Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nincs valakinek egy felesleges direktszűrője????

Van ha találsz helyette gyárit akkor odadom zsír újj van benne kb 500 km :) Mármint vennék egy gyárit Grátiszba ingyé adoma szűrőt :)

Elküldve
Olcsó, noname, 2 éve nem láttam, de biztos jó. Ha megmondod milyen hibája lehet megnézem van-e.

Olyan 15-20ekm-et volt használva, ha jól rémlik.

Szép piros. :)

Majd megfújom matt feketére... :)

Mennyi lenne az ára??? Mert az olcsó az nálam kimerít egy üveg sört... :)

Elküldve
Olcsó, noname, 2 éve nem láttam, de biztos jó. Ha megmondod milyen hibája lehet megnézem van-e.

Olyan 15-20ekm-et volt használva, ha jól rémlik.

Szép piros. :)

Tájper és Dragon felirat +2Le! :)

Elküldve

Tudja valaki, hogy az üveg helyett alkalmazott motyót (van több féle, makrolon vagy ilyesmik) azt tom vágni valamivel???

Ja és kéne nyomni némi gyilkolóst is... :) valaki?

Elküldve
Tudja valaki, hogy az üveg helyett alkalmazott motyót (van több féle, makrolon vagy ilyesmik) azt tom vágni valamivel???

Mi a lexánt sima szúrófűrésszel vágtuk, sűrű fogas lappal. könnyen vitte, gyorsan ment :)

Elküldve
Nem iszom sört. :)

Nem gondolkoztam áron sem, meg eladáson sem. Ha gondolod vidd ingyen. :)

Kösziiiiiiiii....akkor elkelt...ennél lehet nem találok olcsóbbat... :)

mikor tom átvenni és hol?

Elküldve
Mi a lexánt sima szúrófűrésszel vágtuk, sűrű fogas lappal. könnyen vitte, gyorsan ment :)

Király...akkor nem gond...aztán gondolom meg kell fúrkálni, és mehet a szegecs...bár még nem tom mikor lesz meg...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.