Albert Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 oksa.... Beszéltem a felnis gyerekkel (is). Leteszi nekem Egerben a felniket és elugrok érte. Aztán hétfőn foci után ha gondolod tudunk találkozni estefelé vagy kedden póker előtt 5-8ig és akkor tudunk csereberélni ha úgy döntünk hogy cseréljünk :) Skypera nem tucc felugrani egy pillanatra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Norbi!!!!! Jössz ki este a lurdyhoz?Ha igen akkok kihozod a cuccot? :) Azért mielőbb bármit kérsz Norbitól, mondd már meg mi az, mert ha megint szar lesz, akkor nem biztos, hogy ebből is tudok másikat adni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Azért mielőbb bármit kérsz Norbitól, mondd már meg mi az, mert ha megint szar lesz, akkor nem biztos, hogy ebből is tudok másikat adni :D :D A tükrüt nem én kértem ;) :P ......Kell fekete rács a maszkhoz,mert nagyon virit mögötte a koszos hütő. Nagyon rács ellenes vagyok,de nem lehet mást tenni :D .Norbi volt olyan kedves hogy nekem adja,ami neki megmaradt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 A tükrüt nem én kértem :D :D ......Kell fekete rács a maszkhoz,mert nagyon virit mögötte a koszos hütő. Nagyon rács ellenes vagyok,de nem lehet mást tenni :D .Norbi volt olyan kedves hogy nekem adja,ami neki megmaradt :) Való igaz, tükrüt nem kértél :D Kell venni 1 szép új hűtőt :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 mennyire lehet drága vajon a szervó tartályhoz menó szervó csövem? valami kóklerség van a gyári helyett... de attól tartok horror árban lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Azért mielőbb bármit kérsz Norbitól, mondd már meg mi az, mert ha megint szar lesz, akkor nem biztos, hogy ebből is tudok másikat adni :D :D meeeh :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Való igaz, tükrüt nem kértél ;) Kell venni 1 szép új hűtőt meg zárhídat,klimahütöt,klíma ventilátort :D meeeh :) :D Tudod hogy 1 percig se hibáztatlak :D :D ui:nyalnom kell,mert még nincs nálam a cucc :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 A tükrüt nem én kértem ;) :D ......Kell fekete rács a maszkhoz,mert nagyon virit mögötte a koszos hütő. Nagyon rács ellenes vagyok,de nem lehet mást tenni :D .Norbi volt olyan kedves hogy nekem adja,ami neki megmaradt :) A rács ápol és eltakar. :P Egyébként ha a maszk legbelső felére teszed a rácsot, főleg ha fekete olyan mintha ott se lenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Le kell fújni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Le kell fújni... :) Matt feketére, mi? Mi meg ezt néztük ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Jópofa Corsa színek vannak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Matt feketére, mi? Mi meg ezt néztük ki: ... Igazi csajozós verda... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Igazi csajozós verda... :) :D :D Kabbe, nem a Vectra helyett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Kabbe, nem a Vectra helyett :) Fűnyirónak? Kávédarálónak? Zsebszivattyúnak? Vagy mihez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 A tükrüt nem én kértem :D :P ......Kell fekete rács a maszkhoz,mert nagyon virit mögötte a koszos hütő. Nagyon rács ellenes vagyok,de nem lehet mást tenni :D .Norbi volt olyan kedves hogy nekem adja,ami neki megmaradt :) Tegyél rá Zöld szunyoghálót ;) :D ;) Az elég sűrűnszőt és nem látszik ki a hűtősem és még bogársem megy a hűtődbe :D Hát sztem kipróbálhatnád a szunyoghálót sztán ha bejön mindenki lecseréli :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Tegyél rá Zöld szunyoghálót :D :) :P Az elég sűrűnszőt és nem látszik ki a hűtősem és még bogársem megy a hűtődbe ;) Hát sztem kipróbálhatnád a szunyoghálót sztán ha bejön mindenki lecseréli :D :DApu Suzukijában zöld szúnyogháló van, duplán hajtva. Bevált. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Apu Suzukijában zöld szúnyogháló van, duplán hajtva. Bevált. :) Natessék akkor már működő technikáról beszélünk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Natessék akkor már működő technikáról beszélünk :) :D nekem meg rozsdamentes acél szúnyogháló volt az astrán: szigorúan nálam a rovarok megfogása volt a cél vele, mielőtt becsapódnának a hűtőbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 nekem meg rozsdamentes acél szúnyogháló volt az astrán: http://img6.tar.hu/mackosajt/img/17926982.jpg szigorúan nálam a rovarok megfogása volt a cél vele, mielőtt becsapódnának a hűtőbe. Jó is az mert nincs is annál utálatosabb mint 1000 kiálló potroh a hűtőből :D Amúgy amikor a bogár nekirepül az autónak tudjátok mivillan be az agyába utoljára?? A segge! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Mr. Pehi Csabi köszi a tegnap játékot, nagyon király volt. Ma is jöhetnél esetleg este, esetleg nyomhatánk egy rendes verseny a boci vs NE között mert úgy érzem mióta lyukas a kipuf mintha jobban menne, lehet most nem kell átbírkoznia magát a 15 éves katalizátoron :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 na, valakinek egy caravan occsóé? 95-ös ... c20xe http://www.hasznaltauto.hu/1884930 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nekem meg ezek a duplaküllősök nagyon bejönnek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 köszi a tegnap játékot, nagyon király volt. Ma is jöhetnél esetleg este, esetleg nyomhatánk egy rendes verseny a boci vs NE között mert úgy érzem mióta lyukas a kipuf mintha jobban menne, lehet most nem kell átbírkoznia magát a 15 éves katalizátoron :) A győztest meg elverem egy autóhosszal bármikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 A győztest meg elverem egy autóhosszal bármikor. Twingot is lenyomtad és a fogyi is csak 6.5 ugye ? :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Twingot is lenyomtad és a fogyi is csak 6.5 ugye ? :D :D :D Most spec nyolcfél. Ápropó küldök egy püt Hicnek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts