Stefan Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Márha talál trélert :D bár biztosan van csak meg kell találni... hát remélem az enyém mindíg sajátlábon fog közlekedni :) :) Hát én sem szeretném többet tréleren látni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 :) 1-6 bárig az eléggé széles skála amúgy mennyi a gyári 3,xx asszem... sztem akkor lehet inkább valami dugulás lehet üzemanyagszűrő? Az hogyáll? Mert keresztmetszet csökkenéskor szokott nőni a nyomás vagy nemtudom de gondolom van valami üzemanyag nyomás szabályzó vagy ilyesmi :) paassssz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Hát én sem szeretném többet tréleren látni... :) Biztosnem :) Most alakítgatod?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 paassssz Na majd jön Gabi sztem ő 100% tudja milehet a gond.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 bár még messze van de remélem évnyitora tok menni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Biztosnem :) Most alakítgatod?? Tuti! Motorikusan nem lesz alakítgatva (egyelőre :)) , most még csak az alap dolgokat csinálgatom (idő-pénz függvényében), de vannak tervek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Tuti! Motorikusan nem lesz alakítgatva (egyelőre :)) , most még csak az alap dolgokat csinálgatom (idő-pénz függvényében), de vannak tervek... :) Na igen nekem is az idő meg a pénz ami visszatart bár én most megvagyok elégedve azzal ahogy megy és kinéz de később biztos többet szeretnék amúgy enyémen is vannak apróbb melók vagy is lesznek motoron is karosszérián is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Na majd jön Gabi sztem ő 100% tudja milehet a gond.. :) Nem az enyimé volt az a csodamasina a mindenféle utólagos nyomásszabályzó kütyüvel, és spéci ac-val :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Nem az enyimé volt az a csodamasina a mindenféle utólagos nyomásszabályzó kütyüvel, és spéci ac-val :) :D Úgyértettem hogy izééé biztos találkoztál ilyennel ,de azért 1-6 bar-ig az elég széles skála én kapásból valami dugulásra gondoltam :) ami közelsem biztos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 :D Úgyértettem hogy izééé biztos találkoztál ilyennel ,de azért 1-6 bar-ig az elég széles skála én kapásból valami dugulásra gondoltam :) ami közelsem biztos :) Mivel tudtommal nem gyári az ac, és a nyomásszabályzó sem, nem is érdemes a gyári koncepcióban és nyomásértékekben gondolkodni. :) Majd akié volt, megmondja mi lehet a baja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Mivel tudtommal nem gyári az ac, és a nyomásszabályzó sem, nem is érdemes a gyári koncepcióban és nyomásértékekben gondolkodni. :) Majd akié volt, megmondja mi lehet a baja :) Jahh hát ezt nem mondta az úriember :) hogy megvan buherva a cucc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Amúgy a bluetooth-os immóval kapcsolatosan kérdezte valaki nem innen fórumról, de gondoltam megosztom itt is: szóval mi van ha elveszti valaki a telefonját, akkor ugye azzal lehet indítani. Viszont az alap koncepció, hogy egyszerűen lehet törölni a letárolt kapcsolatot az immóból, tehát ha valaki elhagyja a kulcsmobilt, akkor első dolga legyen, hogy eljátsza ezt a törlési funkciót. Onnan kezdve az elvesztett telefonnal már nem indítható az autó, újat meg bármikor lehet neki tanítani :) Gondoltam még rablásvédő funkcióra, ami úgy működne, hogy figyelné járó motornál az ajtónyitást. Ha történik ilyen, akkor ellenőrzi 1-2 percen keresztül a mobillal a bluetooth kapcsolatot. Ha ez idő alatt elveszti a kapcsolatot, a következő fékezésnél (fékpedál kapcsolót is nézné) leállítaná a motort. Ez így működik más rablásvédő rendszereknél is. Bár ez csakis akkor hasznos, ha valaki nem autós tartóban hordja a mobilját, hanem zsebben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Amúgy a bluetooth-os immóval kapcsolatosan kérdezte valaki nem innen fórumról, de gondoltam megosztom itt is: szóval mi van ha elveszti valaki a telefonját, akkor ugye azzal lehet indítani. Viszont az alap koncepció, hogy egyszerűen lehet törölni a letárolt kapcsolatot az immóból, tehát ha valaki elhagyja a kulcsmobilt, akkor első dolga legyen, hogy eljátsza ezt a törlési funkciót. Onnan kezdve az elvesztett telefonnal már nem indítható az autó, újat meg bármikor lehet neki tanítani :) Gondoltam még rablásvédő funkcióra, ami úgy működne, hogy figyelné járó motornál az ajtónyitást. Ha történik ilyen, akkor ellenőrzi 1-2 percen keresztül a mobillal a bluetooth kapcsolatot. Ha ez idő alatt elveszti a kapcsolatot, a következő fékezésnél (fékpedál kapcsolót is nézné) leállítaná a motort. Ez így működik más rablásvédő rendszereknél is. Bár ez csakis akkor hasznos, ha valaki nem autós tartóban hordja a mobilját, hanem zsebben van. Akkor nincs is több kérdésem ez így teljessen korrekt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Jól néz ki itt a dobozban,majd hétvégén beszerelem. :) Csütörtökön akkor hozd el légyszi cuccokat, köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 yelen :) Oszt méénem ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Oszt méénem ? :) Halihó :) Majd meggondolja magát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Halihó :) Majd meggondolja magát :) Kiwi vagyok, hogy ő hogy látja ezt az egészet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Oszt méénem ? :) a CSAK az kimerítő válasz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 a CSAK az kimerítő válasz? :) Nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Nem :) :) hee Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 h ha nékem sok pézem lesz... majd akkor leszek tag :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 h ha nékem sok pézem lesz... majd akkor leszek tag :) Elemegyen a turbó tankolására ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Elemegyen a turbó tankolására ? :) jelenleg suzuki van,de az is 9-10 kajol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Csütörtökön akkor hozd el légyszi cuccokat, köszi :) ?????Mit is??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 ?????Mit is??? :) mondjam mit hozz nekem, vagy nem kell még1x elmondanom!? :) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts