opel16v Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Ne próbáld,tedd! :) Megtótuk', rátótuk', tútótuk! :) Azér' a bőrjacketem még megvan. :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Megtótuk', rátótuk', tútótuk! :) Azér' a bőrjacketem még megvan. :) :) :D Nem véletlen vagy te Józsi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nem véletlen vagy te Jószi! :) Nem Józsi, hanem Lajos! Szkájvóker Lajos! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nem Józsi, hanem Lajos! Szkájvóker Lajos! :) Nézd végig és megérted miről beszélek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nézd végig és megérted miről beszélek! :) Hát még művelődnöm kell! :) Én http://www.youtube.com/watch?v=-pVrOUyuiTAgondoltam, de persze ez már régi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Érdemes a legényanyát mai szemmel végignézni,elég erős,szinte meglepő,hogy akkor nem tiltották be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Érdemes a legényanyát mai szemmel végignézni,elég erős,szinte meglepő,hogy akkor nem tiltották be. Éppen tegnap ecseteltem Píístának este, hogy milyen aktuális gondokat is feszeget a film... érdemes újra megnézni, új oldalait lehet megismerni a poénoknak, mai aktulitással :) Pl az a rész jellemző a mostani helyzetre, amikor a falugyűlésen a két vezető ellentétes dolgokra buzdítja a jónépet, azok meg mindegyikre serényen rávágják hogy IGEN! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Éppen tegnap ecseteltem Píístának este, hogy milyen aktuális gondokat is feszeget a film... érdemes újra megnézni, új oldalait lehet megismerni a poénoknak, mai aktulitással :) Pl az a rész jellemző a mostani helyzetre, amikor a falugyűlésen a két vezető ellentétes dolgokra buzdítja a jónépet, azok meg mindegyikre serényen rávágják hogy IGEN! :) Hát igen, így több év távlatában jön ki, hogy mennyire értékes, mennyire sikerült jól egy ilyen karikatúra. Ha minden korban van mondanivalója, akkor eltalálták. Tényleg ez is ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Pista szerintem lassan eljön az idő,mikor váltani kellene :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Pista szerintem lassan eljön az idő,mikor váltani kellene :) :) ezen voltak anno még nyáron az ATS felnik.... nincs benne klima... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Pista szerintem lassan eljön az idő,mikor váltani kellene :) :) Úgy gondolod, hogy ki kellene KÜSZÖBölni a mostani kocsi hibáit ? :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Úgy gondolod, hogy ki kellene KÜSZÖBölni a mostani kocsi hibáit ? :) :lol: :lol: Pont idő szerü lenne ki KÜSZÖBölni :) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Pont idő szerü lenne ki KÜSZÖBölni :) :) :) :D csaknem szétnyílt a küszöb ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 csaknem szétnyílt a küszöb ? :) István, Ilyen amikor szétnyílik a küszöb ? :) Darabosnak biztos darabos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 István, Ilyen amikor szétnyílik a küszöb ? :) Darabosnak biztos darabos :) tegyél rá spoilert :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 tegyél rá spoilert :) Az legalább takar :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Az legalább takar :D :) Aszkónás módszer érted :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 csaknem szétnyílt a küszöb ? :lol: én inkább azt mondanám hogy elfogyott,vagy eltünt :) :) :) :D Xray láttam hogy írtál xfire-n csak játszottam majd véletlen bezártam és nem naplozza a beszélgetést....így nem láttam mit írtál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nincs valakinek egy felesleges direktszűrője???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nekem is kéne :) Szikra előbújt már? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nem voltam ma kinnt, Laci meg elhúzott a hétvégére bulájozni...szal majd hétfőn derül ki, ha sikerül elcserélnem a melónapot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nincs valakinek egy felesleges direktszűrője???? Nekem van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nekem van. Ára? Tipusa? Állapota? Több kérdés nincs... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Ára? Tipusa? Állapota? Több kérdés nincs... :) Mennyit enged a feléből? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Ára? Tipusa? Állapota? Több kérdés nincs... :) Olcsó, noname, 2 éve nem láttam, de biztos jó. Ha megmondod milyen hibája lehet megnézem van-e. Olyan 15-20ekm-et volt használva, ha jól rémlik. Szép piros. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts