Tom Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Szeretek vezetni én is nade nem ilyen minőségben :) Addig örülj...:):D:D:D
opel16v Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Jah Gabi amúgy mellesleg megjegyezném tegnap akadttam rá egy Hotdogos videódra :lol: Hát elszédültem a monitornál... Nagyon fainul vezetsz :) Szeretek vezetni én is nade nem ilyen minőségben :D Húú, az még valami régi szlalomparty-s videó lesz... :) Nem jártam már hotdogon idétlen idők óta :) Hát ott tényleg lehet élvezkedni, bár valamit mindig sikerült elb@sznom, így sosem lett jó időm :lol:
Xray Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Addig örülj...:):D:D:D Majd igyekszem nem elkapni :) :)
opel16v Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Addig örülj...:):D:D:D Megszólalt a fakiller, aki képes egy hátsó dobbal megölni egy élete virágában levő szép szál fát :) :)
Xray Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Húú, az még valami régi szlalomparty-s videó lesz... :) Nem jártam már hotdogon idétlen idők óta :) Hát ott tényleg lehet élvezkedni, bár valamit mindig sikerült elb@sznom, így sosem lett jó időm :D Hát azthiszem 2006 os videó lehetett ,,, én csak a pörgést láttam :) :lol: És igen szlalom móka volt :lol:
Tom Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Megszólalt a fakiller, aki képes egy hátsó dobbal megölni egy élete virágában levő szép szál fát :) :) Csak gatyába ráztam. :)
opel16v Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Csak gatyába ráztam. :) Volt is nagy ováció :)
Xray Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Csak gatyába ráztam. :D namajd mennek eléd a ZŐDEK transparensekkel és tüntetnek :) elégtételként meg azt fogják kérni hogy a kocsidra fesd fel a fölgömböt kék zöldel :) és járj biodiselell :)
mackosajt Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Megszólalt a fakiller, aki képes egy hátsó dobbal megölni egy élete virágában levő szép szál fát :D :) pedig a közelében mindenki hogy kiabált, meg mutogatott :) (már ha egyről beszélünk) Csak gatyába ráztam. :lol: rendesen, meg a dobot is. :)
Zsoltee Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 namajd mennek eléd a ZŐDEK transparensekkel és tüntetnek :) elégtételként meg azt fogják kérni hogy a kocsidra fesd fel a fölgömböt kék zöldel :D és járj biodiselell :) Ilyen autót neki vagy elektromos biciklit. :)
Tom Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 rendesen, meg a dobot is. :) Hát az egyébként sem volt túl tigris...
Chaba Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 tudja valaki így fejből hogy az olajleeresztő csavarhoz hányas kulcs kell?
opel16v Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 tudja valaki így fejből hogy az olajleeresztő csavarhoz hányas kulcs kell? Általában 19-es
Atommanó Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Xray! Muti már azt a videót...hagy röhögjünk mi is... :) :) :)
opel16v Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Muti már azt a videót...hagy röhögjünk mi is... :) :) :) Lesz nemsokára 2007-es klip is a RTE szereplésünkről :D Van külső felvétel a baranyai esésről is, ha valaki katasztrófatúristáskodni akar :lol: :lol:
Stefan Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Lesz nemsokára 2007-es klip is a RTE szereplésünkről :) Van külső felvétel a baranyai esésről is, ha valaki katasztrófatúristáskodni akar :D :) Dikmá, sok fím esett le a vasró? Me' beípítnénk a sufni VFST-be. :)
coupe Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Életem első driftje. És első BMW vezetése is. :) Elsőre nem rossz :)
rtomi Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Életem első driftje. És első BMW vezetése is. :) Meg kéne borotválkozni. :)
J0hnny Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Életem első driftje. És első BMW vezetése is. :) Majd ha a calival is lehet...elsőt egy kapcsolóval lecsapod és már mehet is a móka! :)
coupe Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 István este 9??? Egyértelmű :) bár úgy néz ki kések 10percet...... :)
Atommanó Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Egyértelmű :) bár úgy néz ki kések 10percet...... :) Aztán bejöttök beállítani nekem a laptopot??? :) :D :lol:
Recommended Posts