mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Istvááán, Küldd át nekem HahóóóóóóPihe számát pls. Kösziiiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ja amúgy boldog névnapot az Aidának...adjatok neki némi nasit a nevemben is... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Kezdhetsz imádkozni, hogy amit holnap hoznak légszűrőházat az nagy motoros kocsiból származzon :) :D :) Az nagyon jólenne ..... már kezdem is a miatyánkat.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Já megint itt a GSI Tomi...írjál mááá valamit, mert nem hiszik el nekem hogy láttalak, hogy fennt vagy a fórumon... :) Mééé vagy így eltűnve??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 nem tud valaki olyan oldalt ahol meg lehet nézni mennyi a tested zsírtartalma? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 nem tud valaki olyan oldalt ahol meg lehet nézni mennyi a tested zsírtartalma? :) Forgalmazunk ilyen cuccot,olyan 10körül....Mérleg és testzsírmérő egyben...Esetleg érdekel??????? :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Forgalmazunk ilyen cuccot,olyan 10körül....Mérleg és testzsírmérő egyben...Esetleg érdekel??????? :D :) :) Nekem is van ilyen...de remélem nagyon szarul mér...már megint 92 kg vagyok...Robival elmélkedtünk is a héten, hogy jön a jóidő, lehetne "mosni"... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Forgalmazunk ilyen cuccot,olyan 10körül....Mérleg és testzsírmérő egyben...Esetleg érdekel??????? :D :) :) olyan van csak nem értek hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Nekem is van ilyen...de remélem nagyon szarul mér...már megint 92 kg vagyok...Robival elmélkedtünk is a héten, hogy jön a jóidő, lehetne "mosni"... :D Nem szoktak tévedni.... :) :lol: :lol: Tévedtem a mérleges 19900 Ami nem mérleg csak testzsírmérő az is 19900 :) de persze ha valakinek kell azért tudok kedvezményt intézni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 olyan van csak nem értek hozzá :) Milyen van?????Esetleg ha omron vagy beurer akkor tudok hozzá használatit szerezni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Milyen van?????Esetleg ha omron vagy beurer akkor tudok hozzá használatit szerezni..... valami dimarson vagy mi,rájöttem hogy működik állni kell rajta sokáig :) testem zsírtartalma 22.22% :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 valami dimarson vagy mi,rájöttem hogy működik állni kell rajta sokáig :lol: testem zsírtartalma 22.22% :) Nem akartalak megbántani azért nem írtam hogy k@rva egyszrü használni... :) :D :lol: Azért kell rajta sokáig állni mert a szervezeteden keresztül megy egy kis áram és az ellenállásból számolja ki hogy mekkora a tested zsírtartalma....Gondolom ez most sokmindenkit érdekelt,de legalább Én is értek valamihez :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Nem akartalak megbántani azért nem írtam hogy k@rva egyszrü használni... :) :D :lol: Azért kell rajta sokáig állni mert a szervezeteden keresztül megy egy kis áram és az ellenállásból számolja ki hogy mekkora a tested zsírtartalma....Gondolom ez most sokmindenkit érdekelt,de legalább Én is értek valamihez :) :lol: :lol: jovan nah :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Skacok...nincs valakinek egy külső c20xe AC pumpenje??? dehogynem ottvan TOM nal baszta vissza adni kér el töle c20let külsö AC Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 dehogynem ottvan TOM nal baszta vissza adni kér el töle c20let külsö AC Na majd jól elkérem akkor kööösziii... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Lassan lent a GAME :) sikerült végre az xfire reget is megcsinázni.. (tegnap nem ment a serverük vagy nem tom mi.. de az oldaluk se volt elérhető) Viszont nem tom mit hogyan lehet, kell benne beállítani.. (a játék még nincs felrakva) Találtam valami olyat hogy custom server vagy mi.. oda beírtam az IP-t, de nem látom sehol megjelenni.. Majd valakit lehet megkeresek ezügyben MSN-en.. csak épp ma meg holnap barátnős nap lesz.. megünnepeljük utólag a szülinapját.. holnap este meg doóóógzok is.. szal majd csak hétfőn lesz Game :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 ...Gondolom ez most sokmindenkit érdekelt,de legalább Én is értek valamihez :) :D :) És mégsem vagy egy Futó Gabi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Lassan lent a GAME :D sikerült végre az xfire reget is megcsinázni.. (tegnap nem ment a serverük vagy nem tom mi.. de az oldaluk se volt elérhető) Viszont nem tom mit hogyan lehet, kell benne beállítani.. (a játék még nincs felrakva) Találtam valami olyat hogy custom server vagy mi.. oda beírtam az IP-t, de nem látom sehol megjelenni.. Majd valakit lehet megkeresek ezügyben MSN-en.. csak épp ma meg holnap barátnős nap lesz.. megünnepeljük utólag a szülinapját.. holnap este meg doóóógzok is.. szal majd csak hétfőn lesz Game :) :) Amíg nincs fent a játék a szervereket se látod...Szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Jan 25-én tudtam utoljára olvasni a GSi topikot és azóta ötven oldal született. Pedig már majdnem három éve mindig mindent elolvasok, de most ezt lehetetlen :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ne legyél puding...ha nem akarsz a sok érdemi infóról lemaradni, én elolvasnám a helyedben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Amíg nincs fent a játék a szervereket se látod...Szerintem :) Ott a pont! Felraktam.. és ha minden igaz,így már megvan a server is.. már majd csak a játékot kell konfigolnom, de mindjárt itt a barinő,és még a pofám is csupa szőőőőr :) :) Szal az máskorra marad.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Este 7-8körül lesz egy kis game...Aki akar az jöhet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Tényleg coupe sikerült a hűtőmaszkot megbuherálni?? vagymár le is van feste?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Este 7-8körül lesz egy kis game...Aki akar az jöhet... :) Én leszek amíg lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 hú.. kell szereznem egy éndzsöl ájsz lápaszettet a kocsihoz megvagyok érte veszve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts