Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Olyan nincs :)

Van Premier, DS Performance, és DSx (ahol x számot jelöl, ezek a versenybetétek).

Árban ez úgy néz ki, hogy pl 256 fék esetében premier 8 körül, performance 20 körül, versenybetétek 30-50 körül.

Hát majd lefényképezem neked a dobozát! :D ha szerény emlékezetem nemcsal akkor sport van ráírva de legyen igazad :D

Megosztás:

Hát majd lefényképezem neked a dobozát! :D ha szerény emlékezetem nemcsal akkor sport van ráírva de legyen igazad :D

Nézd meg a gyártó oldalán, én nem láttam még "sport" típust, és szerintem ott sem fog szerepelni. :D

Ha ez van a dobozon, akkor inkább valami hamisítvány lehet. :)

Megosztás:

Nézd meg a gyártó oldalán, én nem láttam még "sport" típust, és szerintem ott sem fog szerepelni. :D

Ha ez van a dobozon, akkor inkább valami hamisítvány lehet. :)

meglesem nemmondom hogy nincs igazad mert 100% hogy jobban tudod csak én úgy emlékszem,,,,, Hát remélem nem valami Taiwani Fos... :D :D vagy ilyen mintex minőség..

Megosztás:

Van a belsejéről is kép ? :D

Jojo.. ééétem.. nincs.. de ami most van fent, az is kibírt 2,5 évet úgy,hogy már a külseje is kezdett egy helyen likadni..

27619535.jpg

Ez meg külsőre kicsit jobban néz ki..

33767048.jpg

33767047.jpg

"Hello!

Nem zörög a belseje. Amikor vettem az autóm, az előző tulaj előtte rakatta fel ezt a gyári rendszert, új közép és hátsó dob, én kb még 2-3 hónapot használtam, utánna kapott egy saválló rendszert, így ez lekerült róla.

Nyocezer lenne...

Én azt mondom hogy elötte gurulj el a Lenderhez,és kérdezz egy árat...Csak jobb egy új kipuff,mint egy használt ki tudja hány éves cucc :)

Az a baj, hogy én nem vagyok náluk ismert.. egyszer vittem Petya kocsiját ... mint utólag kiderült az öreghez.. jóól le is húzta.. :D

(janóékhoz szoktam járni...)De szerencsére nem sokat, és csak kis melókra.. eddig a legnagyobb az a közép-és hátsó dob közötti cső csere volt.. azon kívűl csak koplet dob csere(vittem) foltozás, tűzkarika.. ilyenek

Szerinted mennyi lenne egy hátsó dob? MOndjuk én szeretem a gyári feelinget.. tood.. salooon :P

Nem jobb, de nem is kell vele szívni :D

Utcára tökéletesen megfelel :D

Nah igen.. lehet ezért marad ez a verzió.. lesz mivel szívni. meg nekem nincs is olyan kiterjedt kapcsolatom mint sokaknak ;)

Sajna csak a szerviz játszik.. csere berére stb.. aztán meg kérdés a vizsga is.. pedig nem lenne rossz mondjuk egy nagyobb fék...

Coupe: te mekkora tárcsákat vettél? 284es nyereghez valókat? (nah meg lehet nem mindegy,hogy 5x110, vagy 4x100-as..mármint árban..)

Nah majd este szigeten :D

Lanti kilövi a kéket.. LOL ez jóóó volt.. ;)

Megosztás:

Bekár, pedig úgy drukkoltam neked :) :P

Barátokból nincs hiány... :D

Laci!

8-ért használt dobot??? 3-at adnék érte max, bár azt is csak akkor, ha nagyon meg vagyok

szorulva, és lengyel dobra sem telik! ha nem zörög, az már azt jelenti, hogy nincs is mi zörögjön :D

Egy gyári dobban már 4 évesen biztosan ki van égve a bele... ez vajon hány éves lehet?? :D

Megosztás:

Barátokból nincs hiány... :)

Laci!

8-ért használt dobot??? 3-at adnék érte max, bár azt is csak akkor, ha nagyon meg vagyok

szorulva, és lengyel dobra sem telik! ha nem zörög, az már azt jelenti, hogy nincs is mi zörögjön :D

Egy gyári dobban már 4 évesen biztosan ki van égve a bele... ez vajon hány éves lehet?? :P

joooazmég.. legalább nem kell bejáratni :D :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.