opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Nála az a baj, hogy senkinek nem tud nemet mondani...így mindent bevállal ami jön...a Kadi projekt meg folyamatosan tologatva van... :) :D Ismerős a sztori, csak én már megtanultam kezelni a helyzetet Tinnyén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 remélem nem valami ronda 18++-os dolgot művelsz, hogy a sor elejére kerülj... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 nem nagyon vanik olyanom :D én inkább vlmi szabotázsra tippelNÁK :D lehet oda dolgozik a kartergázad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 remélem nem valami ronda 18++-os dolgot művelsz, hogy a sor elejére kerülj... :) semmi ilyesmi, még mindig a nőket szeretem, ne reménykedj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Anti bácsi figyumá hogy van ez a kadett?(már mint a mi exünk) úgy rémlik neked a motor kellet demonak meg a bodé...?vagy most mivan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 rally gsi http://www.break.com/index/rally-car-drivers-hit-house.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 rally gsi http://www.break.com/index/rally-car-drivers-hit-house.html Jó kis katasztrófa turistás... :) Az itiner meg bekaphassa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 rally gsi http://www.break.com/index/rally-car-drivers-hit-house.html Az ilyen spéci kettőstörésű kanyarok bezony sok embert meg tudnak tréfálni :D A tapasztalatainkból kiindulva mi is külön jelöljük ezeket :) Mondjuk a fekete astra GSi-s srác keményen elszámolta a dolgokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Az ilyen spéci kettőstörésű kanyarok bezony sok embert meg tudnak tréfálni :D A tapasztalatainkból kiindulva mi is külön jelöljük ezeket :) Mondjuk a fekete astra GSi-s srác keményen elszámolta a dolgokat. :P Kutyakanyar rulez! :D Azért egész jól bírta a puha viskót. Legalábbis így első ránézésre nem sok baja lett az Astrának, persze azért az első szervízt megnéztem volna utána :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 persze azért az első szervízt megnéztem volna utána :) ajánlom figyelmedbe a rali túra versenyek szervízparkját, különös tekintettel a ladás szekciókra :D láttam már olyat, hogy totálkárnak beillő ladából fél óra alatt rajtkész autót prezentáltak :D kalapács-flex-hegesztő rulez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Lacee! mondjam a megoldást? Hőtágulás. Gumit hidegen fújtátok fel, amikor meg mérted, akkor fel volt melegedve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Mi is gondoltunk erre de annyira nem lehetett felmelegedve a gumi mert csak pár kilómétert mentem vele... Meg akkor is sokalltam hogy 2.1 - 2.2 re lett fújva asszem és most meg 2.5 fölött volt... tehát 1-2 hónap alatt nem ment ki belőle semennyi nyomás de termett bele bőven 0.3-0.4 bar ... :) ezért furcsáltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Meglepő tud lenni olykor az az 1-2 km is, bár tényleg picit sok. Biztos valami gonosz manó éjjelente belefúj egy picit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Biztos valami gonosz manó éjjelente belefúj egy picit. Anti? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Anti? :) :D Direkt nem írtam ki, hogy nehogy rá asszociáljon valaki, de ezek után már ki kell írnom, hogy nem róla van szó, hanem valami gonosz manóról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 :) :D :D na jol van akkor jól sejtettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Direkt nem írtam ki, hogy nehogy rá asszociáljon valaki, de ezek után már ki kell írnom, hogy nem róla van szó, hanem valami gonosz manóról! Oké, csak vicceltem! Anti NEM gonosz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 rally gsi http://www.break.com/index/rally-car-drivers-hit-house.html Hát igen ebből is mi látszodott. Hát hogy a kadett tudta egyedül bevenni normálisan a kanyart :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Hát igen ebből is mi látszodott. Hát hogy a kadett tudta egyedül bevenni normálisan a kanyart :) Mondjuk az ment a leglasabban :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Mondjuk az ment a leglasabban :D :D mennyi időt is nyert ezzel? hehe Van aki csak a gázt tudja nyomni van aki meg beér a célba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Pesta csüt viszek meglepit. Majd kiprobálhatod csak óvatosan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Pesta csüt viszek meglepit. Majd kiprobálhatod csak óvatosan :D Fúúúúúúúúúúúú, távirányítósssssssssautózunk ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Fúúúúúúúúúúúú, távirányítósssssssssautózunk ? :) :D ja de ez má a nagytesó lesz. 3ccm nitro powa Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 ja de ez má a nagytesó lesz. 3ccm nitro powa Húhahúha :) :D Világítás van rajta ? Lehet fel kellene vinni a nagyparkolóba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Pesta csüt viszek meglepit. Majd kiprobálhatod csak óvatosan :) éniiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssss Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts