Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Én az omegára is gondolkozom a fehér 17-es 5-7 küllős felniben... :) Na arra viszont kíváncsi leszek. :D Az Omit múltkor láttam a Lurdyban nagyon szép, fehér felnivel mondjuk nem tudom így hirtelen elképzelni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Na arra viszont kíváncsi leszek. :D Az Omit múltkor láttam a Lurdyban nagyon szép, fehér felnivel mondjuk nem tudom így hirtelen elképzelni. :) Ezen mondjuk, nem csodálkozom, elég sokkoló az Omega látványa :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 na és ez a kombó? dupla küllős de fehér: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 na és ez a kombó? dupla küllős de fehér: http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/69/80/15.jpg Pont ezért nem akarok fehér felnit, mert ismerem a Diny meg az Ogre autóját és nemtetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 na és ez a kombó? dupla küllős de fehér: http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/69/80/15.jpg Na ez speciel nem illik össze :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 na és ez a kombó? dupla küllős de fehér: http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/69/80/15.jpg nekem ez bejövős de ezzel a felóval :) Lehet kicsit izlésficamoma van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 ez vót a jó felni csak sügér vagy és eladtad :) :D nekem se tetszik az ogre felni-autó kombója nem azért linkeltem mert nkem bejön :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 http://opel16v.hu/galeria/8/1.jpg ez vót a jó felni csak sügér vagy és eladtad :D :D nekem se tetszik az ogre felni-autó kombója nem azért linkeltem mert nkem bejön :P Na ezmeg nemteccik :) mondom nem okés valami :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Szerintem a nagy 5 küllős jólmutat ami előrébb volt kép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 mostanában péntek este mit csináltok? kocsi lerak kútnál, vagy híd előtt és begyalog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 folyt. cicás autókból: ... Szerintem települjünk át a GSI chat topicba me popón leszünk rugdosva. :) Ez így könnyen lehet, de lehet, hogy a Lurdy talis topik még jobb lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 gyártmány, tipus? igazából most erre vagyok rákattanva: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_12829.jpg ezen HIJOIN felni van..... A multkori Dotz-os srácot felhívtam...Sopronnémetiben lakik, útvonaltervező szerint az min 370 km odavissza.....egy tank benzint meg egy napot nem merek beáldozni csak annyiért, hogy megnézzem :D A Norautóban volt ilyen felni,nem hijon volt ráírva,de ők gyártják nekik....A 17"os volt kb 20e ft.....És új mostanában péntek este mit csináltok? kocsi lerak kútnál, vagy híd előtt és begyalog? Kimegyünk Karcsikával,meg a hondával...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 folyt. cicás autókból: Ez így könnyen lehet, de lehet, hogy a Lurdy talis topik még jobb lenne :) Egy benzines RC-t azért én is megnéznék már élőben... Régebben annyi videót néztem ilyen verdákról... Nagyon tetszenek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 A Norautóban volt ilyen felni,nem hijon volt ráírva,de ők gyártják nekik....A 17"os volt kb 20e ft.....És új azt láttam...sőt szemeztem is vele...de nagyon gagyi hatása volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Egy benzines RC-t azért én is megnéznék már élőben... Régebben annyi videót néztem ilyen verdákról... Nagyon tetszenek. :D Nekem is nagyon bejön, de nálam az a pénz úgy is az autóba menne. Ha RC-zésre adnám a fejemet, akkor valami repülőgépet vennék. Igaz a parkolóházban nem lenne szerencsés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 azt láttam...sőt szemeztem is vele...de nagyon gagyi hatása volt Ugyan az volt mint ez a Hijon.....legalábbis szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nekem is nagyon bejön, de nálam az a pénz úgy is az autóba menne. Ha RC-zésre adnám a fejemet, akkor valami repülőgépet vennék. Igaz a parkolóházban nem lenne szerencsés :D Pár csilli verda biztos bánná a szenvedélyed. :P Az RC kocsikban csak egy a szar... Múltkor eltévedtem egy RCkkel foglalkozó internetes áruházba és azt néztem hogy egy gumi ami arra való... 20eFtnál kezdődik. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Ugyan az volt mint ez a Hijon.....legalábbis szerintem :) ááááhhh...nagyon-nagyon messze voltak egymástól ami a norauto-ban volt, nagyon lowcost megoldásnak tűnt....arra meg biztos emlékszel mi volt opeldevils kocsiján....van egy kis különbség Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 ááááhhh...nagyon-nagyon messze voltak egymástól ami a norauto-ban volt, nagyon lowcost megoldásnak tűnt....arra meg biztos emlékszel mi volt opeldevils kocsiján....van egy kis különbség Olcsó felninek gagyisztikus és lowcost a kinézete. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Pár csilli verda biztos bánná a szenvedélyed. :) ... Valószínűleg utána én is bánnám a feldühödött tulajok miatt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 ááááhhh...nagyon-nagyon messze voltak egymástól ami a norauto-ban volt, nagyon lowcost megoldásnak tűnt....arra meg biztos emlékszel mi volt opeldevils kocsiján....van egy kis különbség Redi olyan sört veszek neked amilyet csak akarsz (a Tescoban :) ) ha nincs igazam hogy az Barracuda felni dikk! Ilyen mint ezen Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 ááááhhh...nagyon-nagyon messze voltak egymástól ami a norauto-ban volt, nagyon lowcost megoldásnak tűnt....arra meg biztos emlékszel mi volt opeldevils kocsiján....van egy kis különbség Azértállat,hogyránézésreképesvagyanyagminőséglemzésre :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Valószínűleg utána én is bánnám a feldühödött tulajok miatt... :D Ááááá, nemhiszem... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Pár csilli verda biztos bánná a szenvedélyed. :P Az RC kocsikban csak egy a szar... Múltkor eltévedtem egy RCkkel foglalkozó internetes áruházba és azt néztem hogy egy gumi ami arra való... 20eFtnál kezdődik. :D :D :D Én modelleztem és versenyre is jártam, nekem egy 4WD-s autóm volt, meg volt egy FWD-s is! Audi TT meg egy Golf III -as! Majdnem anyiba került hozzá minden a vesenyzés előtt mintha rendes autóval mennék :) Csepelre jártunk télen terembe volt szőnyegen a verseny de jó is volt ;) Mikor nekipaszíroztak a palánknak éa tört minden az első futómű és feltengely felfüggesztés ,,,,ehh de sokba is került ez :D Emlékeszem egy NI-CD aksitöltő a normálisabja Mondjuk Robbe-ból otkezdődött hogy 80 ezer! És abból kb 2-3 db kell egy versenyre aksiból meg vagy 10-15 db! Tamiya gimuszett 15-ezrek garnitúrában...abból is slick eső szőnyegre áááá na nem is mondom tovább! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 az Barracuda felni dikk! Itt van középen: http://www.pneumerz.ch/Barracuda.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts