Xray Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 2 óra alatt csak felérsz Paksról :D Ha nemtévedek el hamarabb is :) dehát nálam nem lehet tudni ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 valamivel kompenzálni kell az alkoholmérgezés tüneteit :D Érdekes, hogy pont teírtad ezt. Neked nem kell ezt magyarázni ugye ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Ha nemtévedek el hamarabb is :) dehát nálam nem lehet tudni ! :D Jó útat. Fegyvert hozz magaddal, ma real cod2 nap lesz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Érdekes, hogy pont teírtad ezt. Neked nem kell ezt magyarázni ugye ? :D sose ittam semmit...főleg tegnap nem :D ettől függetlenül 3 órát aludtam mert több nem ment :) viszont este olyan jót pörögtem a senivel hogy csak na :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Jó útat. Fegyvert hozz magaddal, ma real cod2 nap lesz :D :D Okés de nem akarok hasalni :D itt most kezd esni az eső :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 itt most kezd esni az eső :) Itt kitartóan nyomja kb 1 órája :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Köszi :) Szintén... Lacee.. grat.. szép moci Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Tesztek majd fel fényképeket a Devils taliól? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Tesztek majd fel fényképeket a Devils taliól? :) Az nem lenne rossz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Na itthon :D És nemtévedttem el Redi jól útba igazított :) Nagyon köszi mindenkinek a mai napot :D Jó arcok vannak a csapatban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Na itthon :D És nemtévedttem el Redi jól útba igazított :) Nagyon köszi mindenkinek a mai napot :P Jó arcok vannak a csapatban :D Ez nem tartott sokáig... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Ez nem tartott sokáig... :D A devilsesek hamarabb feladtták mi voltunk az utolsók :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Ez nem tartott sokáig... :) talan többen voltunk mint a devilsesek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Képek, videók, festmények, graffitik a taliról? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 egy vidi. Nem voltak túl sokan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Picit csalódtam. Azt hittem, hogy többen leszünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Picit csalódtam. Azt hittem, hogy többen leszünk :) Gondolom a szar idő megtette a hatását. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 bájdövéj... Ha arra kerül a sor hogy GSI-t szeretnék nézni és elmennék autó nézőbe... Lenne olyan ember aki esetleg tudna nekem segíteni? C20XE-hez nem nagyon ért senki a környéken... Én meg főleg nem tudom mit kell nézni rajta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Tettem fel képeket meg 2-3 videot a hazajövetelröl. Összefutottunk egy aranyos ,sárga ferrarival. Képek: Lurdy képek Videok: Ferrari Minden tömörítve van.Ki kell csomagolni. Rendszámokat kitöröltem meg sok helyen megváltoztattam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Tettem fel képeket meg 2-3 videot a hazajövetelröl. Összefutottunk egy aranyos ,sárga ferrarival. Képek: Lurdy képek Videok: Ferrari Minden tömörítve van.Ki kell csomagolni. Rendszámokat kitöröltem meg sok helyen megváltoztattam. :D Jók a képek nagyon :) Főleg az ahol Coupe beteszi a telót :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Picit csalódtam. Azt hittem, hogy többen leszünk :) Megtettem ami tőlem telett :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Az a csupa olajos C20NE kié? Lanti? Az "Off-road" astra sem semmi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Jók a képek nagyon :P Főleg az ahol Coupe beteszi a telót ;) :D ;) :D Én is jót mókáztam rajta. Szegény astra gondolom így nem kicsit instabil.Nehogy tetőre rakja a buszt :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Az a csupa olajos C20NE kié? Lanti? Az "Off-road" astra sem semmi. :) Igen Lanti mester mocija :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 azért az off-road-on a sárga fékdob szépen virít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts