mélykék76 Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 ....Ezzel sincs semmi bajom,de az a felni amit vettél gyáriban nekem a legjobb,legszebb :).... Fájjjjh de csúnya az a felni. Cseréld el gyorsan Albert :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Srácok hogy lehet eltüntetni az ajtókról a díszcsík alatti ragasztót normálisanhogy ne sérüljön a festés...mivel? Aceton ugye bukott mert oldja a lakkot... valami ötlet? vagy marad a fényező? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Srácok hogy lehet eltüntetni az ajtókról a díszcsík alatti ragasztót normálisanhogy ne sérüljön a festés...mivel? Aceton ugye bukott mert oldja a lakkot... valami ötlet? vagy marad a fényező? :D ha gyors vagy akkor a nitro higitó gyorsan lehozza, csak utánna töröld szárazra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 ha gyors vagy akkor a nitro higitó gyorsan lehozza, csak utánna töröld szárazra :) de azis oldja a lakkot nem? ja azért legyek gyors :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 GSi-t venne..... de a képen egy kadett van nemde? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 de azis oldja a lakkot nem? ja azért legyek gyors :) nekem van egy fényező barátom, ők bent mindig igy szedték le a sérüléseket, pl lökös meghúzás. Én is meglepődtem mikor csinálta de azt mondta h egy 10 éves fény már annyira öreg, hogy nem oldja meg.... DE attól még azt mondom, hogy ne próbáld ki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 nekem van egy fényező barátom, ők bent mindig igy szedték le a sérüléseket, pl lökös meghúzás. Én is meglepődtem mikor csinálta de azt mondta h egy 10 éves fény már annyira öreg, hogy nem oldja meg.... DE attól még azt mondom, hogy ne próbáld ki! :D ok köszi azért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 van már konkrét kiszemelt gsi? 10-es átlag stimmolhat... de rettentsen el az én 15-ös példám városban :) kiváncsi leszek milyen lesz nekem az új motorral... azért ha nem dugóban állsz egésznap városban hanem haladsz is, akkor 10 alatt is ellhetsz ... Ennyi pénzért termelnie kellene a benzint ;) :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Én ha most GSi-t vennék :) 1körben ezt vennékm meg...Nagyon szép,és tényleg vigyáztak rá....... Ez is nagyon jó állapotban van,és erre is nagyon vigyáztak..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Én ha most GSi-t vennék :) 1körben ezt vennékm meg...Nagyon szép,és tényleg vigyáztak rá....... Ez is nagyon jó állapotban van,és erre is nagyon vigyáztak..... Az első már kész autó, készen nem veszek autót csak olyat amit építeni lehet. Másrészt drága és nekem nem is annyira tetszik. A második már szimpatikus... csak van rajta pár kiegészítő ami nekem nem kellene róla és egyből barátibb áron el lehetne hozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Írtam is a sötétkék verdás srácnak egy e-mailt, kíváncsi leszek a válaszára. Alufelni nélkül szerintem el lehetne hozni... Azt úgyis el tudja adni külön, sőt még talán többet is kap érte mint így... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Nekem mondod? :D Na de majd ezzel az "újjal" :) Mor! Képem nekem is van az András színezett kasztnijáról... meg mesélte hogy hogyan készült... durva lehet... Ennyi pénzért termelnie kellene a benzint :D ;) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Írtam is a sötétkék verdás srácnak egy e-mailt, kíváncsi leszek a válaszára. Alufelni nélkül szerintem el lehetne hozni... Azt úgyis el tudja adni külön, sőt még talán többet is kap érte mint így... :) Nagyon nem fog belöle engedni,és neki sos kellene,mert kinézet aegy turbos coupet....Amíg az megvan addig árulja a kocsiját,de nem minden áron akarja eladni..... Hidd el hogy sokkal jobb kész autóba bele ülni......Hamar el lehet tapsolni 2milkát,és észre se veszed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 :D :D :D :) Nagyon nem fog belöle engedni,és neki sos kellene,mert kinézet aegy turbos coupet....Amíg az megvan addig árulja a kocsiját,de nem minden áron akarja eladni..... Hidd el hogy sokkal jobb kész autóba bele ülni......Hamar el lehet tapsolni 2milkát,és észre se veszed :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 :D :D :D :) Te egy kicsit más kategória vagy...Nekem legalább látszik az autómon :D ;) :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Írtam is a sötétkék verdás srácnak egy e-mailt, kíváncsi leszek a válaszára. Alufelni nélkül szerintem el lehetne hozni... Azt úgyis el tudja adni külön, sőt még talán többet is kap érte mint így... :) miert kerék nélkül akarod hasznalni !!! nem is értem ha egy kocsit igy akarnak eladni akkor miért kell leszedetni csak azért hogy azt ö majd ugyis eladja csak olcsobb legyen .. helyébe siman azt mondanam a kocsi igy elado és ennyiért .. aztan aki felnit akarja meg venni leszedeti a gumit aztan a gumira meg azt mondjak hasznalt 2 ft ot nem ér .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Na hol vannak már azok a képek... :) nyugi lesznek csak berátnőm gépén vannak és még nem tom mikor jut elhozzám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Én ha most GSi-t vennék :) Ez is nagyon jó állapotban van,és erre is nagyon vigyáztak..... ezt csak a felni miatt vennéd meg....én tudom :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Alufelni nélkül szerintem el lehetne hozni... Kurv.ára fog szikrázni...és le ér mindenhol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Kurv.ára fog szikrázni...és le ér mindenhol :) :D :D Redi! Ez tetszett. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Te egy kicsit más kategória vagy...Nekem legalább látszik az autómon :D ;) :) :D :D Laci..a mai foci helyett itt a tökönrúgás... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Kurv.ára fog szikrázni...és le ér mindenhol :) :D na igen látványos elhozatal lessz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 és ezt autóba is lehet építeni vagy csak polcon lehet brümmögni vele? :D Elég terjedelmesnek néz ki. :) MOR: a te autód meg nagyon brutál lehet... Egyszer majd megszeretném nézni valahol... A videóidat már vagy 20x láttam és még mindíg ilyen pofát vágok hozzájuk: :D :D Ha máshol nem Blitzen majd látni fogod. De valószínű megjelenek vele majd egy-két helyen. Annyira nem is brutál. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Annyira nem is brutál. :) Áááá, dehogy, hiszen széria. Széria kasztni, széria motor, széria fékek, széria váltó. Csak mind más széria. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Áááá, dehogy, hiszen széria. Széria kasztni, széria motor, széria fékek, széria váltó. Csak mind más széria. :D ahogy mondod. Tök normális 1.8 16v astra gsi 125 pacival :) Na de te csak ne szólj semmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts