Xray Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 h ha nékem sok pézem lesz... majd akkor leszek tag :D sálálá nekmsincsen és az vagyok :) :) és nemazért írtam na komolyan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 ma eljött hozzám 1 falubeli gyerek aki calibrákal foglalkozik/bont és mesélt 1 pesti srácról kinek fekete turbos gsi astrája van.. sonique-én kivül van másik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 ma eljött hozzám 1 falubeli gyerek aki calibrákal foglalkozik/bont és mesélt 1 pesti srácról kinek fekete turbos gsi astrája van.. sonique-én kivül van másik? lassan a c20let tucat árú ígyhát bárkinek lehet, az iagazi ritkaság pl az én kimagaslóan jó állapotú c20ne-m :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 ?????Mit is??? :) Gyere az Astra-val annyi elég. Amit péntekre kiszedtél belőle :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Gyere az Astra-val annyi elég. Amit péntekre kiszedtél belőle :) :) mi ez a nagy titkolózás? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 jelenleg suzuki van,de az is 9-10 kajol :) Az Astra az közös használatban van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 mi ez a nagy titkolózás? :) Dini eladta a motorját az Astra Gsi-ből 20000ért és még be is szereli ennyiért :D Persze váltóval együtt :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Dini eladta a motorját az Astra Gsi-ből 20000ért és még be is szereli ennyiért :) Persze váltóval együtt :) :) jól átkurt, nekem a feléért csinálja.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 jól átkurt, nekem a feléért csinálja.. :) Jahhhhhh, mondta is, hogy neked előbb elsózza a gyengye árút és utánna mehet a csere-bere projekt :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Gyere az Astra-val annyi elég. Amit péntekre kiszedtél belőle :) :) jaaaa már emlékszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 jaaaa már emlékszem :) Nehogy megmond miről van szó. Ha 1e a fene Lantos Úrat :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Miközben legel? :) :) Vagy amint Hajni tölcsért csinál a kezéből. :) Szegény Anti!Azért az "elhajlásért" sokáig kapni fogja az ívet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Nekem csak egy szűrőház kellene :) De lassan feladom de 8000 é nemrendelem meg sok ami sokk :) Avagy mélykék : "Nem engedünk a légszűrőház maffia zsarolásnak!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Nekem csak egy szűrőház kellene :) De lassan feladom de 8000 é nemrendelem meg sok ami sokk :D Avagy mélykék : "Nem angedünk a légszűrőház maffiának!" :) Tisztogasd meg egy kicsit a direktszűrőt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Tisztogasd meg egy kicsit a direktszűrőt :) Új mostettem bele a Hondából maradtt 0km es.. :) de azé csakjobb a gyári :D Amúgy kénytelen leszek ám megvanni az 8 ért attól jobann szeretem az autóm :lol: Már engedélyezve is lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 ....Már engedélyezve is lett :).... Ki engedélyezte ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Ki engedélyezte ? :) :) Hát a BOSS. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Hát a BOSS. :) Tapasztalatból beszélsz ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Végül is én is, de egyelőre még nem tökéletesen járóképes a GSi... a kérdés az volt, ki az aki még nem klubtag a GSi tulajok közül. :) Mivel te már klubtag vagy, így ezért hagytalak ki. Tényleg... Anti hol van? Mintha ma egész nap nem is írt volna. Szokatlan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Ki engedélyezte ? :) :D Igen a Drágaságom, szabadkezet kaptam... sokat szívtunk a Hondával és most mondta tegyem rendbe a kocsit... amit kell és gondolok mert utána családtervezés van :lol: :lol: :) jön a kisröntgen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Nade azé nem ígymegy csak megszoktuk beszélni a kiadásokat :) De család az lessz az bizti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 ....jön a kisröntgen :).... Ez egy elvi szintű feltételezés, vagy már reális ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Ez egy elvi szintű feltételezés, vagy már reális ? :) Ez terv a megvalósítási munkák folynak minden este :) ,, csak várjuk a megfelelő pillanatot de ebben az évben igen lessz kézzelfogható csak egyenlőre az anyukajelölt van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Tapasztalatból beszélsz ? :) :) Perszehogy de. Én vagyok a főnök. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Perszehogy de. Én vagyok a főnök. :) Főnök csak a vasutállomáson van vagy nem ?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts