Laci4 Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Barátokból nincs hiány... :D Laci! 8-ért használt dobot??? 3-at adnék érte max, bár azt is csak akkor, ha nagyon meg vagyok szorulva, és lengyel dobra sem telik! ha nem zörög, az már azt jelenti, hogy nincs is mi zörögjön :D Egy gyári dobban már 4 évesen biztosan ki van égve a bele... ez vajon hány éves lehet?? :P Háát nem tom.. nem tünik gáznak.. ez előző rosszabbúl nézett ki.. ha háromért tudsz az enyémhez gyárit, szólj. de én még alapból se nagyon láttam, nem hogy 3ért ;) Egy sport dob újonan meg van vagy 30 gondolom... :) Szerk: megkérdeztem janóékat.. 25 felszereléssel vég nélkül egy átlag sport hátsó gsi-re.. Lender-ék.. valszeg az öreg volt.. 45 véggel :D Lehet sok a 8 a gyáriért, de eddig az a legolcsóbb megoldás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 blugy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 nédecsak Sonique bá'! http://www.hasznaltauto.hu/1856310_opel_kadett_1990 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 ...forog-forog de még nem minden jött össze...tankot kell cserélni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 ...forog-forog de még nem minden jött össze...tankot kell cserélni... :) cserélj Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 apám jönni akkar jövőhét vasárnap :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Kecsó, neked a hátsó ívhez ugye nincs hozzátoldva? Csak "simán" kijebb van húzva a lemez + meg van peremezve ugye? ET30 van neked hátul gondolom... Jól? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Kecsó, neked a hátsó ívhez ugye nincs hozzátoldva? Csak "simán" kijebb van húzva a lemez + meg van peremezve ugye? ET30 van neked hátul gondolom... Jól? :) et 30 elől hátul nem tom milett rajta csinálva meg h csak képem van róla Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 et 30 elől hátul nem tom milett rajta csinálva meg h csak képem van róla Jahm... Azthittem tudod mi lett alakítva rajta... Nekem ET15 lesz hátul és félek hogy majd toldani kell. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 ő így vette nem az ő műve... :) :D :D :D :P ;) :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 ő így vette nem az ő műve... Degááááááááááááááááz. :D :) Kadett hogy áll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 ő így vette nem az ő műve... bajod? :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 hogy ha a vót kadettunkba öltük volna a pízzt nem lenne motorod :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 hogy ha a vót kadettunkba öltük volna a pízzt nem lenne motorod :P ;) vagy még jobb lett volna... :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Szerk: megkérdeztem janóékat.. 25 felszereléssel vég nélkül egy átlag sport hátsó gsi-re.. Lender-ék.. valszeg az öreg volt.. 45 véggel :) Lehet sok a 8 a gyáriért, de eddig az a legolcsóbb megoldás... Hívd fel a Lendert és kérd a Lacit...kérdezz egy gyári hátsó dobot és ne kérjél rá disco véget...Szerintem egy 20as ból megvan....... Most gyárit akarsz vagy hangosat??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 vagy még jobb lett volna... :) :D :D :D íjjjjjj Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 íjjjjjj nem tudom vissza ütni a labdát :) megint te vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 nem tudom vissza ütni a labdát :) megint te vagy :D bááááingggg :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 jövőhét vasárnap kész lesz a C? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Hívd fel a Lendert és kérd a Lacit...kérdezz egy gyári hátsó dobot és ne kérjél rá disco véget...Szerintem egy 20as ból megvan....... Most gyárit akarsz vagy hangosat??????? A kadi alá is tegnap Laci dobott egy 60-as rendszert....jó lett... persze a gyári konfighoz még valszeg sok, de a késöbbiekben a turbóhoz még jól jöhet... :D :D :D .Tegnap némi hangorkánnal siikerült lecsábítani még a Pehi/Racce duót is az éjszaka....pedig csak köröztünk egy kicsit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 jövőhét vasárnap kész lesz a C? :) nem tudom.. de nem hiszem hogy kivinném a Lurdyhoz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Volt Kadiból injektoros is, szóval egy olyan tankja is jó lehet, de lehet nem próbálkozok, hanem be kell rakni a Cali tankját... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Volt Kadiból injektoros is, szóval egy olyan tankja is jó lehet, de lehet nem próbálkozok, hanem be kell rakni a Cali tankját... :) Hmm... ugyan az a tank .. asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 ...itt azért még van mellette pár motyó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts