Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
ez mibol látszik?

hat ha meg kell magyarazni az baj ..

nem omlik orrán szajjan az olaj vagyis nem volt darabokra szedve

és meg vannak olyan kis alkatrészek rajta amit nem szoktak vissza rakni

de alapjarati motor miért nincs rajta azt nem tom

Elküldve
Zoli bá' toltam be egy C20XE mocis kadettet, amit 30 rugóért árulnak, láttad?

yah de mar csinaljak a blokkom végülis c20let blokkot vittem furatni

de azért köcönöm :)

Elküldve

Anti Köszi a Matrinyákat , fel is tettem a kis autóra, de csak 1 nagyot és egy kicsit, a másik nagyot már nemtudttam hova rakni de ettől független nem kapod vissza :D Jólessz tarcsiba :)

dsc00758.jpg

dsc00755.jpg

dsc00751.jpg

Elküldve

...nincs mit igazán... :)

Holnap meg kedden melózok, aztán meg Detti korházban lesz egész héten, így nem tudom mennyi időm marad foglalkozni a Kadival...lehet inkább kipihenem, és majd az utána való héten...tankcsere, első gátó kiszed felújít, rugó picit kicserél gyárira...azt remélem ennyi...

Elküldve

145e... 160e km van benne...

bízom a srácban akitől vettem, lassan egy éve tartom vele a kapcsolatot annó még a saját tarcsi motorja volt ez.

Horváth Andris amúgy, tegnap téged is említett SXP, szóba jöttek a túro gsi-k mert az övé is az ...

Alapj. mocit meg kábelköteget nem bányászta ki most, ha jön pestre oda adja azokat is addig a mostani jó szolgálatot tesz majd remélhetőleg.

Majd meglássuk milyen a motor, a vak is ezt mondta :)

Elküldve
És a lehető legszarabb is :D

Azért tényleg nézd meg, nem látsz-e át rajta belül :D

Mert a külsejét hiába nézed, belül a lényeg :D

Ha átlátok, max sport kipuffogó lesz.. :D Jobb mintha eltömődve lenne :)

Bízunk benne, hogy nem lesz az olyan rossz...

Anti Köszi a Matrinyákat , fel is tettem a kis autóra, de csak 1 nagyot és egy kicsit, a másik nagyot már nemtudttam hova rakni de ettől független nem kapod vissza ;) Jólessz tarcsiba :P

Széép paripaaaa.. ;)

Elküldve
Én felraknám hátulra :D

Akartam , de az asszonyom lehurrogott hogy bucsuskocsit akarok csinálni a kis szemefényéből?? :) Majd rábeszélem, csak az ablaktörlővel kell vigyázni így is,lehet kiveszem a biztijét ha különvan :D

Elküldve
Széép paripaaaa.. :D

:D tegnap csutakoltuk belülről ma meg megyek szépen lemosom, rohadttul nemértem hogy mé pont az én kocsim fölött jön a madárra a cifra fo..ás.... :D a szomszédé fehér azon soha nincs plecsni :) (vagy nem láccik me fehér).

Elküldve
:P tegnap csutakoltuk belülről ma meg megyek szépen lemosom, rohadttul nemértem hogy mé pont az én kocsim fölött jön a madárra a cifra fo..ás.... a szomszédé fehér azon soha nincs plecsni (vagy nem láccik me fehér).

Azé.. me ez GSi!! Repül repül.. jéé.. mi ez a szép verda?!!! beszarááás!!!.... ennyi ;)

Én is meglepődtem, amikor tegnap mondja "asszony pajti", hogy csütörtökre kitalált valami programot ha nem baj.. Mondom mit?

Takarítsuk ki közösen a kocsit, kívűl belül... :D Nah mondom.. mi a fene.. kapni kell ezen az alkalmon :D

Szerintem ez k@rvára nem vicces ;) :D

:D :)

Elküldve
Szerintem ez k@rvára nem vicces :D :) :D :D

:D:lol::P:lol: nem hát csak mikor csilli villi a kocsi 30 perc múlva a gépháztetőn ott figyel a NONFIG cuccos ;):lol:

Elküldve
Azé.. me ez GSi!! Repül repül.. jéé.. mi ez a szép verda?!!! beszarááás!!!.... ennyi :D

Takarítsuk ki közösen a kocsit, kívűl belül... :D Nah mondom.. mi a fene.. kapni kell ezen az alkalmon :P

:):lol::D Betegre vigyorgom ma magam.........

Elküldve
:):lol::D:lol: nem hát csak mikor csilli villi a kocsi 30 perc múlva a gépháztetőn ott figyel a NONFIG cuccos :D:lol:

Nekem mindegy hogy tél van vagy nyár,vagy koszos vagy sem....mindíg tele van bogarakkal....... :D :P ;)

Elküldve
....Én is meglepődtem, amikor tegnap mondja "asszony pajti", hogy csütörtökre kitalált valami programot ha nem baj.. Mondom mit?

Takarítsuk ki közösen a kocsit, kívűl belül... :D Nah mondom.. mi a fene.. kapni kell ezen az alkalmon :P

:D :)....

Csütörtök estére ? :D

Elküldve
Csütörtök estére ? :)

Csodálkoztam volna.. de neeem.. pénteken lesz jelenésünk valahol.. bár oda szerintem nyugodtan mehetnék koszos kocsival is :D

Elküldve
:D tegnap csutakoltuk belülről ma meg megyek szépen lemosom, rohadttul nemértem hogy mé pont az én kocsim fölött jön a madárra a cifra fo..ás.... :D a szomszédé fehér azon soha nincs plecsni :D (vagy nem láccik me fehér).

fehéren sokkal jobban látszik a madársz.ar :)

Elküldve
Nekem mindegy hogy tél van vagy nyár,vagy koszos vagy sem....mindíg tele van bogarakkal....... :) :D :D

:D:lol::P Az én madram valami bogyót nyomatott csak kicsit elálította a gyújtását,,, de még jó hogy nem cseresznyét evett kodoljbele milyen likat ütne,, atetőn mikor bombáz ;):lol::D

Elküldve
fehéren sokkal jobban látszik a madársz.ar :D

Akor csak énhiszem hogy jobb a fehér,,, soha nemvolt fehér autóm de a feketén is világít a cucc :)

Elküldve
Csodálkoztam volna.. de neeem.. pénteken lesz jelenésünk valahol.. bár oda szerintem nyugodtan mehetnék koszos kocsival is :D

nemérted a célzást vazze??? :) Énekeld el neki: "gyere velem az erdőbe gyöngyvirágot szedni..." :D

Elküldve
Csodálkoztam volna.. de neeem.. pénteken lesz jelenésünk valahol.. bár oda szerintem nyugodtan mehetnék koszos kocsival is :)

Khmmmm....

Csütörtök estére találta ki a kocsitakarítást ? :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.