Rattesid Dénes Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Dini! Nincs véletlen kocka 94 előtti GSi etükröd?Fűthető,elektromosan mozgatható? Most jelenleg nincsen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Most jelenleg nincsen. Dini engem lehúzhatsz a listárol nekem már megvannak a fűthető tükörlapok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Fűthetőnek nekem is az,csak nem emozgatós.Újabb fajtából lenne,de az a fajta tükör nem jön be nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Dini! Nincs véletlen kocka 94 előtti GSi etükröd?Fűthető,elektromosan mozgatható? Gsi tükör az olyan mint a széria tükör :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Fűthetőnek nekem is az,csak nem emozgatós.Újabb fajtából lenne,de az a fajta nem jön be nekem. Nekem van meg régi fajta fűthető el.tükröm... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Anti! a fekete hondáról,amiről tegnap beszéltünk,az éjszaka beszéltem a sráccal,1,9es lesz a motor és nagyjából 250 ló,és azt üzeni hogy várja a versenyt,és sok szerencsét :D 12,5 a terv erre az évre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Most jelenleg nincsen. Nemazé de a mi Dinynk az Diny nem Dini, akko meg mé válaszolsz ha másnak tesznek fel kérdést he? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Nemazé de a mi Dinynk az Diny nem Dini, akko meg mé válaszolsz ha másnak tesznek fel kérdést he? :D te meg mért használod Balázska autóját? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Tegnap délután elvitték a Tbányai piros GSI-t. :) :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Tegnap délután elvitték a Tbányai piros GSI-t. :) :D :D :D :P A Tomi munkatársa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 A Tomi munkatársa? Nemtom ki volt az... De tegnap eltünt a használtautóról, írtam egy e-mailt a gyereknek hogy mi a helyzet... Ma reggel válaszolt hogy tegnap elvitték. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 A Tomi munkatársa? Melyik Tomi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 te meg mért használod Balázska autóját? :D :) Há me én helyre is rakom nem csak használom. Lurdy előtt pl ékszíj csere lesz mert a lágymányosi előtt elszakadt hétfőn és állítólag nem jo ha az nincs. Bár van még kraft az akksiba lehet ugy megyek ki ha lusta leszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Há me én helyre is rakom nem csak használom. Lurdy előtt pl ékszíj csere lesz mert a lágymányosi előtt elszakadt hétfőn és állítólag nem jo ha az nincs. Bár van még kraft az akksiba lehet ugy megyek ki ha lusta leszek :) gyere az RC-vel az ugyis jobban megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 A Tomi munkatársa? Tom munkatársa a GSi devilses Dini kocsját szeretné megvenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Tegnap délután elvitték a Tbányai piros GSI-t. :) :D :D :D :P Senki nem fogja a kedvedért hónapokig tartogatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Norbi!!!!! Jössz ki este a lurdyhoz?Ha igen akkok kihozod a cuccot? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Norbi!!!!! Jössz ki este a lurdyhoz?Ha igen akkok kihozod a cuccot? :) Nem terveztem.....esetleg vasárnap? Vagy az késő? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Nekem van meg régi fajta fűthető el.tükröm... :) Nekem Udi azt mondta,neked már az újabb fajta van. Akkor viszont az kell!Remélem nincs színra fújva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Nekem Udi azt mondta,neked már az újabb fajta van. Akkor viszont az kell!Remélem nincs színra fújva! Színre van fújva, de a burkolat cserélhető, rá kell pattintani a tiédet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Színre van fújva, de a burkolat cserélhető, rá kell pattintani a tiédet. B4sszus,vasárnap rakjuk be az elektromos abalakot és a kp zárat! Na akkor majd lesz még egy köröm a tükrökkel is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 gyere az RC-vel az ugyis jobban megy :) Hát ha az még gyorsabb a Bocinál akkor elbujhatsz nagyon hehe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Nem terveztem.....esetleg vasárnap? Vagy az késő? :D Jó a vasárnap is....Hétfön vagy kedden tudom úgy is vinni fényeztettni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 vasárnap :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Senki nem fogja a kedvedért hónapokig tartogatni. Nem is kértem rá a srácot hogy hónapokra rakja el nekem, csak már eddig nem vitte senki és most meglepődtem tegnap hogy már nincs fent. Ha eladta eladta most ezvan, nem adtam neki se foglalót se semmit szal nem is vártam el a gyerektől hogy elrakja. Csak beírtam hogy muszáj leszek másfelé menni ha esetleg GSI-t akarok venni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts