coupe Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Aztán bejöttök beállítani nekem a laptopot??? :) :) :D Én nem hiszem hogy bemegyek,mert reggel korán kelek :lol: A játékom amúgy is az Ervinnél van :)
Atommanó Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Én nem hiszem hogy bemegyek,mert reggel korán kelek :) A játékom amúgy is az Ervinnél van :) Akkor küldjétek be a főgyilkos Lantit... :)
Atommanó Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Megint van fennt xe hidrotőke (INA) 150 EUR ingyenes küldést ír rá...így 250-nel számolva 2.300 HUF körül jön ki darabja...
Lanti Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Aztán bejöttök beállítani nekem a laptopot??? :D :lol: :lol: hát Antibácsi, ha csak nem ir ki neked vki egy dvd-t a gameval, mert az enyém meg otthon van és haza nem fogok menni mert......... de attól még bemehetünk. :) U.I.: ma a nagychip büntetni fog! :) :)
Laci4 Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 hát Antibácsi, ha csak nem ir ki neked vki egy dvd-t a gameval, mert az enyém meg otthon van és haza nem fogok menni mert......... de attól még bemehetünk. :) U.I.: ma a nagychip büntetni fog! :) :) Megírtad, beraktad,kipróbáltad?
Lanti Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Megírtad, beraktad,kipróbáltad? jah és utánna jót röhögtem :)
coupe Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Akkor küldjétek be a főgyilkos Lantit... :) PehiCsabi ott lakik melletted,kérd el tőle..... :lol: :D :) :)
coupe Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Megírtad, beraktad,kipróbáltad? Nekem most a gyári van vissza rakva és 6500ig szerintem sokkal jobb mint eddig bármelyik chip..... :) csak kicsit többet fogyaszt :)
Laci4 Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 PehiCsabi ott lakik melletted,kérd el tőle..... :lol: :) :) :) COD2? Mert akkor kiírom, oszt kiugrok én is.. aztán meglássuk.. másnem odaadom lantinak vagy vmi... :D Ugyis filóztam, hogy menjek, vagy ne menjek ki ma...
mélykék76 Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 COD2? Mert akkor kiírom, oszt kiugrok én is.. aztán meglássuk.. másnem odaadom lantinak vagy vmi... :) Ugyis filóztam, hogy menjek, vagy ne menjek ki ma... ANTINAKkellbeviniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) :)
Laci4 Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 ANTINAKkellbeviniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) :D Azt vágom, de sose voltam nála.. nem tom hol van... meg,hogy egyátalán bé mehetek-e oda :) :)
Xray Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 jön ma valaki 10 után játszani ?? :) Jah és legyenszíves valaki megint elküldeni a szervercímét jelszóval azthiszem kitöröltem amit Coupé ír :)
Atommanó Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Én játszanék...de amíg valaki nem lesz oly szíves, hogy felrakja nekem a masinára...addig nem fog menni...max a fütykösömmel... :)
Xray Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Én játszanék...de amíg valaki nem lesz oly szíves, hogy felrakja nekem a masinára...addig nem fog menni...max a fütykösömmel... :) Adj nekem IP címet és távoli asztalon felteszem de a Game megvan neked?? Psze majd otthonról mert még itt feszítek a melóhelyen!
mélykék76 Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Azt vágom, de sose voltam nála.. nem tom hol van... meg,hogy egyátalán bé mehetek-e oda :) :) Vezetés közben is ilyen visszafogott vagy ? :) :lol: :D http://www.okhotels.cz/hu/sissi
Laci4 Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Vezetés közben is ilyen visszafogott vagy ? :) :lol: :D http://www.okhotels.cz/hu/sissi Előfordúúl.. sőőőt udvarias, előzékeny.. rá is pacsáltam párszor.. 10ből 6-7 el se hiszi,hogy beengedem, vagy nem vágja..esetleg még csak akkor rakja sebességbe pl. a verdát :) :) Aztán besokkalllllok.. vissza kettő, padló.. :lol:
mélykék76 Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Előfordúúl.. sőőőt udvarias, előzékeny.. rá is pacsáltam párszor.. 10ből 6-7 el se hiszi,hogy beengedem, vagy nem vágja..esetleg még csak akkor rakja sebességbe pl. a verdát :) :) Aztán besokkalllllok.. vissza kettő, padló.. :D Használd a első lámpa refi funkcióját táááááááááááááááááááááá :) Így már eltalálsz Antihoz ? :lol: :lol:
Sonique Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Adj nekem IP címet és távoli asztalon felteszem de a Game megvan neked?? Psze majd otthonról mert még itt feszítek a melóhelyen! game sincs meg neki meg buta vista home van fenn asszem benne sincs a remote desktop :)
Laci4 Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Használd a első lámpa refi funkcióját táááááááááááááááááááááá :) Így már eltalálsz Antihoz ? :) :) Azt szoktam.. :D de sokak nem tudják mit akarok.. meg mire felébrednek... :S Antihoz.. hááát nem is tom..elöbb valszeg kinézek szigetelni... Vista.. ahoz nem ééétek :lol: Azon megy a daemon tools? mert image-ban van a cucc :lol: :S Nah inkább lépek.. mert lassan jöhetek is haza :lol:
Xray Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 game sincs meg neki meg buta vista home van fenn asszem benne sincs a remote desktop :) Akkor nincs ötletem a gyorshelpre :)
Lacee Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Dame ware... Akkor nincs ötletem a gyorshelpre :)
Atommanó Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Anti lessz matricám :) ??? :) Lesz lesz...hétfőn viszi a posta...címet küldtél??? Erre viszont nem emléxek... :)
Atommanó Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Ja Vista van...még azt is megkérdezi, hogy biztos felállok e a masina mellől, vagy biztos álmos vagyok már??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.... :)
Recommended Posts