Atommanó Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 én nem viszek :) Mert emlegetett valami B Senit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 nezzet mar mit nem talál az ember elado astra 200ts sedan :) http://cgi.ebay.co.uk/OPEL-ASTRA-200i-200T...emZ170193816014 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 upsz ez zsír Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 upsz ez zsír nezd meg ezt az oldalt http://www.vems.co.uk/VEMSWB/UserGuide/README.html http://www.vems.hu/wiki/index.php?page=AFreshTiny Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Mert emlegetett valami B Senit... :) egy haver megy majd (lehet hétfőn de még beszélnek) attól függ mikor vállalja Laci...gondolom ha a kadettet hátráltatja akkor nem vállalja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Az a baj, hogy vállalja...de ha így lesz...qrva morcos leszek...mert 3 hónapja csináljuk és nem szeretném, hogy ezen az egy héten csússzunk el... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Az a baj, hogy vállalja...de ha így lesz...qrva morcos leszek...mert 3 hónapja csináljuk és nem szeretném, hogy ezen az egy héten csússzunk el... :) Pereljük beeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Én meg tegnap vettem észre, hogy hiányzik a hűtővízből egy háát nem egészen egy "centinyi".Jelzés alatt volt ennyivel.. Már nem tom mikor néztem.. most feltöltöttem.. és sassolom majd.. Remélem nincs semmi gáz.. :) :) Jóóót gyilkolásztunk ma.. izé.. mostmár tegnap :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Az a baj, hogy vállalja...de ha így lesz...qrva morcos leszek...mert 3 hónapja csináljuk és nem szeretném, hogy ezen az egy héten csússzunk el... :) ezt Lacival kell megbeszélned, többet nem tudok, hülye haverom meg elhagyta a telefonját tegnap este így felhívni sem tudom h ne menjen akkor se ha lehet :) talán holnap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 ezt Lacival kell megbeszélned, többet nem tudok, hülye haverom meg elhagyta a telefonját tegnap este így felhívni sem tudom h ne menjen akkor se ha lehet :) talán holnap... Persze-persze :) Honnan kapta meg a Laci számát ? Ebből soha nem mosod ki magad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Persze-persze :) Honnan kapta meg a Laci számát ? Ebből soha nem mosod ki magad. tőlem kapta meg, de ha már ennyire belemegyünk: kérdezték h tudok e egy megbízható szerelőt, mondtam h igen. Felhívtam Lacit h továbbadhatom-e a számát, mondta h igen. Továbbadtam havernak, ő felhívta...péntek este találkoztam haverral mondta h vasárnap még beszélnek de Laci azt mondta h elvileg hétfőn mehet. Igazából nem értem mi a gond :) Ha Laci elvállalja a munkát akkor az már Laci és Anti ügye hogy a kadett projekt alatt dolgozhat-e más autón. :) Pista ! Nincs miből kimosnom magam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Az a baj, hogy vállalja...de ha így lesz...qrva morcos leszek...mert 3 hónapja csináljuk és nem szeretném, hogy ezen az egy héten csússzunk el... :) Azért csak van priorítási sorrend nála is gondolom én....:) Én ugyszoktam amit előbb válalok azt előbb is csinálom és fejezembe szerintem nálatoksem lessz problem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 ....Pista ! Nincs miből kimosnom magam.... Ezt ne nekem mondd :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Nála az a baj, hogy senkinek nem tud nemet mondani...így mindent bevállal ami jön...a Kadi projekt meg folyamatosan tologatva van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Nála az a baj, hogy senkinek nem tud nemet mondani...így mindent bevállal ami jön...a Kadi projekt meg folyamatosan tologatva van... :) Meggondoltam. Mégse pereljünk. Inkább fojtsuk meg :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Valaki hente esetleg? ( COD2 ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Valaki hente esetleg? ( COD2 ) Aha... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 alvadás van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 2.2 re lett fújva a téligumám mikor felkerült... egy hónapja vagy 2 mittom én... ma mértem 3 kúton is... 2.5-2.7 között volt... de hogy ezt hogyan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 2.2 re lett fújva a téligumám mikor felkerült... egy hónapja vagy 2 mittom én... ma mértem 3 kúton is... 2.5-2.7 között volt... de hogy ezt hogyan... xar volt az óra ahol 1x fújtad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 a gumis műhelyben? ahova jó ideje járok? jóbarátom a gumis srác, nem ismerős ismerőse... ... szólt volna ha utólag kiderül h szar a kompresszoruk ... nem éreztem pattogósnak a gumit amúgy... de hogy 3 kút mérője lenne szar ... :) xar volt az óra ahol 1x fújtad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 a gumis műhelyben? ahova jó ideje járok? jóbarátom a gumis srác, nem ismerős ismerőse... ... szólt volna ha utólag kiderül h szar a kompresszoruk ... nem éreztem pattogósnak a gumit amúgy... de hogy 3 kút mérője lenne szar ... :) levegő utólag nem kerül bele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Lehet, hogy nem GSi, de tegnap este a 6-oson (legalábbis a pesti és az érdi részen jött, aztán továbbment Érdről a 6-os 70-es közös része felé) láttam egy 3 ajtós fehér (vaj) Astra-F -et, nagyon brutál szoknya-oldal spoilerekkel, szélesítetten. K*va... szóval nagyon jól nézett ki. Egyszer sikerült mellékerülnöm az Auchannál, de főleg csak hátulról láttam. Az 1.4i Corsa ennyit bírt (meg nem is akartam száguldozni), igaz a sávváltásokat is eltaktikáztam kicsit... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Há ezaz... levegő utólag nem kerül bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Há ezaz... lehet oda dolgozik a kartergázad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts