Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Fűthetőnek nekem is az,csak nem emozgatós.Újabb fajtából lenne,de az a fajta nem jön be nekem.

Nekem van meg régi fajta fűthető el.tükröm... :)

Elküldve

Anti!

a fekete hondáról,amiről tegnap beszéltünk,az éjszaka beszéltem a sráccal,1,9es lesz a motor és nagyjából 250 ló,és azt üzeni hogy várja a versenyt,és sok szerencsét :D 12,5 a terv erre az évre :)

Elküldve
Nemazé de a mi Dinynk az Diny nem Dini, akko meg mé válaszolsz ha másnak tesznek fel kérdést he? :D

te meg mért használod Balázska autóját? :D :)

Elküldve
A Tomi munkatársa?

Nemtom ki volt az... De tegnap eltünt a használtautóról, írtam egy e-mailt a gyereknek hogy mi a helyzet... Ma reggel válaszolt hogy tegnap elvitték. :)

Elküldve
te meg mért használod Balázska autóját? :D :)

Há me én helyre is rakom nem csak használom. Lurdy előtt pl ékszíj csere lesz mert a lágymányosi előtt elszakadt hétfőn és állítólag nem jo ha az nincs. Bár van még kraft az akksiba lehet ugy megyek ki ha lusta leszek :D

Elküldve
Há me én helyre is rakom nem csak használom. Lurdy előtt pl ékszíj csere lesz mert a lágymányosi előtt elszakadt hétfőn és állítólag nem jo ha az nincs. Bár van még kraft az akksiba lehet ugy megyek ki ha lusta leszek :)

gyere az RC-vel az ugyis jobban megy :D

Elküldve
Nekem van meg régi fajta fűthető el.tükröm... :)

Nekem Udi azt mondta,neked már az újabb fajta van.

Akkor viszont az kell!Remélem nincs színra fújva!

Elküldve
Nekem Udi azt mondta,neked már az újabb fajta van.

Akkor viszont az kell!Remélem nincs színra fújva!

Színre van fújva, de a burkolat cserélhető, rá kell pattintani a tiédet.

Elküldve
Színre van fújva, de a burkolat cserélhető, rá kell pattintani a tiédet.

B4sszus,vasárnap rakjuk be az elektromos abalakot és a kp zárat!

Na akkor majd lesz még egy köröm a tükrökkel is. :)

Elküldve
Senki nem fogja a kedvedért hónapokig tartogatni.

Nem is kértem rá a srácot hogy hónapokra rakja el nekem, csak már eddig nem vitte senki és most meglepődtem tegnap hogy már nincs fent. Ha eladta eladta most ezvan, nem adtam neki se foglalót se semmit szal nem is vártam el a gyerektől hogy elrakja. Csak beírtam hogy muszáj leszek másfelé menni ha esetleg GSI-t akarok venni. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.