Lanti Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Minek használjam ha Karcsikával is partyba vagyok veletek?????? ;) :) :D :D lesz itt még nemulass ;) :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 lesz itt még nemulass ;) :P :D :) Kilövöd Karcsikát is ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Kilövöd Karcsikát is ? :) :D úgy-úgy, már megrendeltem irakból a vállrólindíthatót :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Nekem Ferodo Sport van bent Olyan nincs :) Van Premier, DS Performance, és DSx (ahol x számot jelöl, ezek a versenybetétek). Árban ez úgy néz ki, hogy pl 256 fék esetében premier 8 körül, performance 20 körül, versenybetétek 30-50 körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Olyan nincs :) Van Premier, DS Performance, és DSx (ahol x számot jelöl, ezek a versenybetétek). Árban ez úgy néz ki, hogy pl 256 fék esetében premier 8 körül, performance 20 körül, versenybetétek 30-50 körül. Hát majd lefényképezem neked a dobozát! :D ha szerény emlékezetem nemcsal akkor sport van ráírva de legyen igazad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 arra az évi öreguras 2000kmre biztosan :D :) :D Csak dojcsland und zürükk volt ennyi 8szelepes tázsvírem Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Csak dojcsland und zürükk volt ennyi 8szelepes tázsvírem Köszi Albert :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Hát majd lefényképezem neked a dobozát! :D ha szerény emlékezetem nemcsal akkor sport van ráírva de legyen igazad :D Nézd meg a gyártó oldalán, én nem láttam még "sport" típust, és szerintem ott sem fog szerepelni. :D Ha ez van a dobozon, akkor inkább valami hamisítvány lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Csak dojcsland und zürükk volt ennyi 8szelepes tázsvírem Köszi Albert :) :D legyen akkor 2500km :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Nézd meg a gyártó oldalán, én nem láttam még "sport" típust, és szerintem ott sem fog szerepelni. :D Ha ez van a dobozon, akkor inkább valami hamisítvány lehet. :) "Márpedig ilyen állat nincs !" :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Nézd meg a gyártó oldalán, én nem láttam még "sport" típust, és szerintem ott sem fog szerepelni. :D Ha ez van a dobozon, akkor inkább valami hamisítvány lehet. :) meglesem nemmondom hogy nincs igazad mert 100% hogy jobban tudod csak én úgy emlékszem,,,,, Hát remélem nem valami Taiwani Fos... :D :D vagy ilyen mintex minőség.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Gabi ja igazad van,, Ferodo premier... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Gabi ja igazad van,, Ferodo premier... :D :D Bekár, pedig úgy drukkoltam neked :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Anti van a duenen tréler...400kg és 1400összsúlyra van vizsgáztattva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Bekár, pedig úgy drukkoltam neked :) :D :D Köszi de látod Gabi egy lexikon, ő tud mindent de kell is valaki aki otthonvan a szeren :P Énmeg csak hülyeséget írok megyek is veszek pár 100-as égőt mert kezd eluralkodni a hülyeség a lakásba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Anti van a duenen tréler...400kg és 1400összsúlyra van vizsgáztattva Talán már ott vannak Lendernél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Talán már ott vannak Lendernél :) ki huzta el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 ki huzta el? mér, nem indult be? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 ki huzta el? Nem tooom, lehet egy másik ótó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Van a belsejéről is kép ? :D Jojo.. ééétem.. nincs.. de ami most van fent, az is kibírt 2,5 évet úgy,hogy már a külseje is kezdett egy helyen likadni.. Ez meg külsőre kicsit jobban néz ki.. "Hello! Nem zörög a belseje. Amikor vettem az autóm, az előző tulaj előtte rakatta fel ezt a gyári rendszert, új közép és hátsó dob, én kb még 2-3 hónapot használtam, utánna kapott egy saválló rendszert, így ez lekerült róla. Nyocezer lenne... Én azt mondom hogy elötte gurulj el a Lenderhez,és kérdezz egy árat...Csak jobb egy új kipuff,mint egy használt ki tudja hány éves cucc :) Az a baj, hogy én nem vagyok náluk ismert.. egyszer vittem Petya kocsiját ... mint utólag kiderült az öreghez.. jóól le is húzta.. :D (janóékhoz szoktam járni...)De szerencsére nem sokat, és csak kis melókra.. eddig a legnagyobb az a közép-és hátsó dob közötti cső csere volt.. azon kívűl csak koplet dob csere(vittem) foltozás, tűzkarika.. ilyenek Szerinted mennyi lenne egy hátsó dob? MOndjuk én szeretem a gyári feelinget.. tood.. salooon :P Nem jobb, de nem is kell vele szívni :D Utcára tökéletesen megfelel :D Nah igen.. lehet ezért marad ez a verzió.. lesz mivel szívni. meg nekem nincs is olyan kiterjedt kapcsolatom mint sokaknak ;) Sajna csak a szerviz játszik.. csere berére stb.. aztán meg kérdés a vizsga is.. pedig nem lenne rossz mondjuk egy nagyobb fék... Coupe: te mekkora tárcsákat vettél? 284es nyereghez valókat? (nah meg lehet nem mindegy,hogy 5x110, vagy 4x100-as..mármint árban..) Nah majd este szigeten :D Lanti kilövi a kéket.. LOL ez jóóó volt.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Bekár, pedig úgy drukkoltam neked :) :P Barátokból nincs hiány... :D Laci! 8-ért használt dobot??? 3-at adnék érte max, bár azt is csak akkor, ha nagyon meg vagyok szorulva, és lengyel dobra sem telik! ha nem zörög, az már azt jelenti, hogy nincs is mi zörögjön :D Egy gyári dobban már 4 évesen biztosan ki van égve a bele... ez vajon hány éves lehet?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Barátokból nincs hiány... :) Laci! 8-ért használt dobot??? 3-at adnék érte max, bár azt is csak akkor, ha nagyon meg vagyok szorulva, és lengyel dobra sem telik! ha nem zörög, az már azt jelenti, hogy nincs is mi zörögjön :D Egy gyári dobban már 4 évesen biztosan ki van égve a bele... ez vajon hány éves lehet?? :P joooazmég.. legalább nem kell bejáratni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Antiéknál a Céééé a kúton :D Indulok is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Antiéknál a Céééé a kúton :D Indulok is :) éniisssss Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 na láttam, hogy a zoli megvette a fekete H jópíszít :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts