Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
oksa....

Beszéltem a felnis gyerekkel (is). Leteszi nekem Egerben a felniket és elugrok érte. Aztán hétfőn foci után ha gondolod tudunk találkozni estefelé vagy kedden póker előtt 5-8ig és akkor tudunk csereberélni ha úgy döntünk hogy cseréljünk :)

Skypera nem tucc felugrani egy pillanatra?

Elküldve
Norbi!!!!!

Jössz ki este a lurdyhoz?Ha igen akkok kihozod a cuccot? :)

Azért mielőbb bármit kérsz Norbitól, mondd már meg mi az, mert ha megint szar lesz, akkor nem biztos, hogy ebből is tudok másikat adni :D :D

Elküldve
Azért mielőbb bármit kérsz Norbitól, mondd már meg mi az, mert ha megint szar lesz, akkor nem biztos, hogy ebből is tudok másikat adni :D :D

A tükrüt nem én kértem ;) :P ......Kell fekete rács a maszkhoz,mert nagyon virit mögötte a koszos hütő. Nagyon rács ellenes vagyok,de nem lehet mást tenni :D .Norbi volt olyan kedves hogy nekem adja,ami neki megmaradt :)

Elküldve
A tükrüt nem én kértem :D :D ......Kell fekete rács a maszkhoz,mert nagyon virit mögötte a koszos hütő. Nagyon rács ellenes vagyok,de nem lehet mást tenni :D .Norbi volt olyan kedves hogy nekem adja,ami neki megmaradt :)

Való igaz, tükrüt nem kértél :D

Kell venni 1 szép új hűtőt :P ;)

Elküldve

mennyire lehet drága vajon a szervó tartályhoz menó szervó csövem? valami kóklerség van a gyári helyett... de attól tartok horror árban lehet.

Elküldve

meeeh :) :D

Elküldve
Való igaz, tükrüt nem kértél ;)

Kell venni 1 szép új hűtőt

meg zárhídat,klimahütöt,klíma ventilátort :D

meeeh :) :D

Tudod hogy 1 percig se hibáztatlak :D :D

ui:nyalnom kell,mert még nincs nálam a cucc :P ;) :D

Elküldve
A tükrüt nem én kértem ;) :D ......Kell fekete rács a maszkhoz,mert nagyon virit mögötte a koszos hütő. Nagyon rács ellenes vagyok,de nem lehet mást tenni :D .Norbi volt olyan kedves hogy nekem adja,ami neki megmaradt :)

A rács ápol és eltakar. :P

Egyébként ha a maszk legbelső felére teszed a rácsot, főleg ha fekete olyan mintha ott se lenne. :D

Elküldve
A tükrüt nem én kértem :D :P ......Kell fekete rács a maszkhoz,mert nagyon virit mögötte a koszos hütő. Nagyon rács ellenes vagyok,de nem lehet mást tenni :D .Norbi volt olyan kedves hogy nekem adja,ami neki megmaradt :)

Tegyél rá Zöld szunyoghálót ;) :D ;) Az elég sűrűnszőt és nem látszik ki a hűtősem és még bogársem megy a hűtődbe :D

Hát sztem kipróbálhatnád a szunyoghálót sztán ha bejön mindenki lecseréli :D :P

Elküldve
Tegyél rá Zöld szunyoghálót :D :) :P Az elég sűrűnszőt és nem látszik ki a hűtősem és még bogársem megy a hűtődbe ;)

Hát sztem kipróbálhatnád a szunyoghálót sztán ha bejön mindenki lecseréli :D :D

Apu Suzukijában zöld szúnyogháló van, duplán hajtva. Bevált. :D
Elküldve
Apu Suzukijában zöld szúnyogháló van, duplán hajtva. Bevált. :)

Natessék akkor már működő technikáról beszélünk :D :D

Elküldve
Natessék akkor már működő technikáról beszélünk :) :D

nekem meg rozsdamentes acél szúnyogháló volt az astrán:

17926982.jpg

szigorúan nálam a rovarok megfogása volt a cél vele, mielőtt becsapódnának a hűtőbe.

Elküldve
nekem meg rozsdamentes acél szúnyogháló volt az astrán:

http://img6.tar.hu/mackosajt/img/17926982.jpg

szigorúan nálam a rovarok megfogása volt a cél vele, mielőtt becsapódnának a hűtőbe.

Jó is az mert nincs is annál utálatosabb mint 1000 kiálló potroh a hűtőből :D

Amúgy amikor a bogár nekirepül az autónak tudjátok mivillan be az agyába utoljára?? A segge! :) :D

Elküldve

Mr. Pehi Csabi

köszi a tegnap játékot, nagyon király volt. Ma is jöhetnél esetleg este, esetleg nyomhatánk egy rendes verseny a boci vs NE között mert úgy érzem mióta lyukas a kipuf mintha jobban menne, lehet most nem kell átbírkoznia magát a 15 éves katalizátoron :)

Elküldve
köszi a tegnap játékot, nagyon király volt. Ma is jöhetnél esetleg este, esetleg nyomhatánk egy rendes verseny a boci vs NE között mert úgy érzem mióta lyukas a kipuf mintha jobban menne, lehet most nem kell átbírkoznia magát a 15 éves katalizátoron :)

A győztest meg elverem egy autóhosszal bármikor.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.