redline Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Párásodásnak lehet köze ahhoz, hogy X hónapja benyomva hagyott belső levegő keringető izével járok? :) Kikapcsoltam azóta minden szép és jó. Ott van az uj pollenszűrő a kocsiban de ilyen időben a tököm sem fog az utcán szerelni :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Párásodásnak lehet köze ahhoz, hogy X hónapja benyomva hagyott belső levegő keringető izével járok? :) Kikapcsoltam azóta minden szép és jó. Ott van az uj pollenszűrő a kocsiban de ilyen időben a tököm sem fog az utcán szerelni :) :) Hát ez über mega ROTFL! :D Persze hogy párásodsz,ha belső keringetésen vagy! :lol: Kb 1perc kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Redi! Ha legközelebbi találkozásunkig sem lesz véletlen kicserélve, szívesen segítek kicserélni azt a pollenszűrőt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Johhny! Laci! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Kb 1perc kicserélni. Jolvan b+ csak k.urvára nincs kedvem ingben fagyott ujjakkal b.asztatni az autót miközben jegesmedvék krúzolnak mindenfelé a cigányok meg azt lesik mit tákol ez a hülyegyerek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Jolvan b+ csak k.urvára nincs kedvem ingben fagyott ujjakkal b.asztatni az autót miközben jegesmedvék krúzolnak mindenfelé a cigányok meg azt lesik mit tákol ez a hülyegyerek Leghidegebb idő is most a +3C. Ki beszél itt hidegről? Neked akkor Floridában is befagyna a segged! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Jolvan b+ csak k.urvára nincs kedvem ingben fagyott ujjakkal b.asztatni az autót miközben jegesmedvék krúzolnak mindenfelé a cigányok meg azt lesik mit tákol ez a hülyegyerek :) :) :) :D kész vagyok, kifeküdtem. :lol: Megyek is aludni. (6 éjszakás műszak után ideje lenne pár órát normálisan, ágyban is aludnom, nem csak széken ülve, asztalra dőlve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Jolvan b+ csak k.urvára nincs kedvem ingben fagyott ujjakkal b.asztatni az autót miközben jegesmedvék krúzolnak mindenfelé a cigányok meg azt lesik mit tákol ez a hülyegyerek Addíg segítenek kiszedni a magnót még szereled :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Leghidegebb idő is most a +3C. Ki beszél itt hidegről? Neked akkor Floridában is befagyna a segged! :) Ezért megyek sokkal délebbre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Kb 1perc kicserélni. Redinek szerintem azért lesz az 10 perc is. Amúgy nekem nincs bent a pollenszűrő, mert hiába cserélem ki az első esőnél (vagy kocsimosásnál) olyan vizes lesz hogy nem látok ki a szélvédőn a párától. Ezért megyek sokkal délebbre :) Ha neadjisten visszajönnél hozz a múltkor linkelt ötcsavaros ötajtós "GSi-k" közül egyet! Az se baj ha fehér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Kellene kis help , ECU téren Szabványos csatik és melyik OBD EOBD OBDII stb Hozzájutottam kapcsolási rajzokhoz és dignosztikai progikhoz valamit olyan progikhoz ami olvassa és írja az ECU-t és mielőtt felpakolnám az oldalra jólenne tisztába lenni ezekkel hogy ne hülyeséget írjak :) Mert a csatlakozót megépítem az nem problem , csak a többi :) Ki tud nekem ebben segítséget adni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Kellene kis help , ECU téren Szabványos csatik és melyik OBD EOBD OBDII stb Hozzájutottam kapcsolási rajzokhoz és dignosztikai progikhoz valamit olyan progikhoz ami olvassa és írja az ECU-t és mielőtt felpakolnám az oldalra jólenne tisztába lenni ezekkel hogy ne hülyeséget írjak :) Mert a csatlakozót megépítem az nem problem , csak a többi :) Ki tud nekem ebben segítséget adni?? PetiGSI anno sokat foglalkozott chip írogatással...bár mostanában már nem annyira aktív :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 PetiGSI anno sokat foglalkozott chip írogatással...bár mostanában már nem annyira aktív :) Amm Köszi akkor megkeresem ez ügyben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 PetiGSI anno sokat foglalkozott chip írogatással...bár mostanában már nem annyira aktív :) akarod mondani HGTPeti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Szegény Anti!Azért az "elhajlásért" sokáig kapni fogja az ívet! :lol: Addig se én :) :) :) PetiGSI anno sokat foglalkozott chip írogatással...bár mostanában már nem annyira aktív :D Rájött ő is, hogy ahhoz azért több kell... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Addig se én :) :) :) Rájött ő is, hogy ahhoz azért több kell... :lol: Nomajd kiművelődök ilyentéren,nem akarok én chipel mahinálni csak azért úgy álltalánosságban :D De igazából csak a diagnosztika része érdekelne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 hűűűű de magasan van....nem szédülsz amikor oldalra nézel? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Gurulj vele egy picit, és úgy fényképezd le. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Gurulj vele egy picit, és úgy fényképezd le. :D Akkor összemegy? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 hűűűű de magasan van....nem szédülsz amikor oldalra nézel? :) :) :) Haveromnak pont olyan felnie van amit én szeretnék venni. Megkérdeztem tőle hogy rá-e próbálhatom a kocsimra... Viszont valóban, ültetés majd kelleni fog rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Nameg kicsit csal a kép ezért: :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Akkor összemegy? :) :) :) emelés után mindig magasabban van a kocsi(mert a "kieresztett futómű" - nem repülő :D - a leengedéskor a gumik tapadásának köszönhetően némileg feszül). 5 méter hátra, 5 méter vissza, és már be is állt az alaphelyzetre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 pontosan így van ahogy mackosajt mondja... Csak nem akartam gurulni a verdával mivel csak az egyik oldalon voltak azok a nagy felnik... Nameg a kiállás sem volt egyszerű abból az udvarból. Viszont annyira jó volt ez a próba hogy rájöjjek hogy előre mindenképpen ET30as felnit kell vennem, mert az ET15 az ennyire lóg ki elöl: Ez meg hátul: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 :) http://kepfeltoltes.hu/080206/K_p_005_resi...ltoltes.hu_.jpg Szép felni Az ilyenek tetszenek nekem is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts