Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 2500 vége... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 50000 Na jó...nem leszek genya...de tudd, hogy a kezemben a sorsod... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Naaaa ott pont nincs ami kellene :lol: :lol: Sajnos mást nem tudok ami szombaton nyitva van :D nVidia forever :D :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Naaaa ott pont nincs ami kellene :) :) Miet szeretnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Sajnos mást nem tudok ami szombaton nyitva van :lol: nVidia forever :lol: :lol: :) :) :) Támogatom :D Nvidia The best VGA :D Nem is volt másom csak az.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Na jó...nem leszek genya...de tudd, hogy a kezemben a sorsod... :) :) :) Hát ja nem bonyu egy régi hsz-t kitörölni :D Amúgy tök izgultam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Hát ja nem bonyu egy régi hsz-t kitörölni :) Amúgy tök izgultam :) Láttam, hogy írsz...ezért is hagytam...hagy legyen egy kis sikerélményed.... :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Láttam, hogy írsz...ezért is hagytam...hagy legyen egy kis sikerélményed.... :) :) :D :lol: Te látsz ilyeneket hogy ki az aki éppen ír? De most nem flesselt látványosan senki azon hogy mingyá 50.000. Máskor már előtte is láz van. Na felöltözöm aztán elmegyek segítek egy barátosnémnak mert kapott egy lakást a szüleitől és asszem túl sok a pezsijük :) (Viszek magammal gyümilevet vmit én is ihassak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Sajnos mást nem tudok ami szombaton nyitva van :D nVidia forever :P :lol: :) :) :) 1 csomó bolt van nyitva szombaton 2-4ig, de úgye már 5 múlt :lol: :lol: hardverbolt.lap.hu örülök, hogy nem 40 kerület van budapesten :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Miet szeretnél? Ágps kellene HD2600XT nézegetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Atommano megvan a link C20XE 150 ért meg van ottan más is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Láttam, hogy írsz...ezért is hagytam...hagy legyen egy kis sikerélményed.... :) :) :) :D Ha már ilyen kegyes voltál fel is dobtam azt az ötvenezret picit. De most télleg megyek. háj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ágps kellene HD2600XT nézegetek. Höhö szép kari meg jó is de ebből lenne még AGP-s ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Totalcar teszt mért adatokkal,hunflex. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Höhö szép kari meg jó is de ebből lenne még AGP-s ? http://www.visioncomputer.hu/?page=termeka...;termekid=14051 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Totalcar teszt mért adatokkal,hunflex. Azóta már van ótómata. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Totalcar teszt mért adatokkal,hunflex. ez még a régi hunflex, azóta van újabb is. arról mondjuk még nem láttam semmit médiában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 http://www.visioncomputer.hu/?page=termeka...;termekid=14051 Aham Látom .. valóban és az árasem hororr megszab az ilyet venni... de miért csak 2 év gari.... mndenre 3 at adnak már.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 ez még a régi hunflex, azóta van újabb is. arról mondjuk még nem láttam semmit médiában. Lasúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú LasúLasúLasúLasúLasúLasúLasúLasúLasúLasúLasúLasúLasú :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Aham Látom .. valóban és az árasem hororr megszab az ilyet venni... de miért csak 2 év gari.... mndenre 3 at adnak már.. Lehet, 1 év volt a szállítási idő :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Lasúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú LasúLasúLasúLasúLasúLasúLasúLasúLasúLasúLasúLasúLasú :) Ez ma a legnagyobb örömöd? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ez ma a legnagyobb örömöd? :) Ááááááááááááááááááááá, dehogy. Már megszoktuk tőled :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Atommano megvan a link C20XE 150 ért meg van ottan más is! Nekem már megvan minden, köszi...amúgy meg ennyiért iszonyat drága... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ááááááááááááááááááááá, dehogy. Már megszoktuk tőled :) :D Ahhoz képest viszonylag nagy energiát fektettél az ujjongásba :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 világvégén 150é ? 100e-et futott ? 160 LE? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts