coupe Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Aztán bejöttök beállítani nekem a laptopot??? :) :) :D Én nem hiszem hogy bemegyek,mert reggel korán kelek :lol: A játékom amúgy is az Ervinnél van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Én nem hiszem hogy bemegyek,mert reggel korán kelek :) A játékom amúgy is az Ervinnél van :) Akkor küldjétek be a főgyilkos Lantit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Megint van fennt xe hidrotőke (INA) 150 EUR ingyenes küldést ír rá...így 250-nel számolva 2.300 HUF körül jön ki darabja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Aztán bejöttök beállítani nekem a laptopot??? :D :lol: :lol: hát Antibácsi, ha csak nem ir ki neked vki egy dvd-t a gameval, mert az enyém meg otthon van és haza nem fogok menni mert......... de attól még bemehetünk. :) U.I.: ma a nagychip büntetni fog! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 hát Antibácsi, ha csak nem ir ki neked vki egy dvd-t a gameval, mert az enyém meg otthon van és haza nem fogok menni mert......... de attól még bemehetünk. :) U.I.: ma a nagychip büntetni fog! :) :) Megírtad, beraktad,kipróbáltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Megírtad, beraktad,kipróbáltad? jah és utánna jót röhögtem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Akkor küldjétek be a főgyilkos Lantit... :) PehiCsabi ott lakik melletted,kérd el tőle..... :lol: :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Megírtad, beraktad,kipróbáltad? Nekem most a gyári van vissza rakva és 6500ig szerintem sokkal jobb mint eddig bármelyik chip..... :) csak kicsit többet fogyaszt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 PehiCsabi ott lakik melletted,kérd el tőle..... :lol: :) :) :) COD2? Mert akkor kiírom, oszt kiugrok én is.. aztán meglássuk.. másnem odaadom lantinak vagy vmi... :D Ugyis filóztam, hogy menjek, vagy ne menjek ki ma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 COD2? Mert akkor kiírom, oszt kiugrok én is.. aztán meglássuk.. másnem odaadom lantinak vagy vmi... :) Ugyis filóztam, hogy menjek, vagy ne menjek ki ma... ANTINAKkellbeviniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 ANTINAKkellbeviniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) :D Azt vágom, de sose voltam nála.. nem tom hol van... meg,hogy egyátalán bé mehetek-e oda :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 jön ma valaki 10 után játszani ?? :) Jah és legyenszíves valaki megint elküldeni a szervercímét jelszóval azthiszem kitöröltem amit Coupé ír :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Nemsoká március 8... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Én játszanék...de amíg valaki nem lesz oly szíves, hogy felrakja nekem a masinára...addig nem fog menni...max a fütykösömmel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Anti lessz matricám :) ??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Én játszanék...de amíg valaki nem lesz oly szíves, hogy felrakja nekem a masinára...addig nem fog menni...max a fütykösömmel... :) Adj nekem IP címet és távoli asztalon felteszem de a Game megvan neked?? Psze majd otthonról mert még itt feszítek a melóhelyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Azt vágom, de sose voltam nála.. nem tom hol van... meg,hogy egyátalán bé mehetek-e oda :) :) Vezetés közben is ilyen visszafogott vagy ? :) :lol: :D http://www.okhotels.cz/hu/sissi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Vezetés közben is ilyen visszafogott vagy ? :) :lol: :D http://www.okhotels.cz/hu/sissi Előfordúúl.. sőőőt udvarias, előzékeny.. rá is pacsáltam párszor.. 10ből 6-7 el se hiszi,hogy beengedem, vagy nem vágja..esetleg még csak akkor rakja sebességbe pl. a verdát :) :) Aztán besokkalllllok.. vissza kettő, padló.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Előfordúúl.. sőőőt udvarias, előzékeny.. rá is pacsáltam párszor.. 10ből 6-7 el se hiszi,hogy beengedem, vagy nem vágja..esetleg még csak akkor rakja sebességbe pl. a verdát :) :) Aztán besokkalllllok.. vissza kettő, padló.. :D Használd a első lámpa refi funkcióját táááááááááááááááááááááá :) Így már eltalálsz Antihoz ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Adj nekem IP címet és távoli asztalon felteszem de a Game megvan neked?? Psze majd otthonról mert még itt feszítek a melóhelyen! game sincs meg neki meg buta vista home van fenn asszem benne sincs a remote desktop :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Használd a első lámpa refi funkcióját táááááááááááááááááááááá :) Így már eltalálsz Antihoz ? :) :) Azt szoktam.. :D de sokak nem tudják mit akarok.. meg mire felébrednek... :S Antihoz.. hááát nem is tom..elöbb valszeg kinézek szigetelni... Vista.. ahoz nem ééétek :lol: Azon megy a daemon tools? mert image-ban van a cucc :lol: :S Nah inkább lépek.. mert lassan jöhetek is haza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 game sincs meg neki meg buta vista home van fenn asszem benne sincs a remote desktop :) Akkor nincs ötletem a gyorshelpre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Dame ware... Akkor nincs ötletem a gyorshelpre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Anti lessz matricám :) ??? :) Lesz lesz...hétfőn viszi a posta...címet küldtél??? Erre viszont nem emléxek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Ja Vista van...még azt is megkérdezi, hogy biztos felállok e a masina mellől, vagy biztos álmos vagyok már??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts