Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Az egyre csak nő. Holnap megy zöldkártyára. :lol:

Élettartam szerződés lesz belőle? :D

5. IV. Blitz Weekend Zánka Augusztus 21-24. MOTE

Juhuhúúúúúúú :) :) :)

2005 The Party... 2008 The Überparty ! :D :lol: :lol:

Elküldve
Én is a határon vagyok.De küzdök........keményen küzdök! :)

nemtom h kell írni privátott ugy hogy ide írom

nincs 1se :) ezeknek az 1.6 is sok :D

mért az a 23% olyan sok? :)

Elküldve

Hülyeséget fogok kérdezni több mint valószínű. De létezik Astra F-hez elektromos antenna? Csakme az én manuális-om eléggé döglődőfélben van és gondoltam hogy veszek egy másikat de akkor már elektronyos legyen... :) :)

Elküldve
nemtom h kell írni privátott ugy hogy ide írom

nincs 1se :) ezeknek az 1.6 is sok :)

mért az a 23% olyan sok? :)

Okhaj! :D

Nem, nemsok.Éppen normális v.hol 22-23%.Mondhatni ideális.

Elküldve
Okhaj! :D

Nem, nemsok.Éppen normális v.hol 22-23%.Mondhatni ideális.

nem tom mi az ideállis de nekem olyan csombom van mint 1 jólmegtermettt 110kg embernek :)

meg a pocakom is növésbe indult :)

de a combom az már zavaró mert már lassan a bőszárú gatyákba se megy bele :)

Elküldve
nem tom mi az ideállis de nekem olyan csombom van mint 1 jólmegtermettt 110kg embernek :)

meg a pocakom is növésbe indult :D

Vegyél te is bézbólsapkát meg XXXXXXL-es nadrágot és hallgass Snoop Doggy Dog-ot. :)

rapper.jpg

Elküldve

meg a pocakom is növésbe indult :)

Akkor itt az ideje kisit mocorogni.Füzesabony szép hely! :D A cégünk onnan hozatja a nálunk töltött tubusok 1 részét.

Pikopack Zrt.

Elküldve
Akkor itt az ideje kisit mocorogni.Füzesabony szép hely! :) A cégünk onnan hozatja a nálunk töltött tubusok 1 részét.

Pikopack Zrt.

zsííííííííír :D ,keresztanyám most lett ott gépészmérnők :) ,arra várok megmelegedjen oszt megyek oda :)

Elküldve
Akkor itt az ideje kisit mocorogni.Füzesabony szép hely! :) A cégünk onnan hozatja a nálunk töltött tubusok 1 részét.

Pikopack Zrt.

hát még milyen széplesz,szétálóutca,díszkő,örökmécses,mesterséges folyó,szökő kút :)

Elküldve
nemtudjátok honann lehetne rendelni eredeti öntapasós muanyag .. GSI 16V feliratot? Vagy lehet kapni egyáltalán? :)

szerintem a csergőbe biztosan van

Elküldve
wááááááá b@...ki 3800ft/db a GSI feliratnak... :)

De ennyiért a rendes GSi16v feliratot kapod meg? Ennyiért nem is drága.....én meg ereklyeként őrizgetem a kesztyűtartóban amit Racce adott mert attól tartottam mekkora pótolhatatlan, megfizethetetlen műtárgy :)

(pista ne linkelj fehér nyuszis képet, kössz)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.