direkt fényképezed az autók hibáit ? :D az off road astrához van vmi sztori ? így akarta mert földút mellett lakik, esetleg lejár Somogybabodra ?:D vagy csak tuning ? :) Neem csak Lantit tiszteltem meg eme "figyelmességgel" :D
Recommended Posts