Atommanó Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Anti köszi a Matrinyákat megvannak ma teszem fel :D És akkor 2. án rendezzük a Lurdy-nál :D igazán nincs mit, akkor ezek szerint egyben odaértek... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 ..nem...majd jövő héten...most kicsit sok volt ez a hét...meg a gátlót is kiszedjük elviszem megnézetni...ráadásul a szívósort is le kell szedni, mert egy helyen csöpög a víz és nem lehet hozzáférni... :) de remélem ezekkel a héten megvagyunk...vagyis jövőhéten... :D akkor Mr. Pehi csabi hozza ma le a gépsárkányát kicsit jáccani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 aha 7 körül... wohooo megy a fehér rettenet? :) melyik kut ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 akkor Mr. Pehi csabi hozza ma le a gépsárkányát kicsit jáccani :D Csabi van olyan jófej, hogy lehozza enélkül is, de valami légyszi, vagy hasonló nem kellene ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 wohooo megy a fehér rettenet? :) melyik kut ez? hát még csak megyeget....egyszer keresztberakom, aztán ledadog... <_<de ugyan ezt csinálja egyenesben is...valamiért levegőt is szív az ac... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Csabi van olyan jófej, hogy lehozza enélkül is, de valami légyszi, vagy hasonló nem kellene ? :) lecccciiii :D :D Amugy most ez a 7 órai dolog mit takar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Hívd fel a Lendert és kérd a Lacit...kérdezz egy gyári hátsó dobot és ne kérjél rá disco véget...Szerintem egy 20as ból megvan....... Most gyárit akarsz vagy hangosat??????? Nem kell nekem hangos.. tökéletes a gyári! Csak kitalálták valamikor a mérnök urak... :D És hát 10ből megvan(felrakva,gyári véggel)... ha csak 2,5 évet bír ez is, akkor nem olyan rossz.. szal valszeg megveszem a gyárit..(persze megnézni megnézem.. tudom tudom.. nincs röngen látásom :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 lecccciiii :D :D Amugy most ez a 7 órai dolog mit takar? É nem tudom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 semmmit én majd megyek le kocsit mosni meg a haveromhoz a kútra.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 grat Anti ! de milyen lett ? hűbazmeg vagy csak jó, vagy annyira dadog h nem is tudni ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Lalinak igaza volt tényleg van bora kombi....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Lehet sok a 8 a gyáriért, de eddig az a legolcsóbb megoldás... És a lehető legszarabb is :) Azért tényleg nézd meg, nem látsz-e át rajta belül :D Mert a külsejét hiába nézed, belül a lényeg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 nem meg mondtam haha amit csinálgatok az egy 1,8t nagy coolerrel nagy csigával hofehér börreln fekete kombi szép sas Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 nem meg mondtam haha amit csinálgatok az egy 1,8t nagy coolerrel nagy csigával hofehér börreln fekete kombi szép sas Én azt mondtam, hogy nem rémlik ilyen tipus, nem azt, hogy nem mondasz igazat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 grat Anti ! de milyen lett ? hűbazmeg vagy csak jó, vagy annyira dadog h nem is tudni ? :) A feeling hűbazmeg...de csak egyes közepéig...ott le is dadog...driftelni nagyon állat lenne ez biztos...:-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 A feeling hűbazmeg...de csak egyes közepéig...ott le is dadog...driftelni nagyon állat lenne ez biztos...:-D Biztos a tank miatt? Pl sebességjelet kap az ECU? Mert lehet hogy vészprogi miatt dadog ám le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Biztos a tank miatt? Pl sebességjelet kap az ECU? Mert lehet hogy vészprogi miatt dadog ám le... km óra nincs bekötve.... de lehet hallani hogy fellevegősödik az ac... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 km óra nincs bekötve.... de lehet hallani hogy fellevegősödik az ac... pedig az még gond lesz, adjatok neki mindenképpen valami sebességjelet (még ha nem is pontos). nem a visszatérő ágat halljátok? versenyautóban az szokott állandóan hangoskodni nekem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Biztos a tank miatt? Pl sebességjelet kap az ECU? Mert lehet hogy vészprogi miatt dadog ám le... c20xe nek semmilyen jelre nics szüksége a kmorátol total mind1 az ecu nak ez még buta motor jahh onnan tudom hogy tökéletesen muxik km ora nélkül amikor a digitem csinaltam 2 hétig kmora nélkül maszkaltam és nem volt baja töle Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 c20xe nek semmilyen jelre nics szüksége a kmorátol total mind1 az ecu nak ez még buta motor ez mér nem is c20xe.... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 c20xe nek semmilyen jelre nics szüksége a kmorátol total mind1 az ecu nak ez még buta motor lehet. x-es mociknál már bizti hiányolja, és vészprogramra áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Gyárilag kap az ECU sebességjelet, de ha nincs bekötve, akkor sincs igazán probléma, ugyanúgy megy, nincs hibakód. Ugyanez igaz a C20LET-re is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 azért a sárga lámpát nem ártana bekötni, hátha mondani akar valamit az ecu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 remélhetőleg a következő hétvégre benn lesz ... a mostani így eladó lesz... Vktr! Hétfőn támadlak az alkatrészekért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Lacee egész jo darabnak tünik mennyivolt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts