Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Holnap ki mikor tervezi, hogy kigurul devilses évadnyitóra? Megbeszéltetek már valami hajnali időpontot vagy csak délben van gyülekező...tudnom kell mert ebben az esetben be merek rúgni, de ha korán kell kelni akkor nem :P ;)

(csak még azt nem tudom hol :))

Te az esti / hajnali tintázás után kocsiba ülsz délben ? :D

Mi értelme így inni, ha ezt meg tudod tenni ? :D :D

Elküldve
Te az esti / hajnali tintázás után kocsiba ülsz délben ? :)

Mi értelme így inni, ha ezt meg tudod tenni ? :D :D

Ilyenkor mindig eszembejut Pista "tépett" feje,amikor talikon délben ébred! :D

Elküldve
Én sajna kihagyom a holnapot...inkább a március 15-re kiviszem majd a Kadit...már ha meg lesz tartva az a tali...

Az a tali biztos meg lesz tarva :)

Elküldve
Akkor gyorsan lefújom a Kadit jövő héten... :)

Inkább emeld vissza,hogy tetőre lehessen rakni a szlalom pályán......Utána tetőcsere,és ráérsz fújni :D

Elküldve
Inkább emeld vissza,hogy tetőre lehessen rakni a szlalom pályán......Utána tetőcsere,és ráérsz fújni :D

visszaemelni nem kell, megnéztük, csak a rugó gyengusz nagyon...és szép lassan leengedi a gátlót...úgyhogy rakunk bele egy manta gátlót, és akkor már normális lesz a hasmagasság...na jóóó...már ami az esetemben normális...de ez a másfél cm-re a földtől az alja verzió, már engem is sokkolt... :)

Elküldve
Na és mi lesz a talin? Lent a parkolóban még jobb lesz mint kint, mert a mai napot elnézve holnap is lesz eső ám gazdagon.

Papírkutya :D

NEM esik az eső.

Norbi meg annyira rákészült alkholizálás + másnap tali témára, hogy negy 11 után már fel sem vette a telefont, vagy nekem nem akarta :) :D

Elküldve
Norbi meg annyira rákészült alkholizálás + másnap tali témára, hogy negy 11 után már fel sem vette a telefont, vagy nekem nem akarta :D :D

Kinyomtalak de elfelejtettelek visszahivni...2kor meg nem akartam csörögni :D

És nem ittam! :)

Elküldve
Kinyomtalak de elfelejtettelek visszahivni...2kor meg nem akartam csörögni :D

És nem ittam! :)

5ig lent voltunk Moorisonssssssssssssssssssssss2be.

Most meg próbálpk nem koffein mérgezést kapni :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.