Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
h ha nékem sok pézem lesz...

majd akkor leszek tag :D

sálálá nekmsincsen és az vagyok :) :)

és nemazért írtam na komolyan :)

Elküldve

ma eljött hozzám 1 falubeli gyerek aki calibrákal foglalkozik/bont és mesélt 1 pesti srácról kinek fekete turbos gsi astrája van..

sonique-én kivül van másik?

Elküldve
ma eljött hozzám 1 falubeli gyerek aki calibrákal foglalkozik/bont és mesélt 1 pesti srácról kinek fekete turbos gsi astrája van..

sonique-én kivül van másik?

lassan a c20let tucat árú ígyhát bárkinek lehet, az iagazi ritkaság pl az én kimagaslóan jó állapotú c20ne-m :) :)

Elküldve
Dini eladta a motorját az Astra Gsi-ből 20000ért és még be is szereli ennyiért :)

Persze váltóval együtt :) :)

jól átkurt, nekem a feléért csinálja.. :D

Elküldve

Nekem csak egy szűrőház kellene :) De lassan feladom de 8000 é nemrendelem meg sok ami sokk :)

Avagy mélykék : "Nem engedünk a légszűrőház maffia zsarolásnak!" :)

Elküldve
Nekem csak egy szűrőház kellene :) De lassan feladom de 8000 é nemrendelem meg sok ami sokk :D

Avagy mélykék : "Nem angedünk a légszűrőház maffiának!" :)

Tisztogasd meg egy kicsit a direktszűrőt :)

Elküldve
Tisztogasd meg egy kicsit a direktszűrőt :)

Új mostettem bele a Hondából maradtt 0km es.. :) de azé csakjobb a gyári :D

Amúgy kénytelen leszek ám megvanni az 8 ért attól jobann szeretem az autóm :lol: Már engedélyezve is lett :)

Elküldve
Végül is én is, de egyelőre még nem tökéletesen járóképes a GSi...

a kérdés az volt, ki az aki még nem klubtag a GSi tulajok közül. :)

Mivel te már klubtag vagy, így ezért hagytalak ki.

Tényleg... Anti hol van? Mintha ma egész nap nem is írt volna. Szokatlan. :)

Elküldve
Ki engedélyezte ? :) :D

Igen a Drágaságom, szabadkezet kaptam... sokat szívtunk a Hondával és most mondta tegyem rendbe a kocsit... amit kell és gondolok mert utána családtervezés van :lol: :lol: :) jön a kisröntgen :)

Elküldve
Ez egy elvi szintű feltételezés, vagy már reális ? :)

Ez terv a megvalósítási munkák folynak minden este :) ,, csak várjuk a megfelelő pillanatot de ebben az évben igen lessz kézzelfogható csak egyenlőre az anyukajelölt van :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.