gsi.tamás Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Albertal megbeszéltem és az ő engedélyével vissza tettem a képet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Sajna Én mindent megtettem a nagy szávszélesség érdekében... :D Váltani kell ezen nincs mit gondolkodni ;) :D :P :) meg átkábelezni 2 szobát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 az ATS-es gyöngyszem benne van? mert ha nincs nem is éri meg leszedni :) :D Benne van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Na ma mentem a kisbocival , bejárattam miután nagy nehezen beindítottam. Bejáratás után kezdődött az igazi móka bár még nagyon nincs vége. Elkezdtem állítani a karbit úgy ahogy azt írták és a bejáratás megy tovább de most már azért halad is. Bára karbin és a váltón kell állítani de igen rövidnek bizonyult nálunk a focipálya hamargyorsan. Hazajöttem és beállítottam a futóművet úgyhogy már nem húz balra sem. Holnap kiviszem de nemtudom hol fogunk vele menni mert ez on-road igy sik terep kell neki mert ez aztán ültetve van, viszonta garázs kicsi lesz neki. Hétvégére ha így halad a bejáratás akkor eléri a max sebességét ami elméletileg 80 felett van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Benne van. :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Na ma mentem a kisbocival , bejárattam miután nagy nehezen beindítottam. Bejáratás után kezdődött az igazi móka bár még nagyon nincs vége. Elkezdtem állítani a karbit úgy ahogy azt írták és a bejáratás megy tovább de most már azért halad is. Bára karbin és a váltón kell állítani de igen rövidnek bizonyult nálunk a focipálya hamargyorsan. Hazajöttem és beállítottam a futóművet úgyhogy már nem húz balra sem. Holnap kiviszem de nemtudom hol fogunk vele menni mert ez on-road igy sik terep kell neki mert ez aztán ültetve van, viszonta garázs kicsi lesz neki. Hétvégére ha így halad a bejáratás akkor eléri a max sebességét ami elméletileg 80 felett van. :D elkérted Balázskától? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 elkérted Balázskától? :D :) Ja ezt is bérbe adta :D Beszéltem vele is de csak jövöhéten tud kijönni és akkor nyomatjuk kettővel valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 meg átkábelezni 2 szobát :D Ha kell gyors net,akkor minden álldozatott megér :P :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 A képek viszont már sajnos nem abban a sorrendben vannak ahogy átadtam Heminek. :D Valószinű amikor átnevezte őket akkor változott a sorrend és ez lett belölle viszont így aki az autójáról az összes beállítást szeretné (már akiéről több kép is készült)annak végig kell néznie! :) ATS felnis ótót benne kell hagyni a sorozatban mert különben senki nem tudja mellik papucs az ami manapság már kuriózum. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 A képek viszont már sajnos nem abban a sorrendben vannak ahogy átadtam Heminek. :D Valószinű amikor átnevezte őket akkor változott a sorrend és ez lett belölle viszont így aki az autójáról az összes beállítást szeretné annak végig kell néznie! :) hamár lejött 1 óra alatt akkor ez nem hiszem, hogy gondot fog okozni végignézni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Igen igen ezért vezekeltem már, de utólag ezt nem lehet korigálni. Meg mint mondtam pl a blokkrepedést nem lehet csak csápon látni... a fűtőradiátor is 1 hét után ment tönkre... faja meleget fújt egy ideig... a tőkék sem szóltak akkor még csak hidegen ... stb stb... szal átkozott az autó... Itt egy egész klub karnyújtásnyira és elmész egyedül gsit venni ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 ááááááá má megint... lassan megszámosni se lehet a tulajok számát... http://racing-bazar.hu/utcai/szemelyauto/o...si_2.0_16v.html béééééééééééééééééééééééééé legalább ez így elsőre nincs olyan leharcolt állapotban, mint pl. a gsi amit megnéztünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Megjöööööötteeeeemmmm :D Hiányoztam valakinek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Megjöööööötteeeeemmmm :D Na és mi újság a 3. világban? :D Láttál igazi majmokat is, nemcsak a pesti forgalomban résztvevőket? :) Meg voltak nagycicák is, meg dumbó-k? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Ja, és az egészégügyi karantént mikor oldják fel, jössz már ma a Lurdyhoz? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Megjöööööötteeeeemmmm :D Hiányoztam valakinek? :) Jééé tényleg!! Redi nem volt itthon :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Viktor ! nem kell a garancia ... és fogadj pü-t is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Viktor ! nem kell a garancia ... és fogadj pü-t is :) Hmm, én nem állítottam be, hogy nem fogadok. (e-mail) :D ok, és másik tartály kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Na és mi újság a 3. világban? ;) _Nagyon_ kemény :) Láttál igazi majmokat is, nemcsak a pesti forgalomban résztvevőket? :D Láttam, figyelt 10 centire tőlem :D és majdnem el is ütöttem egy falkát Meg voltak nagycicák is, meg dumbó-k? :D Állítólag leopárd van még pár arra, de a helyi arc szerint aki találkozik eggyel az utánna nem szokott mesélni semmiről :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Ja, és az egészégügyi karantént mikor oldják fel, jössz már ma a Lurdyhoz? :) :D :D Tegnapelőtt kihánytam mindent, most azt hiszem tiszta vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Hmm, én nem állítottam be, hogy nem fogadok. (e-mail) :) ok, és másik tartály kell? még nem mert szivárog csak..keresek valami home made megoldást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 pontosan hol voltál Norbi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Megjöööööötteeeeemmmm :) Akkor most nem szolibarna vagy hanem tényleg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Tegnapelőtt kihánytam mindent, most azt hiszem tiszta vagyok :) BW ugyanezt megtehet olcsóbban is :D Sőt még Gepárdot is láthatsz, aki ráadásul nem fal fel :D :P Nos sebaj, elmondhatod, hogy ott is rókáztál már életedben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 ... Sőt még Gepárdot is láthatsz, aki ráadásul nem fal fel :) :D ... Asse biztos.... kalandtúra, vazz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts