Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Most kezdték el tesztelni...ha jól emlékszem akkor minnél hidegebb van annál nehezebben :) De gondolom ha benya van benne amikor hideg van, akkor nincs gond... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 fura dolgok vannak ezen a használauto.hu-n :) 1ik héten 1.3ért van kitéve a rs tuningos bordó astra most 1.45 most van 1 kadett fekete c20xe az 350-400láttam sokáig most 690 :) Az infláció miatt van :) ennyit romlott a píízz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Amúgy én olyan megoldásban gondolkodok (ha lesz egy kis időm nyáron, akkor megcsinálom gyorsan), hogy nem fix idővel hosszabbítja a befecskendezési időt (mint ez az analóg flextek), hanem százalékos arányban. És lehetne írni notebookból egy részterhelés és egy teljes terhelés táblát ezekkel a százalékos értékekkel. így már eléggé jól lehetne tunerkedni is ezzel a naftával :D Valamint alapból meg lenne oldva a hidegindítási problem is :) Ez is olyan lesz, mint az indításgátló ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Hát igen...érdekes, hogy honnan tudja, mikor milyen a benya alkohol keveréke...de hát ha a tunerkedést nézzük, akkor ezt úgy érdemes, hogy e85 bele fullosan, és csak az...és ehhez írni a computert...Így ha minden igaz elég szép teljesítményt el lehet érni vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ez is olyan lesz, mint az indításgátló ? :) :) Röhögni fogsz, de éppen kialakítás alatt van a bluetooth-os immó. :D Már meséltem egyszer róla nemrég a Lurdynál. :) Ha minden jól megy, az meglesz nyárig (feltéve hogy minden rendben halad a videótábla fejlesztésben). Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Hát igen...érdekes, hogy honnan tudja, mikor milyen a benya alkohol keveréke...de hát ha a tunerkedést nézzük, akkor ezt úgy érdemes, hogy e85 bele fullosan, és csak az...és ehhez írni a computert...Így ha minden igaz elég szép teljesítményt el lehet érni vele... Ez az amire még nem találtam megoldást. Amúgy fontos eleme lenne ez az automatikus felismerés, amíg nincs a közeledben meg az ország főbb helyein E85 kút... ugyanis ha véletlen csak benyát tudsz tankolni, abba meg belefullad a motor... (bár játszik a kapcsoló az utastérben megoldás is, csak az nem szép) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Szerintem nem tunerkedési célzattal kellene e85öt használni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Amúgy ez az E85 Kft itt van a Szálloda mellett... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Szerintem nem tunerkedési célzattal kellene e85öt használni :) Dehogynem...... :lol: :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Szerintem nem tunerkedési célzattal kellene e85öt használni :) Méne? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ez az amire még nem találtam megoldást. Amúgy fontos eleme lenne ez az automatikus felismerés, amíg nincs a közeledben meg az ország főbb helyein E85 kút... ugyanis ha véletlen csak benyát tudsz tankolni, abba meg belefullad a motor... (bár játszik a kapcsoló az utastérben megoldás is, csak az nem szép) Átkapcsolod benzinre dilibogyó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Dehogynem...... :lol: :) :) :) Csináljátok, de ha többet fog kajázni és nem jön a kraft, akkor ne sírjatok :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Szerintem nem tunerkedési célzattal kellene e85öt használni :) Hát nem tudom a TDI mennyire örülne egy kis E85nek...így akármennyire nem is tetszik, engem a tunerkedés oldala fogott meg... :) :lol: Meg persze, azon az évi 8 km-en amit megyek majd a Kadettel persze szennyezni sem szeretném a levegőt... Különben is mondja az, akinek még kipuff sincs az autóján, csak álcából... :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Hát nem tudom a TDI mennyire örülne egy kis E85nek...így akármennyire nem is tetszik, engem a tunerkedés oldala fogott meg... :) :lol: Meg persze, azon az évi 8 km-en amit megyek majd a Kadettel persze szennyezni sem szeretném a levegőt... Különben is mondja az, akinek még kipuff sincs az autóján, csak álcából... :) :) :D Ezért érdekes koncepió az e85 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Csináljátok, de ha többet fog kajázni és nem jön a kraft, akkor ne sírjatok :D :lol: Hát abból kiindulva, hogy az E85 105 oktános üzemanyag...végül is ennyi...így ha jól van megírva a progi, akkor egyértelműen hoznia kell a teljesítménynövekedést...a fogyira én spec meg szarok...majd megspórolom a TDI-n... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Csináljátok, de ha többet fog kajázni és nem jön a kraft, akkor ne sírjatok :lol: :lol: Ez olyan mint a nitro...Oltogatok mindenkit hátha megcsinálja....Én teszt jelleggel figyelek és gyüjtöm a tapasztalatokat.Ha bejött hosszú távon akkor én is veszek :) :lol: :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Hát abból kiindulva, hogy az E85 105 oktános üzemanyag...végül is ennyi...így ha jól van megírva a progi, akkor egyértelműen hoznia kell a teljesítménynövekedést...a fogyira én spec meg szarok...majd megspórolom a TDI-n... :) :) :) És ha még napelemeket is tennél a tetejére? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ha jól értelmezem, ha arra vetemedek, hogy skriábáltatok egy computert E85-re, akkor meg sem kell vennem a hunflex motyóját...mert végül is a táblában ugyan azt átírják...gondolom...így mókolni sem kell a mocitérben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ez olyan mint a nitro...Oltogatok mindenkit hátha megcsinálja....Én teszt jelleggel figyelek és gyüjtöm a tapasztalatokat.Ha bejött hosszú távon akkor én is veszek :) :lol: :P :) :) :D Én asszem kipróbálom, megrendelem a következő héten Gabinál már lezsíroztam a beépítést :lol: :lol: De most VIDEÓKÁRTYA :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 És ha még napelemeket is tennél a tetejére? :) Eszednéééél vagy??? qrva nehéz... :) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Múltkor elgondolkoztam rajta, milyen franya lenne az E85 hatásfoka, ha az égéshőjét is sikerülne visszaemelni a benziné közelébe... mondjuk alumínum-fémoxid oldattal... akkor aztán szó szerint rakétát lehetne csinálni az autóból :) (rakéták üzemanyagában is ezzel emelik az égéshőt :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ha jól értelmezem, ha arra vetemedek, hogy skriábáltatok egy computert E85-re, akkor meg sem kell vennem a hunflex motyóját...mert végül is a táblában ugyan azt átírják...gondolom...így mókolni sem kell a mocitérben... :) Jól látod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Én asszem kipróbálom, megrendelem a következő héten Gabinál már lezsíroztam a beépítést :) :) Én meg utánajárok, hogy fel tudják e progizni a computert....mert akkor egyben megvan a chip meg a hunflex...azt nem kerül annyiba...bár akkor csak ilyet lehet tolni azzal a computerrel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 De most VIDEÓKÁRTYA :lol: Gondolom azt tudod hogy a gép elött ülve,nem fogsz tudni videokártyát venni :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ha jól értelmezem, ha arra vetemedek, hogy skriábáltatok egy computert E85-re, akkor meg sem kell vennem a hunflex motyóját...mert végül is a táblában ugyan azt átírják...gondolom...így mókolni sem kell a mocitérben... :) Persze-persze. Progizók tárt karokkal várnak, alig tudnak levegőt venni olyan soka alakítatják át a kocsijukat :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts