Pehi Csabi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 reméljük csak humoros kedvedben vagy :) Dehogy is majd hajógyárira már vasalódeszkával megyek. A leszorító erő mindenek felett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ez a szárny ha nemsértek meg senkit de késsé bucsus :) Sőt nem kissé..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ez a szárny ha nemsértek meg senkit de késsé bucsus :) Sőt nem kissé..... Igen, az lehetne az első cselekedete az új tulajnak hogy flexel megaprítja egy kicsit a csávót aki azt a szárnyat felrakta arra a kocsira. Aztán überóvatosan meg leszerelni. Bár sztem emiatt az csodálatos optikai és főleg aerodinamikai tuning miatt szétfurkálta az egész csomagtartót. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 nem értetek ti az igényes tuninghoz :) :) :D 2 évet bírt az Exide akksi :lol: :lol: :lol: feltöltöttem koppra és megmérve a feszt.(nem autóba bekötve)számol lefelé vagyis zuhan a fesz. de najon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Olyan kijelző engem is érdekelna, ami az olaj és vízhőmérsékletet, illetve a pontos sebességet mutatja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 2 évet bírt az Exide akksi :) :) :D feltöltöttem koppra és megmérve a feszt.(nem autóba bekötve)számol lefelé vagyis zuhan a fesz. de najon :) Nem merült le teljesen nemrég? Mert az be tud tenni az ilyen akkuknak. Egyébként valszeg cellazárlat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Olyan kijelző engem is érdekelna, ami az olaj és vízhőmérsékletet, illetve a pontos sebességet mutatja. :) Én beválallom a tesztet,gyakorlatilag amit csinál a srác már egy működő dolog az ő autójában láttam működni igazából a pontossággal sztem az lessz a helyzet,hogy a kalibrálás hogy sikerül,remélem pontoss lessz :D Ha tényleg oylan amilyennek láttam,akkor megbeszéljük és ..... :) De majd úgy is lessz kép+vélemény és majd eldöntöd tényleg kell e :) de nemproblem sztem... mondjuk a hőfokokat azt viszonylag pontosra belehet kalibrálni,a fordulatszámot is de hogy a sebességet hát azért nem merném megharapni a kisujjam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 na kicsit beleolvastam a szervós topikba,kerregő hang ügyében :) az enyém is kotoncol és a szervósem tökéletes sztem és psze nekem is fekete szemmel láthatóan az olaj,csere melett döntök és ez okés node ki mit ajánl a szervóba azonkívül hogy szervóolajat :) Miylen gyártótól érdemes használni és kb mennyi kell bele 1,5l? :) Csakhogy mennyit vegyek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 na kicsit beleolvastam a szervós topikba,kerregő hang ügyében :) az enyém is kotoncol és a szervósem tökéletes sztem és psze nekem is fekete szemmel láthatóan az olaj,csere melett döntök és ez okés node ki mit ajánl a szervóba azonkívül hogy szervóolajat :) Miylen gyártótól érdemes használni és kb mennyi kell bele 1,5l? :) Csakhogy mennyit vegyek :D Nincs a szervodban olaj ? Jó az Opel gyári ótómataváltóolaj, dextron2es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nincs a szervodban olaj ? Jó az Opel gyári ótómataváltóolaj, dextron2es. Köszi! :) Van benne hogyne lenne :) Csak az egész rendszerbe mennyi kell mert lecserélem... azért kérdeztem a mennyiésget :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/1774045_opel_astra_1997 Eladták... Pedig nagyon fájt rá a fogam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/1774045_opel_astra_1997 Eladták... Pedig nagyon fájt rá a fogam... Ugyanilyen van pont egy kartársnőnek itt Pesten :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ugyanilyen van pont egy kartársnőnek itt Pesten :) Hasonló... :) Tudom, már volt róla szó, mikor megtaláltam az autót... De nekem ez akkor is jobban tetszett... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Hasonló... :) Motorra, színre, első lámpára... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Motorra, színre, első lámpára... :) Nem tudom, de szerintem az az első Gsi lökös nagyon megbobja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Gabi tudnál nekem holnapra lurdyhoz hozni 10W40es olajat 1L????? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Gabi tudnál nekem holnapra lurdyhoz hozni 10W40es olajat 1L????? :) Persze :) Ott lesz nálam, 9 körül érkezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Persze :) Ott lesz nálam, 9 körül érkezem. Oksa köszönöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Köszi! :) Van benne hogyne lenne :D Csak az egész rendszerbe mennyi kell mert lecserélem... azért kérdeztem a mennyiésget :) Nem tudom mennyi a töltömennyiség - nincs a közelemben így csináld -, de nem is olyan drága az oil :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nem tudom, de szerintem az az első Gsi lökös nagyon megbobja... Akkó most mi lesz ? Nézel másikat ? Lassan jön a szezon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nem tudom mennyi a töltömennyiség - nincs a közelemben így csináld -, de nem is olyan drága az oil :) Majd bellelesek a könyvbe mennyi az annyi a cserét azt megcsinálom,,, remélem elcsendesedik,,, :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/1774045_opel_astra_1997 Eladták... Pedig nagyon fájt rá a fogam... Pedíg szép kis autó... felni is nagyon tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Pedíg szép kis autó... felni is nagyon tetszik :) Azon ritka autók egyike, ami szerintem izléses. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Majd bellelesek a könyvbe mennyi az annyi a cserét azt megcsinálom,,, remélem elcsendesedik,,, :) 1 L olaj elég, de ha át is akarod mosni akkor picivel többre lesz szükséged. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Köszi! :) Van benne hogyne lenne :) Csak az egész rendszerbe mennyi kell mert lecserélem... azért kérdeztem a mennyiésget :) 7dl fog kelleni ha az egészet lecseréled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts