Pehi Csabi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Húhahúha :) :D Világítás van rajta ? Lehet fel kellene vinni a nagyparkolóba :D Világítás nincsen de egysze majd az is lesz rajta. A nagy parkolo nem tudom mennyire lesz jo neki mert ez on-road, sik terep kell neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 éniiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssss Beszélek Baluval ki tudja e hozni ö is az övét az off-road. Bár multhéten mondta hogy az övének van valami bibije most de majd megkédem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Direkt nem írtam ki, hogy nehogy rá asszociáljon valaki, de ezek után már ki kell írnom, hogy nem róla van szó, hanem valami gonosz manóról! http://tbn0.google.com/images?q=tbn:m40500...sz%2520mano.jpg :D Van aki csak a gázt tudja nyomni van aki meg beér a célba. :D Meg van olyan is, aki hiába nyomja a féket :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Anti bácsi figyumá hogy van ez a kadett?(már mint a mi exünk) úgy rémlik neked a motor kellet demonak meg a bodé...?vagy most mivan :) Így volt... Mééé mivan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Ja amúgy ma beindult... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Ja amúgy ma beindult... :D :) Meglett a szikra? :D Na akkor naptárba bejegyezni a szülinapot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Meglett a szikra? :D Na akkor naptárba bejegyezni a szülinapot! :) ...meg bakker...a computerből nem ment kábel a gyújtáshoz...vagyis ment...de nem jó...fekete sárga meg fekete fehér...kicsit összekeverődött... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 ...meg bakker...a computerből nem ment kábel a gyújtáshoz...vagyis ment...de nem jó...fekete sárga meg fekete fehér...kicsit összekeverődött... :P furcsa volt hogy az index bekapcsoláskor jön csak szikra a gyertyákon? :) :D :D vagy a féklámpa a fekete-sárga? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 furcsa volt hogy az index bekapcsoláskor jön csak szikra a gyertyákon? :) :D :D vagy a féklámpa a fekete-sárga? :D :P ez oylan lehet mint amikor lekapcsolás után hova tünik a villany?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 :) ez oylan lehet mint amikor lekapcsolás után hova tünik a villany?? :D helyesen a kérdés: a lámpa leoltása után hova tűnik a fény? :D helyes válasz: a jégszekrénybe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Ja amúgy ma beindult... :D :) Mintha Dopeman mondaná: "Na kenyed neki Laci bácsi!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Lehet, hogy nem GSi, de tegnap este a 6-oson (legalábbis a pesti és az érdi részen jött, aztán továbbment Érdről a 6-os 70-es közös része felé) láttam egy 3 ajtós fehér (vaj) Astra-F -et, nagyon brutál szoknya-oldal spoilerekkel, szélesítetten. K*va... szóval nagyon jól nézett ki. Egyszer sikerült mellékerülnöm az Auchannál, de főleg csak hátulról láttam. Az 1.4i Corsa ennyit bírt (meg nem is akartam száguldozni), igaz a sávváltásokat is eltaktikáztam kicsit... :D :D Talán EZ VOLT az? Coupe!! Ugye neked is ilyen a beosztása a vízhőmérődnek? Neked városban a hüsi időben hol szokott mozogni? Mert azt figyeltem meg, hogy nekem 90 és a kék között..(de inkább a 90 felé). Csak amikor dugó van, akkor megy 90 és az első osztás közé.. Lehet szívózik a termosztátom.. bár a csőtapis módszer szerint nincs nyitva.. lehet esetleg olyan,hogy kinyit.. aztán nem zár le rendesen.. csak amikor teljesen kihűl...?! :) Majd figyelem jobban.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Hát igen...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Ja amúgy ma beindult... :D :) Mikor lesz az a tesztelési lehetőség ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Ja amúgy ma beindult... :D :) Vigyorogtál, mint a vadalma :D Különben meg gratula! Végre alakul a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Vigyorogtál, mint a vadalma :) az a Laci volt :D Anti nyomta a Dopeman szöveget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 -> Albi Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Coupe!! Ugye neked is ilyen a beosztása a vízhőmérődnek? http://img5.tar.hu/laci4gsi/size2/22086317.jpg Neked városban a hüsi időben hol szokott mozogni? Mert azt figyeltem meg, hogy nekem 90 és a kék között..(de inkább a 90 felé). Csak amikor dugó van, akkor megy 90 és az első osztás közé.. Lehet szívózik a termosztátom.. bár a csőtapis módszer szerint nincs nyitva.. lehet esetleg olyan,hogy kinyit.. aztán nem zár le rendesen.. csak amikor teljesen kihűl...?! :) Majd figyelem jobban.. Nekem mindíg 90fokon áll,de ha esetleg dugó van vagy tolom neki akkor fel szokott menni 95re is.....Nyáron álltalában 95fok körül szokott lenni......Lehet hogy nem a termosztát rossz,hanem az a kütyü amiről a müszeróra a jelet veszi...Nem jut eszembe a neve :D.Amúgy teljesen olyan mint a tied. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Jeladó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Azlesz :) Hát majd kitalálom.. mondjuk a jeladót azért zárnám ki, mert dugóban, vagy araszolásnál nekem is felmegy 95re, aztán visszahül..(venti gondolom).... Elkezdtem összeírni mit kellene csinálni, cserélni a kocsin.. háát elszomorító :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 ja de ez má a nagytesó lesz. 3ccm nitro powa juj tiéd vagy kölcsönbe van, majd eccer én is meglesném....... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Nekem mindíg 90fokon áll,de ha esetleg dugó van vagy tolom neki akkor fel szokott menni 95re is.....Nyáron álltalában 95fok körül szokott lenni......Lehet hogy nem a termosztát rossz,hanem az a kütyü amiről a müszeróra a jelet veszi...Nem jut eszembe a neve :D.Amúgy teljesen olyan mint a tied. Hőmérséklet gomba :D asszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Hőre változik az ellenálása (termisztor) és annak megfelelő feszültség megy a műszernek ami a fesz nagyságnak megfelelően tér ki. A Műszer meg egy duplatekercselésű úgynevezett Deprez műszer ha jólemlékszem :) Legalább is a hondában így volt megoldva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 A Műszer meg egy duplatekercselésű úgynevezett Deprez műszer ha jólemlékszem :) Legalább is a hondában így volt megoldva :D Nem, astrában bimetálos-fűtőszálas műszer van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Nem, astrában bimetálos-fűtőszálas műszer van. :D Na akkor az :) Astráét még nem szedttem szét! Akkor az egy feszültségből leképzett hőmásból veszi az értéket ok értem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts