Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
..nem...majd jövő héten...most kicsit sok volt ez a hét...meg a gátlót is kiszedjük elviszem megnézetni...ráadásul a szívósort is le kell szedni, mert egy helyen csöpög a víz és nem lehet hozzáférni... :)

de remélem ezekkel a héten megvagyunk...vagyis jövőhéten... :D

akkor Mr. Pehi csabi hozza ma le a gépsárkányát kicsit jáccani :D

Elküldve
wohooo megy a fehér rettenet? :)

melyik kut ez?

hát még csak megyeget....egyszer keresztberakom, aztán ledadog... <_<de ugyan ezt csinálja egyenesben is...valamiért levegőt is szív az ac...

Elküldve
Csabi van olyan jófej, hogy lehozza enélkül is, de valami légyszi, vagy hasonló nem kellene ? :)

lecccciiii :D :D

Amugy most ez a 7 órai dolog mit takar?

Elküldve
Hívd fel a Lendert és kérd a Lacit...kérdezz egy gyári hátsó dobot és ne kérjél rá disco véget...Szerintem egy 20as ból megvan.......

Most gyárit akarsz vagy hangosat???????

Nem kell nekem hangos.. tökéletes a gyári! Csak kitalálták valamikor a mérnök urak... :D

És hát 10ből megvan(felrakva,gyári véggel)... ha csak 2,5 évet bír ez is, akkor nem olyan rossz.. szal valszeg megveszem a gyárit..(persze megnézni megnézem.. tudom tudom.. nincs röngen látásom :))

Elküldve
Lehet sok a 8 a gyáriért, de eddig az a legolcsóbb megoldás...

És a lehető legszarabb is :)

Azért tényleg nézd meg, nem látsz-e át rajta belül :D

Mert a külsejét hiába nézed, belül a lényeg :D

Elküldve
nem meg mondtam haha amit csinálgatok az egy 1,8t nagy coolerrel nagy csigával hofehér börreln fekete kombi szép sas

Én azt mondtam, hogy nem rémlik ilyen tipus, nem azt, hogy nem mondasz igazat :)

Elküldve
grat Anti !

de milyen lett ? hűbazmeg vagy csak jó, vagy annyira dadog h nem is tudni ? :)

A feeling hűbazmeg...de csak egyes közepéig...ott le is dadog...driftelni nagyon állat lenne ez biztos...:-D

Elküldve
A feeling hűbazmeg...de csak egyes közepéig...ott le is dadog...driftelni nagyon állat lenne ez biztos...:-D

Biztos a tank miatt?

Pl sebességjelet kap az ECU? Mert lehet hogy vészprogi miatt dadog ám le...

Elküldve
km óra nincs bekötve....

de lehet hallani hogy fellevegősödik az ac...

pedig az még gond lesz, adjatok neki mindenképpen valami sebességjelet (még ha nem is pontos).

nem a visszatérő ágat halljátok? versenyautóban az szokott állandóan hangoskodni nekem. :)

Elküldve
Biztos a tank miatt?

Pl sebességjelet kap az ECU? Mert lehet hogy vészprogi miatt dadog ám le...

c20xe nek semmilyen jelre nics szüksége a kmorátol

total mind1 az ecu nak ez még buta motor

jahh onnan tudom hogy tökéletesen muxik km ora nélkül amikor a digitem csinaltam 2 hétig kmora nélkül maszkaltam és nem volt baja töle

Elküldve
c20xe nek semmilyen jelre nics szüksége a kmorátol

total mind1 az ecu nak ez még buta motor

lehet. x-es mociknál már bizti hiányolja, és vészprogramra áll.

Elküldve

Gyárilag kap az ECU sebességjelet, de ha nincs bekötve, akkor sincs igazán probléma, ugyanúgy megy, nincs hibakód.

Ugyanez igaz a C20LET-re is.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.