coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Kecskeméten már ketten hsználják, ha nem olvastad volna :) :) Olvastam,de nekik nem indul be reggel ha hideg van...ezért is gondoltam hogy elötte érdemes elolvasni ezt azt :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 nemtom nem majmolás e ha tavasszal olyasmire fujatom... de veszettül teccik :) De majmolás :D :) :) ha van pénzed telifényre akkor olyan legyen ami egyedi,és tetszik is,mert ha sok kék-fekete van akkor az már olyan mintha gyári lenne...Szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Szerencse hogy nem ezt vetted meg :) Húú akkor most megnyugtattál hogy jókvoltak az előérzeteim... :) meg a srác is nagyon tukmálta azért is lett gyanús... meg aztmondja adok hozzá sok sok alkatrészt... gondolkodttam egy jó autóhoz nem kell sok alkatrész :) hála hogy nem az lett .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 E85 üzemanyaggal töltve a Saab 9-5 2.0t BioPower motor 180 lóerő teljesítmény mellett 280 Nm nyomaték leadására képes, szemben a benzines üzemmód 150 lóerejével és 240 Nm nyomatékával. Figyelemre méltó 20 százalékkal nagyobb a maximális erő, és 16 százalékkal több a nyomaték, ami még sportosabb menetteljesítményt jelent. Nulláról 100 kilométeres óránkénti sebességre 8,5 másodperc alatt robban, 80-ról 120 km/h-ra pedig ötödik sebességben 12,6 másodperc alatt gyorsul, szemben a kizárólag benzines üzemmód 9,8 és 14,9 másodperces értékeivel. Itt is van róla infó Itt mondjuk azért ez a nagy teljesítménynövekedés, mert ezekben külön be van optimalizálva a motorvezérlő az E85-re is. Egy "sima" benzines autóban nem tudsz vele ennyi teljesítménynövekedést elérni. De én is agyaltam rajta, hogy Lallerhez két astra komputert viszek, egyiket megírjuk E85-re :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/52..._1201964824.jpg :) :) Kistehenek???? :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Olvastam,de nekik nem indul be reggel ha hideg van...ezért is gondoltam hogy elötte érdemes elolvasni ezt azt :) :) Én nem így tudom. Nehezebben indul :D De ők amcsi cuccot használnak, elvileg a magyarból már van automata verzió, csak ahhoz meg szabdalni kell. De Gabi beszereli :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Olvastam,de nekik nem indul be reggel ha hideg van...ezért is gondoltam hogy elötte érdemes elolvasni ezt azt :lol: :) Verseny úgy sincs reggel... :) :) :D És milyen kütyü kell hozzá??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 De ők amcsi cuccot használnak, elvileg a magyarból már van automata verzió, csak ahhoz meg szabdalni kell. De Gabi beszereli :) Gabi megold mindent :) Sőt, agyal saját megoldáson is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 De majmolás :) :) :) ha van pénzed telifényre akkor olyan legyen ami egyedi,és tetszik is,mert ha sok kék-fekete van akkor az már olyan mintha gyári lenne...Szerintem :D Mondasz valamit.... Akkor fekete/piros fehér lessz ezek a kedvenc színeim... bár ez annak a fügvénye hogy lessz manim erre mert van pár festési hiba kavicsfelverődés elsőlökösön gépháztetőn sárvédőíveknél is kicsit repedezett a festés.. szóval így is úgyis festegetni kell nemsok kb 60ezer ft-nyi festés van és arragondoltam hogy akkor lehet teszek hozzá egy kicsit és akkor telibe az egészet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Na mi kell ehhez az E85-höz??? Világoljatok mááán fel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 És milyen kütyü kell hozzá??? Az injektorok nyitvatartási idejét kell hosszabbítani, mert az E85-ből dúsabb arányt kell előállítani, mint a benyából. Kecskemétiek flextek nevű kütyüt használnak, asszem 40 körül lehet rendelni. De létezik egy magyar gyártmány is, elvileg mostantól egy automata verzióját is árulják (hunflex vagy mifene a neve). