warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Kicsit kezd vele tele lenni a ..... már megint rángat,leáll,nem indul be :) Kevesebb E85 kell bele.Csak elektronikával szabad többet tenni bele! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Kevesebb E85 kell bele.Csak elektronikával szabad többet tenni bele! :lol: :) Abba nem kell ilyen cucc.Jól is megy és 7-7.5L nem eszi többet :lol: :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Abba nem kell ilyen cucc.Jól is megy és 7-7.5L nem eszi többet :lol: :D :lol: :) .....háromszáázé...... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Abba nem kell ilyen cucc.Jól is megy és 7-7.5L nem eszi többet :lol: :D :lol: :) Már ha megy :) :) Ennyire kritikus a helyzet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Már ha megy :) :lol: Ennyire kritikus a helyzet ? Nem kritikus,csak utálom ha nem müködik rendesen...A Detti meg mégjobban utálja....Szerelni meg már nagyon utálok.(legalábbis a sajátomat :D )Lehet kell egy másik alapjárati motor,de az nagyon drága :lol: Meg kellene csinálnom a tetősínt hogy ne ázzon be,ki kellene lakatolni a tankbetöltőt,meg a rugó tányért,és a csomi ajtó sincs a legjobb állapotban.Meg kellene egy új első szélvédő,a kipuff is oda van,és márciusban lejár róla a vizsga.....Mondjam még :) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 hülyeséget írtam....... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 hülyeséget írtam....... :lol: :D :) Én még láttam :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Nem kritikus,csak utálom ha nem müködik rendesen...A Detti meg mégjobban utálja....Szerelni meg már nagyon utálok.(legalábbis a sajátomat :lol: )Lehet kell egy másik alapjárati motor,de az nagyon drága :lol: Meg kellene csinálnom a tetősínt hogy ne ázzon be,ki kellene lakatolni a tankbetöltőt,meg a rugó tányért,és a csomi ajtó sincs a legjobb állapotban.Meg kellene egy új első szélvédő,a kipuff is oda van,és márciusban lejár róla a vizsga.....Mondjam még :) :) :) :D Alapjárati motorom van egy ha akarsz vele játszani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Nem kritikus,csak utálom ha nem müködik rendesen...A Detti meg mégjobban utálja....Szerelni meg már nagyon utálok.(legalábbis a sajátomat :D )Lehet kell egy másik alapjárati motor,de az nagyon drága :lol: Meg kellene csinálnom a tetősínt hogy ne ázzon be,ki kellene lakatolni a tankbetöltőt,meg a rugó tányért,és a csomi ajtó sincs a legjobb állapotban.Meg kellene egy új első szélvédő,a kipuff is oda van,és márciusban lejár róla a vizsga.....Mondjam még :) :) :) :D Én ezt eljátszottam a Hondámnál + 2 szer motor teljes general szal a tököm nekem is telelett :lol: A mostanival hála csak apróságok vannak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Nem kritikus,csak utálom ha nem müködik rendesen...A Detti meg mégjobban utálja....Szerelni meg már nagyon utálok.(legalábbis a sajátomat :D )Lehet kell egy másik alapjárati motor,de az nagyon drága :lol: Meg kellene csinálnom a tetősínt hogy ne ázzon be,ki kellene lakatolni a tankbetöltőt,meg a rugó tányért,és a csomi ajtó sincs a legjobb állapotban.Meg kellene egy új első szélvédő,a kipuff is oda van,és márciusban lejár róla a vizsga.....Mondjam még :) :) :) :D Oszt hogyé' adod majd? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Alapjárati motorom van egy ha akarsz vele játszani :) Az a baj hogy egyel már játszottam.Jó volt 3hónapig,de most megint nem jó.....De azért köszönöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Én ezt eljátszottam a Hondámnál + 2 szer motor teljes general szal a tököm nekem is telelett :) A mostanival hála csak apróságok vannak :) Egyenlőre :) Viszont a légszűrőház ne gyóóóó neked. Mesélj arról, hogy hol van a légtömegmérőd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Oszt hogyé' adod majd? :) :) Nem hiszem hogy eladom.....Vágyok egy "jobb" kocsira,de az sok pénzbe kerül.....Ha nem lenne e a kutya,és nem lenne tervben egy gyerek akkor szerintem lecserélném,de addig jó ez.....ha lesz gyerek legalább nem idegesít hogy össze rugdóssa az ülést,hogy tiszta sár és újlenyomat minden,nem féltem az utcán hagyni és még egy csomó érv szól amelett hogy jó ami most van,csak kellene rajta kicsit javítgatni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Mesélj arról, hogy hol van a légtömegmérőd. Az SFI doboz elött van neki....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Az SFI doboz elött van neki....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Egyenlőre :) Viszont a légszűrőház ne gyóóóó neked. Mesélj arról, hogy hol van a légtömegmérőd. légtömegmérő az SFI és direktszűrő között. Légtömegmérő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Coupe gyorsabb volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 légtömegmérő az SFI és direktszűrő között. Légtömegmérő Elkéstél :D már válaszoltam helyetted is....... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Elkéstél :lol: már válaszoltam helyetted is....... :) :lol: :D Készülődök közbe melóba minnyá mennem kell a fene... :) De rendes tőled :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 cope azon gondolkodttam,,, vajon miért olyan sárgafoltos a szelepdeknim?? remélem az nem rosszat jelent :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 ..ha lesz gyerek legalább nem idegesít hogy össze rugdóssa az ülést,hogy tiszta sár és újlenyomat minden,nem féltem az utcán hagyni és még egy csomó érv szól amelett hogy jó ami most van,csak kellene rajta kicsit javítgatni..... Ezt csak megerősíteni tudom......keksz és almadarabkák a hátsó ülésen alatt, körülötte...... Néztem anno gyönyörű belsejű verdékat.Beige kárpit meg minden.Aztán eszembe jutottat a törpék, a saras lábak, és kekszdarbakák......Majd későb! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 cope azon gondolkodttam,,, vajon miért olyan sárgafoltos a szelepdeknim?? remélem az nem rosszat jelent :) Gyári konzerválólötyi...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Én azt mondtam hogy gyárilag át van alakítva,és hogy nem jó olyan autóba E85tankolni ami nincs átalakítva,mert nem tesz jót a gumi alkatrészeknek..... :lol: :) :D Arra panaszkodott hogy nem megy jobban és hogy sokat fogyaszt. Akkor én kérek elnézést, az egész úgy hangzott, mintha a fordos ismerősöd gyári technikájában lenne ez a gond. Erről mondtam véleményt :lol: Amúgy azt meg fenntartom továbbra is, hogy az E85-től sem lesz fél év múlva gond egy széria benzines autóban. Ezt remélhetőleg én is bizonyítani fogom nemsokára az omival :lol: Az meg egyáltalán nem általános, hogy 30%-al eszik többet E85-ből egy átalakított autó, mint benyából. És eddig minden általam ismert teszten, és ismerősöktől is azt olvastam, hogy érezhetően dinamikusabb, erősebb az autó az E85 esetében. Én inkább ezeknek a tapasztalatoknak hiszek, mint egy fordos embernek, aki csakis negatív színben tünteti fel ezt az üzemanyagot, holott mindenki más pozitív dolgokról számol be ezzel kapcsolatban :) Egy aggodalmam van csupán ezzel: remélem hogy nem lesz rátéve a jövedéki adó. Ha ez nem történik meg, és elindul a tömeges termelése is, akkor 200 alatt lesz egy liter, és ha átlagosan 10% mennyiség pluszt számolunk, azt jelenti, hogy nekem az omiban 100km távon nem 2900Ft benzin, hanem 2100Ft E85 kell. :D És ez éves szinten nagyon nagyon sok pííz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Egy aggodalmam van csupán ezzel: remélem hogy nem lesz rátéve a jövedéki adó. Ha ez nem történik meg, és elindul a tömeges termelése is, akkor 200 alatt lesz egy liter, és ha átlagosan 10% mennyiség pluszt számolunk, azt jelenti, hogy nekem az omiban 100km távon nem 2900Ft benzin, hanem 2100Ft E85 kell. :) És ez éves szinten nagyon nagyon sok pííz :) Az a baj,hogy valamit úgyis tesznek ellene,hogy ne érje meg a parasztnak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Gyári konzerválólötyi...... Én sokkal rosszabra gondoltam :) Az előző autóm eléggé beteges volt.... bennem maradttak a negatív élmények :) :D de köszi az infót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts