Xray Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 azért az off-road-on a sárga fékdob szépen virít. Az fontos hisz tudjátok az ilyesmi akár csak egy NO FEAR matrica akár 20LE -is dobhat :) :D Petya hozzájárulsz hogy az oldalamon pár képet kitegyek?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Az fontos hisz tudjátok az ilyesmi akár csak egy NO FEAR matrica akár 20LE -is dobhat :) :D Petya hozzájárulsz hogy az oldalamon pár képet kitegyek?? :D természetesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 természetesen :D Ok köszi! :D Amiket telefonnal csináltam és nem volt fény hát azok aztán minőségiek hiába 2 MPX a telefon az csak telefon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Peti, Elvoltál a rendszámokkal ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Peti, Elvoltál a rendszámokkal ? :) :D végén már untam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Tettem fel képeket meg 2-3 videot a hazajövetelröl. Összefutottunk egy aranyos ,sárga ferrarival. Képek: Lurdy képek Videok: Ferrari Minden tömörítve van.Ki kell csomagolni. Rendszámokat kitöröltem meg sok helyen megváltoztattam. :D ez nektek a "pub" képek???? szemetek!!!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 ez nektek a "pub" képek???? szemetek!!!! :) :D géptetőre kéne egy kis gitt :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 géptetőre kéne egy kis gitt :) :D :D tök mind1 mert az erő miatt úgyis eltekeri a kasztnit és nem tudsz vele mit csinálni :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 tök mind1 mert az erő miatt úgyis eltekeri a kasztnit és nem tudsz vele mit csinálni :) :D eccer talán átérzem majd ha astrám lesz :D ats-el persze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 eccer talán átérzem majd ha astrám lesz :P ats-el persze :D álmodozni mindíg szabad :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 már égek a vágytól, hogy több képet is lássak link Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Tettem fel képeket meg 2-3 videot a hazajövetelröl. Összefutottunk egy aranyos ,sárga ferrarival. Képek: Lurdy képek Videok: Ez a ketto k.urvajó: 100_1144.jpg 100_1187.jpg Egyébként mi voltunk a legcsövesebb társaság :D én a halál retkes fehérrel, Tomi első Laci4 hátsó lökös nélkül, Lanti a géptetőjével, coupe a fényezetlen maszkjával, sárga a 80-as évekbeli taxiskárpittal, Dinó a törött első lökössel.....mégis mi birtuk a legtovább :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 már égek a vágytól, hogy több képet is lássak link Miről beszél amúgy ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ez a ketto k.urvajó: 100_1144.jpg 100_1187.jpg Egyébként mi voltunk a legcsövesebb társaság :D én a halál retkes fehérrel, Tomi első Laci4 hátsó lökös nélkül, Lanti a géptetőjével, coupe a fényezetlen maszkjával, sárga a 80-as évekbeli taxiskárpittal, Dinó a törött első lökössel.....mégis mi birtuk a legtovább :) :D Sztem jókvoltunk, másik táborban mindenki ült a kocsijában mi az időjárással dacolva egykupacba gyültünk :D Szal akkor is jobbak voltunk mindenféle szempontból :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Hazafelé, furcsavolt hogy lakotterület vitt a forgalom 100-110 el :) így is majdnem letolt egy Crazy Calibra :D láttam hogy biztos lehet benne még olaj mert kb úgy füstölt mint a Hondám szegény :D Nade ahol füstvan ott erő is :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Peti te direkt fényképezed az autók hibáit ? :D az off road astrához van vmi sztori ? így akarta mert földút mellett lakik, esetleg lejár Somogybabodra ?:D vagy csak tuning ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Peti te direkt fényképezed az autók hibáit ? ;) az off road astrához van vmi sztori ? így akarta mert földút mellett lakik, esetleg lejár Somogybabodra ?:D vagy csak tuning ? :) Na hát nemjöttünk rá milehet benne az okosság :D de szerintem az uttartáshoz lehet valami köze :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 de szerintem az uttartáshoz lehet valami köze :) :D :D utálja ha fekszik az autó szereti ha instabil :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Bennem is felmerült a kérdés, hogy csak nem egy összkerekes Astra-t látok? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Azt mondta utánfutót húz vele azért ilyen magas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 emelt magasságút? Mert még Endlosnak meg is értem az Offroad kadett célt, na de amikor szép citromsárga a dobfék, csilivili a felni, akkor az utánfutó miatti emelést már kevésbé értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Azt mondta utánfutót húz vele azért ilyen magas. Ezt rögtönözte?? :D Mindegy ha neki így tetszik nekem is jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 emelt magasságút? Mert még Endlosnak meg is értem az Offroad kadett célt, na de amikor szép citromsárga a dobfék, csilivili a felni, akkor az utánfutó miatti emelést már kevésbé értem. Na igen más porig ülteti ő meg felemeli na de érted kinek a pap kinek a papné :) lehet ez lessz a divat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 egy vidi. Nem voltak túl sokan. :) ezt a videot hogy kaphatnám meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Peti te direkt fényképezed az autók hibáit ? :D az off road astrához van vmi sztori ? így akarta mert földút mellett lakik, esetleg lejár Somogybabodra ?:D vagy csak tuning ? :) Neem csak Lantit tiszteltem meg eme "figyelmességgel" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts