Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nála az a baj, hogy senkinek nem tud nemet mondani...így mindent bevállal ami jön...a Kadi projekt meg folyamatosan tologatva van... :)

:D Ismerős a sztori, csak én már megtanultam kezelni a helyzetet Tinnyén :D

Elküldve
Az ilyen spéci kettőstörésű kanyarok bezony sok embert meg tudnak tréfálni :D

A tapasztalatainkból kiindulva mi is külön jelöljük ezeket :)

Mondjuk a fekete astra GSi-s srác keményen elszámolta a dolgokat. :P

Kutyakanyar rulez! :D

Azért egész jól bírta a puha viskót. Legalábbis így első ránézésre nem sok baja lett az Astrának,

persze azért az első szervízt megnéztem volna utána :D

Elküldve
persze azért az első szervízt megnéztem volna utána :)

ajánlom figyelmedbe a rali túra versenyek szervízparkját, különös tekintettel a ladás szekciókra :D

láttam már olyat, hogy totálkárnak beillő ladából fél óra alatt rajtkész autót prezentáltak :D

kalapács-flex-hegesztő rulez :D

Elküldve

Mi is gondoltunk erre de annyira nem lehetett felmelegedve a gumi mert csak pár kilómétert mentem vele...

Meg akkor is sokalltam hogy 2.1 - 2.2 re lett fújva asszem és most meg 2.5 fölött volt... tehát 1-2 hónap alatt nem ment ki belőle semennyi nyomás de termett bele bőven 0.3-0.4 bar ... :)

ezért furcsáltam...

Elküldve
Direkt nem írtam ki, hogy nehogy rá asszociáljon valaki, de ezek után már ki kell írnom, hogy nem róla van szó, hanem valami gonosz manóról!

Oké, csak vicceltem! Anti NEM gonosz! :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.