Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
.....én meg ereklyeként őrizgetem a kesztyűtartóban amit Racce adott mert attól tartottam mekkora pótolhatatlan, megfizethetetlen műtárgy :)

Azt Én adtam,vagy legalábbis Én is adtam :D :) :)

Elküldve
De ennyiért a rendes GSi16v feliratot kapod meg? Ennyiért nem is drága.....én meg ereklyeként őrizgetem a kesztyűtartóban amit Racce adott mert attól tartottam mekkora pótolhatatlan, megfizethetetlen műtárgy :)

(pista ne linkelj fehér nyuszis képet, kössz)

Igen ez az Original Felirat mondjuk egyik szemem sír a másik nevet :) Mert legalább lehet kapni!

Elküldve
Azt Én adtam,vagy legalábbis Én is adtam :lol: :) :)

nekem is adhatna valaki :) sebaj majd lerendelem de 8000 ft ehh az egy 3/4 tank benyó :D

Elküldve

Akkor kezd már autóformát ölteni a dolog :)

Nemtudok menni jövi csütörtökön nem adttak szabit ezek a mocskok :) , de 24 előtt valahogy összekellene futni mert van sok 1 forintosom is jólenne eljutattni Gabinak.

Elküldve
jujuj majdnem magasabb mint az enyimé' :) :) :)

zsír, végülis csak tréleres lesz????

meglesném vmikor......

Hát már így is rendesen lennt van az alja...csak bazi pici rajta a kerék...175/50 13-as... :D

Meglesni meg lehet...Fóton...

Igen tréleres lesz...

Hétfőn mociindítás, és utána már csak az apróságok vannak, meg a hátsó futómű csere, majd kipuff...

Elküldve
jujuj majdnem magasabb mint az enyimé' :) :) :)

A calibrával beállok a sárvédőd és a kereked közé, ne nevettess...:D

Elküldve

Tom a calibrás C20Xe-s légszűrőház belemén az én GSI-be?? Ugyanaz lehet?? Ajánlottak most egyett...csak nemtudom ugyanaz e.... :)

Elküldve
Tom a calibrás C20Xe-s légszűrőház belemén az én GSI-be?? Ugyanaz lehet?? Ajánlottak most egyett...csak nemtudom ugyanaz e.... :)

Ezt sajnos nem tudom, nem vagyok valami nagy Calibrás...:)

Elküldve

Szerintem nem jó bele :)

Elküldve
Szerintem nem jó bele :)

Oké köszike aszthiszem demó már mondta egyszer de annyiranemvoltam biztos benne mondom azért megkérdezem ...:)

Elküldve
de 24 előtt valahogy összekellene futni mert van sok 1 forintosom is jólenne eljutattni Gabinak.

Azt 21-ig kéne, mert én akkor adom le Heminek a Lurdynál, bár még nem sok gyűlt... :)

Elküldve
Azt 21-ig kéne, mert én akkor adom le Heminek a Lurdynál, bár még nem sok gyűlt... :)

Nekem van egy nagy zacskóra való megpróbálom valahogy elvinni nemtudom mennyi lehet... talán-1-2000 ft de ez sacc mindenesetre jó nehéz :)

A legrosszabbesetben, félútra lenne időm bármikor teszem aszt Dunaújvárosban Összefutni ha más nem lessz :D Psze ha válalja valaki hogy lejön... :)

Elküldve

Jah Gabi amúgy mellesleg megjegyezném tegnap akadttam rá egy Hotdogos videódra :) Hát elszédültem a monitornál... Nagyon fainul vezetsz :) Szeretek vezetni én is nade nem ilyen minőségben :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.