redline Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 egész jo darabnak tünik ez mibol látszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 ez mibol látszik? hat ha meg kell magyarazni az baj .. nem omlik orrán szajjan az olaj vagyis nem volt darabokra szedve és meg vannak olyan kis alkatrészek rajta amit nem szoktak vissza rakni de alapjarati motor miért nincs rajta azt nem tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Zoli bá' toltam be egy C20XE mocis kadettet, amit 30 rugóért árulnak, láttad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Zoli bá' toltam be egy C20XE mocis kadettet, amit 30 rugóért árulnak, láttad? yah de mar csinaljak a blokkom végülis c20let blokkot vittem furatni de azért köcönöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Anti Köszi a Matrinyákat , fel is tettem a kis autóra, de csak 1 nagyot és egy kicsit, a másik nagyot már nemtudttam hova rakni de ettől független nem kapod vissza :D Jólessz tarcsiba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Én felraknám hátulra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Lalinak igaza volt tényleg van bora kombi....... A garázs szomszédunknak is van egy fekete. kb 3 éve az is Diesel a bácsi meg kaminyonos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 ...nincs mit igazán... :) Holnap meg kedden melózok, aztán meg Detti korházban lesz egész héten, így nem tudom mennyi időm marad foglalkozni a Kadival...lehet inkább kipihenem, és majd az utána való héten...tankcsere, első gátó kiszed felújít, rugó picit kicserél gyárira...azt remélem ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 145e... 160e km van benne... bízom a srácban akitől vettem, lassan egy éve tartom vele a kapcsolatot annó még a saját tarcsi motorja volt ez. Horváth Andris amúgy, tegnap téged is említett SXP, szóba jöttek a túro gsi-k mert az övé is az ... Alapj. mocit meg kábelköteget nem bányászta ki most, ha jön pestre oda adja azokat is addig a mostani jó szolgálatot tesz majd remélhetőleg. Majd meglássuk milyen a motor, a vak is ezt mondta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 És a lehető legszarabb is :D Azért tényleg nézd meg, nem látsz-e át rajta belül :D Mert a külsejét hiába nézed, belül a lényeg :D Ha átlátok, max sport kipuffogó lesz.. :D Jobb mintha eltömődve lenne :) Bízunk benne, hogy nem lesz az olyan rossz... Anti Köszi a Matrinyákat , fel is tettem a kis autóra, de csak 1 nagyot és egy kicsit, a másik nagyot már nemtudttam hova rakni de ettől független nem kapod vissza ;) Jólessz tarcsiba :P Széép paripaaaa.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Én felraknám hátulra :D Akartam , de az asszonyom lehurrogott hogy bucsuskocsit akarok csinálni a kis szemefényéből?? :) Majd rábeszélem, csak az ablaktörlővel kell vigyázni így is,lehet kiveszem a biztijét ha különvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Széép paripaaaa.. :D :D tegnap csutakoltuk belülről ma meg megyek szépen lemosom, rohadttul nemértem hogy mé pont az én kocsim fölött jön a madárra a cifra fo..ás.... :D a szomszédé fehér azon soha nincs plecsni :) (vagy nem láccik me fehér). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 :) :D :D :D Látnád nyáron Coupe muslincazabálóját... :P ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Látnád nyáron Coupe muslincazabálóját... Szerintem ez k@rvára nem vicces :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 :P tegnap csutakoltuk belülről ma meg megyek szépen lemosom, rohadttul nemértem hogy mé pont az én kocsim fölött jön a madárra a cifra fo..ás.... a szomszédé fehér azon soha nincs plecsni (vagy nem láccik me fehér). Azé.. me ez GSi!! Repül repül.. jéé.. mi ez a szép verda?!!! beszarááás!!!.... ennyi ;) Én is meglepődtem, amikor tegnap mondja "asszony pajti", hogy csütörtökre kitalált valami programot ha nem baj.. Mondom mit? Takarítsuk ki közösen a kocsit, kívűl belül... :D Nah mondom.. mi a fene.. kapni kell ezen az alkalmon :D Szerintem ez k@rvára nem vicces ;) :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Szerintem ez k@rvára nem vicces :D :) :D :D :D:lol::P:lol: nem hát csak mikor csilli villi a kocsi 30 perc múlva a gépháztetőn ott figyel a NONFIG cuccos ;):lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Azé.. me ez GSi!! Repül repül.. jéé.. mi ez a szép verda?!!! beszarááás!!!.... ennyi :D Takarítsuk ki közösen a kocsit, kívűl belül... :D Nah mondom.. mi a fene.. kapni kell ezen az alkalmon :P :):lol::D Betegre vigyorgom ma magam......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 :):lol::D:lol: nem hát csak mikor csilli villi a kocsi 30 perc múlva a gépháztetőn ott figyel a NONFIG cuccos :D:lol: Nekem mindegy hogy tél van vagy nyár,vagy koszos vagy sem....mindíg tele van bogarakkal....... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 ....Én is meglepődtem, amikor tegnap mondja "asszony pajti", hogy csütörtökre kitalált valami programot ha nem baj.. Mondom mit? Takarítsuk ki közösen a kocsit, kívűl belül... :D Nah mondom.. mi a fene.. kapni kell ezen az alkalmon :P :D :).... Csütörtök estére ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Csütörtök estére ? :) Csodálkoztam volna.. de neeem.. pénteken lesz jelenésünk valahol.. bár oda szerintem nyugodtan mehetnék koszos kocsival is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 :D tegnap csutakoltuk belülről ma meg megyek szépen lemosom, rohadttul nemértem hogy mé pont az én kocsim fölött jön a madárra a cifra fo..ás.... :D a szomszédé fehér azon soha nincs plecsni :D (vagy nem láccik me fehér). fehéren sokkal jobban látszik a madársz.ar :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Nekem mindegy hogy tél van vagy nyár,vagy koszos vagy sem....mindíg tele van bogarakkal....... :) :D :D :D:lol::P Az én madram valami bogyót nyomatott csak kicsit elálította a gyújtását,,, de még jó hogy nem cseresznyét evett kodoljbele milyen likat ütne,, atetőn mikor bombáz ;):lol::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 fehéren sokkal jobban látszik a madársz.ar :D Akor csak énhiszem hogy jobb a fehér,,, soha nemvolt fehér autóm de a feketén is világít a cucc :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Csodálkoztam volna.. de neeem.. pénteken lesz jelenésünk valahol.. bár oda szerintem nyugodtan mehetnék koszos kocsival is :D nemérted a célzást vazze??? :) Énekeld el neki: "gyere velem az erdőbe gyöngyvirágot szedni..." :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Csodálkoztam volna.. de neeem.. pénteken lesz jelenésünk valahol.. bár oda szerintem nyugodtan mehetnék koszos kocsival is :) Khmmmm.... Csütörtök estére találta ki a kocsitakarítást ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts