Xray Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 J0hnny írta: Az a baj,hogy valamit úgyis tesznek ellene,hogy ne érje meg a parasztnak! :) "a" fa "b" fa "c" fa :) meg mivel ugye viszonylag újkeletű nálunk ezé erre is luxus adó :) stb..
opel16v Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 Akkor majd jól elterjednek a házi szeszfőzdék :lol: Földet úgyis aprópénzért lehet szerezni a kukoricának, a traktoros meg egy üveg páleszért szántja :) :) Csak a haverokat kell elhívni kukoricaszedésre :) :D És tök olcsó lesz az üzemanyag :lol:
warwolf Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 opel16v írta: Akkor majd jól elterjednek a házi szeszfőzdék :lol: Földet úgyis aprópénzért lehet szerezni a kukoricának, a traktoros meg egy üveg páleszért szántja :) :) Csak a haverokat kell elhívni kukoricaszedésre :) :D És tök olcsó lesz az üzemanyag :lol: "anyukám, mire haza érek, rottyants má' alá a cuccnak, ha este shoppingolni akarsz menni" :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 warwolf írta: "anyukám, mire haza érek, rottyants má' alá a cuccnak, ha este shoppingolni akarsz menni" :) És főzés után még a Macskajajos jelenetet is el lehet játszani. "Hmm, ez E85. Phö, ez víz!" :)
Xray Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Sörös Sanyi írta: És főzés után még a Macskajajos jelenetet is el lehet játszani. "Hmm, ez E85. Phö, ez víz!" :) És mégcsak nem is az oroszok b@..tak át :)
Xray Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 kiskecso írta: de korán keltem ma :) :) Én is korán keltem... álmos is vagyok :)
Albert Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Szomorúan hallom QP, akkor ezexerint mégse olyan hűdejó az a 18XE :) Tegnap 1kutyal szétszedtük és fémtisztára mostuk hideg zsíroldóval Dinytől vett hengerfejemet. Sokkal jobb mint a Brigéciol (nyilván nem szerintem, hisz eddig még nem csináltam ilyet). Kő bele új szelepszárszimering, megvizslatjuk a hidrotököket, hf-ből legyün 0,3-0,5 közt valahol megy alá az új blokk és olyan lesz mint az új. Ez amit itt elmondtam fél év lesz :)
Xray Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Albert írta: Szomorúan hallom QP, akkor ezexerint mégse olyan hűdejó az a 18XE :) Tegnap 1kutyal szétszedtük és fémtisztára mostuk hideg zsíroldóval Dinytől vett hengerfejemet. Sokkal jobb mint a Brigéciol (nyilván nem szerintem, hisz eddig még nem csináltam ilyet). Kő bele új szelepszárszimering, megvizslatjuk a hidrotököket, hf-ből legyün 0,3-0,5 közt valahol megy alá az új blokk és olyan lesz mint az új. Ez amit itt elmondtam fél év lesz :) Hidrotőkét én is akarok cserélni + vezérlést kompletten vízpunyával... nekem csak hónapok remélem nem lessz fél év :)
Albert Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Xray írta: Hidrotőkét én is akarok cserélni Hát őszintén szólva én nem nagyon akarok :)
Lacee Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 pedig neked fele annyi vóna mint amennyi illene :) szóval ez ügyben pszt :) Albert írta: Hát őszintén szólva én nem nagyon akarok :)
Xray Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Na akkor a mainappal Bővült a MOTE és azon belül a GSI szekció egy taggal :)
Albert Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Xray írta: Na akkor a mainappal Bővült a MOTE és azon belül a GSI szekció egy taggal :) Wilkommen Sie bitte hiertelen! Megnéztem a weboldaladat is, szépen indul!
Atommanó Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Xray írta: Na akkor a mainappal Bővült a MOTE és azon belül a GSI szekció egy taggal :) :D :lol: :) küldj képeket Tomnakm meg némi leírást, és felrakja a verdát a gsiklub.hu-ra :) :lol:
Xray Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Atommanó írta: :D :lol: :) küldj képeket Tomnakm meg némi leírást, és felrakja a verdát a gsiklub.hu-ra :) :lol: Oké írok pár sort meg hát összeválogatoma képeket :)
Xray Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Albert írta: Wilkommen Sie bitte hiertelen! Megnéztem a weboldaladat is, szépen indul! Köszi :) Igyekszem összedni az infót az oldalra,meg hát a programozás a hobbim az autó melett így 2 hobbi egyben :) :D :)
Albert Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Lacee írta: pedig neked fele annyi vóna mint amennyi illene :D Két hengerfejem van csak az Astrához és akkor a GTE-t még nem számoltuk, pedig úgy összesen már 24 van. (szerencsére ezek közül valóban max nyolcat kell csak cserélni) Látom sok időd van fórumozni nem lesz ez igy jó :) :) :) Este foci :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Albert írta: Két hengerfejem van csak az Astrához és akkor a GTE-t még nem számoltuk, pedig úgy összesen már 24 van. (szerencsére ezek közül valóban max nyolcat kell csak cserélni) 8 db a 2.2-ben, 12 db a 3.0-ban, 8 db az 1.7-ben (bár valószínű, hogy ott komplett motorcsere lesz :) ) 28, én nyertem! :)
opel16v Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Sörös Sanyi írta: 8 db a 2.2-ben, 12 db a 3.0-ban, 8 db az 1.7-ben (bár valószínű, hogy ott komplett motorcsere lesz :D ) 28, én nyertem! :) astra+tartalék készlet+omega... Nekem 40 van :lol: Ráadásul ebből 8 teljesen új! :lol: Megy ez még feljebb is :) Kié a következő licit? :)
Sörös Sanyi Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 opel16v írta: astra+tartalék készlet+omega... Nekem 40 van :) Ráadásul ebből 8 teljesen új! :D Megy ez még feljebb is :) Kié a következő licit? :) Anti! Benevezel? :lol:
Xray Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 opel16v írta: astra+tartalék készlet+omega... Nekem 40 van :D Ráadásul ebből 8 teljesen új! :lol: Megy ez még feljebb is :) Kié a következő licit? :) Nekem csak 1 van és és jelenleg üzemben van remélem jó is :) Szóval én tutivesztettem ...
Sörös Sanyi Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Albert írta: Fedettpályás kimondnagyobbat Ó, én azokat még ki is hagytam, amik tuti nem lesznek felújítva. Akkor kb Gabival lennék egy súlycsoportban. Így elvegyülök a középmezőnyben. Node majd jön Dini, vagy Demó, náluk van jó sok motor, amit esetleg fel kellene újítani, és lesznek itt nagy számok! :)
Recommended Posts