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Gabi megold mindent :) Sőt, agyal saját megoldáson is :) Amihez gondolom nagy segítség lenne egy szétszedett Hunflex :) :D www.e85kft.hu amúgy ha valakat érdekel. De én most videókártyát keresek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Verseny úgy sincs reggel... :) :) :) És milyen kütyü kell hozzá??? Nem tudom milyen kütyü kell,gondolom olyan amitöl beindul regel....Azért mondtam hogy olvasgatni kell róla....nem csak úgy belevágni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Gabi megold mindent :) Sőt, agyal saját megoldáson is :) Macerás megoldani, hogy a krumpli átmenjen az injektoron... :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Kistehenek???? :) :) :) :D tengeri malacok Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Én nem így tudom. Nehezebben indul :) Azt olvastam hogy elsőre nem indul....majd 15sec szünet majd megint indít ha akkor sem akkor megint 15sec szünet....Na erre nekem nincs időm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/52..._1201964824.jpg :lol: :lol: :) Nagyon aranyosak a kutyuk :) Deguk The BOSS Az alsó a főnök :) Chilei deguk ma 7 hetesek a képeken kb 5 naposak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 jelentem kocsi a szerelőnél :) átnéz mindent(remélem talál is valamit)benzinynyomás megint 3bar volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Azt olvastam hogy elsőre nem indul....majd 15sec szünet majd megint indít ha akkor sem akkor megint 15sec szünet....Na erre nekem nincs időm :) Elkésel a melóóóóóóból mi ? :) :) Ótómata cucc valszeg ezt áthidalja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Azt olvastam hogy elsőre nem indul....majd 15sec szünet majd megint indít ha akkor sem akkor megint 15sec szünet....Na erre nekem nincs időm :) Ezt csak hidegben művelik, vagy amúgy is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Amihez gondolom nagy segítség lenne egy szétszedett Hunflex :lol: :lol: Nem kő :) Annál okosabb megoldásban gondolkozom én :D Viszont azt megnézném, hogy "azonosítja", melyik üzemanyag van éppen... :) Mert elméletileg az újra írják hogy automata ilyen szempontból. Macerás megoldani, hogy a krumpli átmenjen az injektoron... :lol: Ahogy Maszat szerelőm mondaná: "Ki mondta hogy az erőszak nem old meg semmit??!!" :) Azt olvastam hogy elsőre nem indul....majd 15sec szünet majd megint indít ha akkor sem akkor megint 15sec szünet....Na erre nekem nincs időm :D Az új hunflexben ez már elvileg ki van küszöbölve :D Olvasd el a Píísta által linkelt oldalon, hasznos dolgok vannak ott leírva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ezt csak hidegben művelik, vagy amúgy is? :) Most kezdték el tesztelni...ha jól emlékszem akkor minnél hidegebb van annál nehezebben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Elkésel a melóóóóóóból mi ? :) :D Ótómata cucc valszeg ezt áthidalja. El nem kések :lol: ...De elég volt a ladás korszakból mikor sose indult be elsőre :) :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 fura dolgok vannak ezen a használauto.hu-n :) 1ik héten 1.3ért van kitéve a rs tuningos bordó astra most 1.45 most van 1 kadett fekete c20xe az 350-400láttam sokáig most 690 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Amúgy én olyan megoldásban gondolkodok (ha lesz egy kis időm nyáron, akkor megcsinálom gyorsan), hogy nem fix idővel hosszabbítja a befecskendezési időt (mint ez az analóg flextek), hanem százalékos arányban. És lehetne írni notebookból egy részterhelés és egy teljes terhelés táblát ezekkel a százalékos értékekkel. így már eléggé jól lehetne tunerkedni is ezzel a naftával :) Valamint alapból meg lenne oldva a hidegindítási problem is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts