J0hnny Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 világvégén 150é ? 100e-et futott ? 160 LE? :) :) :) Ugye milyen hihető? :D
Hepi Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 világvégén 150é ? 100e-et futott ? 160 LE? :) :) :) és ha a felújítás után futott 100 e-t :D
warwolf Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 és ha a felújítás után futott 100 e-t :) A kérdés csak az, melyik felújítás volt?Úgymond hanyadik generál? :)
Hepi Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 A kérdés csak az, melyik felújítás volt?Úgymond hanyadik generál? :) hát az 1 milliós :)
warwolf Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 hát az 1 milliós :) Tehát a 4.! :) Ééérteemm! :)
Hepi Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Tehát a 4.! :) Ééérteemm! :) ha 250 ezer kmt számolsz egy generálra akkó igen, viszont akkor még 150 ezer km nyugodt autókázás vár az új tulajra :)
warwolf Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 ha 250 ezer kmt számolsz egy generálra akkó igen, viszont akkor még 150 ezer km nyugodt autókázás vár az új tulajra :) Évek........... :)
Xray Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 hát nem is tudom hogy megvegyem vagy igen :) Lacee a döntés a téd de kérhetsz segítséget :)
Xray Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Kár hogy a melóhelyen nem megy a COD2 :) De legalább most van netem :)
Lacee Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 na, rendeltem is gyorsan kettőt belőle, holnapután előtt két nappal itt is lesz azt igérték :) :)
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 világvégén 150é ? 100e-et futott ? 160 LE? :) :) :) Én ezt komolyan nem értem. Van ótód nem ? Akkó hogy lehet bármi a világvégénéstúl ? :D :lol: Volt egy dis-es is linkelve.
Sonique Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Sonique! Tomnál nincs AC...az amire gondolsz az Lalinál van...vagyis hát állítólag így alakult... :) nem tom én a tomnak adtam oda amikor szét ment az övé hogy került a lalihoz nem TOM :) de valahol meg kell lennie kérd el attol akinél van és a tied ....
Tom Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 E85 üzemanyaggal töltve a Saab 9-5 2.0t BioPower motor 180 lóerő teljesítmény mellett 280 Nm nyomaték leadására képes, szemben a benzines üzemmód 150 lóerejével és 240 Nm nyomatékával. Figyelemre méltó 20 százalékkal nagyobb a maximális erő, és 16 százalékkal több a nyomaték, ami még sportosabb menetteljesítményt jelent. Nulláról 100 kilométeres óránkénti sebességre 8,5 másodperc alatt robban, 80-ról 120 km/h-ra pedig ötödik sebességben 12,6 másodperc alatt gyorsul, szemben a kizárólag benzines üzemmód 9,8 és 14,9 másodperces értékeivel. Itt is van róla infó Ez turbó, nemtom, hogy a szívónál is így van-e. Mindenesetre én is gondolkozom rajta erősen...
Tom Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 nem tom én a tomnak adtam oda amikor szét ment az övé hogy került a lalihoz nem TOM :) de valahol meg kell lennie kérd el attol akinél van és a tied .... Jogos. Beszélek holnap a Lalival, hogy hol van. Amikor kicseréltem a nagy AC-ra, akkor Lalinál maradt, mert azt mondta, hogy ő majd odaadja neked. Akkor még jóban voltatok. :) Ellenben ha nem lesz nem meg, akkor természetesen veszek neked egyet.
Tom Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Én ezzel a E85ös kütyüvel kapcsoaltban csak azt nem értem, hogy a lamda miért nem látja, hogy kevés nafta és miért nem hagyja tovább nyitva a spricniket... Ellenbenámbár szeritnem felesleges a kütyü, ezt a hosszabb nyitvatartás dolgot ki lehet írni programból is simán padon. Hidegen meg jobban kell dúsítani, vagy kell egy kis benyát adni dologhoz. Esetleg kerozint. :)
Lacee Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Hun vót? mikó vót? az a dises linkelve? világvége meg vazze ugy értve hogy drága is és még autozhatok is érte kitudja mennyi költségért... Én ezt komolyan nem értem. Van ótód nem ? Akkó hogy lehet bármi a világvégénéstúl ? :) :) Volt egy dis-es is linkelve.
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Én ezzel a E85ös kütyüvel kapcsoaltban csak azt nem értem, hogy a lamda miért nem látja, hogy kevés nafta és miért nem hagyja tovább nyitva a spricniket... Ellenbenámbár szeritnem felesleges a kütyü, ezt a hosszabb nyitvatartás dolgot ki lehet írni programból is simán padon. Hidegen meg jobban kell dúsítani, vagy kell egy kis benyát adni dologhoz. Esetleg kerozint. :) Csak e85ttel járva hogyan adsz hozzá több benyát ? :) :)
Sonique Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Jogos. Beszélek holnap a Lalival, hogy hol van. Amikor kicseréltem a nagy AC-ra, akkor Lalinál maradt, mert azt mondta, hogy ő majd odaadja neked. Akkor még jóban voltatok. :) Ellenben ha nem lesz nem meg, akkor természetesen veszek neked egyet. ne nekem antinak kell
Tom Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Csak e85ttel járva hogyan adsz hozzá több benyát ? :) :) Ugy ahogy a dízelesek télen a dízelhez. Ha gondolod valamikor megmutatom neked egy flakon vizzel a kocsidon a Lurdynál, hogy hogy képzeltem el az üzemanyag hozzáadását. :)
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Ugy ahogy a dízelesek télen a dízelhez. Ha gondolod valamikor megmutatom neked egy flakon vizzel a kocsidon a Lurdynál, hogy hogy képzeltem el az üzemanyag hozzáadását. :) Vízbefecsi ? :) :D Nekem spec nincs túl sok kedvem ilyen benzines flakonnal mászkálni a csomiban :)
Tom Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Nekem spec nincs túl sok kedvem ilyen benzines flakonnal mászkálni a csomiban :) Ezt meg tudom érteni. Olyan makulátlan csomagtartóba, mint ami Neked is van én sem dobálnék be csak úgy egy FLAKONT... :)
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Ezt meg tudom érteni. Olyan makulátlan csomagtartóba, mint ami Neked is van én sem dobálnék be csak úgy egy FLAKONT... :) Szinte üres az egész kocsi :) :) Az 1 légtérben való tartózkodás kapcsán vannak fenntartásaim.
Tom Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 Az 1 légtérben való tartózkodás kapcsán vannak fenntartásaim. Az úgynevezett "kupak" szakszerű használata esetén ez az apróság is játszi könnyedséggel orvosolható.
Recommended Posts